Jump to content

FK Crvena zvezda 2024/2025 - Novi pohod na Evropu

Kooineeperk

Recommended Posts

1 minute ago, Мџе said:

Sada sam se setio da nama prvenstvo završava 21. decembra a počinje 1. februara. A dve utakmice se igraju u poslednje dve nedelje u januaru. :twak:

Da, to je bas loša okolonost jer ćemo biti totalno van takmičarskog ritma.

• Like 1

6 minutes ago, pavlaka said:

Kaze Terzic da nece niko dolaziti a ni odlaziti...

Sto je po meni ok. Samo me malo brine situacija na beku. Jedna povreda ili suspenzija za Mimovica/Seola i opet nas ceka Rodica. Sa druge strane bi dolazak beka svakako imao veliki uticaj na minutazu Mimovica, tako da mogu da razumem i odluku da ne dolazi niko vise. Ali dobro Terza je u pitanju, ne znam bas jel ce moci da odbije svaku ponudu do kraja prelaznog roka.

• Like 2

4 hours ago, Guru said:

Možda bi mogli malo i da iskuliramo sa pojačanjima, posebno ovim zvučnim koja dolaze specijalno za Ligu šampiona...

8 minutes ago, Мџе said:

Kaže Terza prelazni rok je gotov. Ni odlazaka ni dolazaka. 

Great minds think alike 

• Like 2
  • Love 2
  • Ha-ha 18

13 minutes ago, Мџе said:

Sada sam se setio da nama prvenstvo završava 21. decembra a počinje 1. februara. A dve utakmice se igraju u poslednje dve nedelje u januaru. :twak:

Ta zimska pauza je besmislena. Treba da bude neka mini pauza od recimo 25.12 do 10.01 i to je to.

Edited by Don Juan
  • Like 2

Odlican je zreb, zaista, puno ovih "istorijski" velikih klubova, Barsa, Milanezi, Psv, Benfika.

Rezultatski, nemam neka prevelika ocekivanja, bio bih zadovoljan sa nekih 5 bodova, sve preko toga mi deluje sokantno.

Edited by holden c.