Jump to content

KK Crvena Zvezda - 2024/2025. - Prelazni rok se nastavlja...


Kooineeperk
Message added by Guru,

- Tema o prelaznom roku podrazumeva komentarisanje dolazaka i odlazaka igrača, realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst, kao i komentarisanje igrača koji se pominju kao potencijalna pojačanja od strane relevantnih izvora. 

 

- Nakon konsultacija sa više forumaša, lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (kada pišu per sources, a ne samo prenose šta naši clickbait sajtovi objavljuju), Đorđe Matić (Meridian bet), Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (on isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno.

 

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će takve postove brisati, a oni najuporniji mogu dobiti i vremenske zabrane pisanja.

Recommended Posts

5 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

Za Kalinu ce da bude ja sam bio tu i opet i opet i eve me pa.

,, Nešto veliko se sprema. Ne mogu ti reći mnogo. Otkriću ti samo da uključuje mene i Zvezdu." Tako nešto. ❤️

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
43 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Није то никаква топла вода, моја поента је да не мислим да смо у стању да платимо обештећење 400 хиљада за Мекинтајера и њему плату милион плус, затим Недовић и Кенан заједно 2+, Калинић и Гедраитис заједно 2+, стартну четворку, Боломбоја и на њих још једног ел центра већ да је реалније да то буде неко испод радара.

Slazem se delimicno, zbog toga mislim da ce na 4/5 da se dovede neki jeftini igrac ispod radara, dok za startu 4 neko zvucnije ime tj. iskusan igrac.

 

31 minutes ago, Stella rossa di Belgrado said:

Mile je najavio colsona nije markos

 

Moguce, znam da je neko od njih dvojice jos na pocetku ove teme.

Edited by Dzonii
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Čočo said:

GPj-Wdc7-Xw-AAu-1c.jpg

Dobra fora. Posle Rokasa i Plavšić se slika sa dresom i trenerom. Hoće Čović da pokaže kako trener selektuje tim. 😄

Napaćeni Janis neće moći na odmor da ode zbog slikanja sa novim igračima.

  • Ha-ha 15
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Čočo said:

,, Nešto veliko se sprema. Ne mogu ti reći mnogo. Otkriću ti samo da uključuje mene i Zvezdu." Tako nešto. ❤️

Samo da vidim opet objavu velikog ciganšutre "noć kad sam preplivao Duvan" i dovoljno je.

Sezonske mogu da se štampaju...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
1 hour ago, Nik1991 said:

Bas niko nije naveo neko ime na 4 koje bi nam najbolje leglo a da postoji neka sansa da se dovede..🤔

 

Kako nije, pisali smo o svim mogucim cetvorkama.

 

Neke najbolje opcije koje se izdvajaju su Ibaka (4/5), Moneke, Timan, Meli, Miki... Sengelija ima +1 al po meni on bez suta za 3 se ne uklapa jer vec imamo Mekintajera, Giedraitis nestabilan, Bolomboj ne sutira puno, Mitrovic uopste, premalo bi tu suta bilo. U prvoj petorci da imamo 3 igraca bez dobrog suta (CMM, Sengelija, Bolomboj) mislim da bi protivnici maksimalno skupljali reket. Mislim da je jedan od prioriteta da cetvorka koja dolazi bar na papiru nema ispod 35% za 3. Ove iznad koje sam naveo kao neke prve opcije a ako razmisljamo da dovedemo i bek apa namecu se Inglis, Dzon Braun, Vojtman, Daum, Nua, Sikma, Sestina, Polonara itd. Tu bi se moglo probrati i ispod radara.

 

Od ostalih cetvorki: Kostelo je jos uvek slobodan al navodno je blizu Valensije a Derek Vilis navodno blizu ostanka u Efesu. Roland Smits navodno prelazi u Efes. Odzelej (3/4) je skoro potpisao visegodisnji sa Valensijom. Kaboklo 4/5 bila je neka prica da ima dima sad je Ostoja rekao da ostaje u kkp, videcemo. Dzejms Veb ima ugovor jos godinu dana al do njega je moguce u teoriji, kao i do Huanca Ernangomeza. Zatim Dzabari Parker, Petrusev, Mitoglu, Alek Piters, Mirotic su igraci zacementirani visegodisnjim ugovorima u svojim klubovima, rekao bi i Hejs Dejvis a oko njega se pominje i Nba. Za kraj, Jabusele ima ugovor jos godinu dana, ako Kampaco ima neto platu 1.5m tamo Jabusele ima sigurno jos manje, verujem da kad bi se odresila kesa tu sa 2-2.5m da bi se moglo i do njega. Najavljeno je jedno iznenadjenje prelaznog roka a ako igde ima mesta za iznenadjenje to je pozicija 4 i tu tipujem na nekog Jabuselea ili na neko Nba pojacanje.

 

U Nba ima barem 10-15 opcija, za koje u teoriji postoji neka sansa u smislu da im istice ugovor i da se ne otimaju nesto oko njih i da nisu imali tamo prevelike neto plate ali pitanje je tu sta je realno za nas i ko ce stvarno u Evropu.

Edited by Brat od Korneta
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Juan Pablo Montoya said:

Ozbiljan sajz ima ovaj Plavsic.

Такође и експлозивност и пик игру. Највећи упитник код њега је шта ће моћи да одбрани на ел нивоу.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Sector said:

Plavšić prvi, kao što sam i najavio. 

 

Idemo dalje, stay tuned. 

 

Je l' si načuo nešto za peticu? Kakva je situacija sa Brunom? Izvini na smaranju, ali samo tebi verujem od insajdera. Puna podrška brate.

  • Like 3
  • Ha-ha 18
Link to comment
Share on other sites

Ако ништа друго довели смо играча од 25 година, а не неког од 33+ да се прича опет старачки дом итд, који може да буде добар залог за будућност и да имамо сигурност у рекету у наредним годинама као другу опцију а што да не и да напредује толико да буде и први центар. 

 

Има сајз, добро штити обруч игра пик, не очекујем да одма уништава Неба, Лесора, Тавареса али нека буде пристојан у Аба лиги а за Евролигу видећемо није никад ту играо тако да не очекујем не знам шта. Добро дошао! 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Interesuju me dve stvari. Oni koji su dobro upućeni da li znaju. Šta bi sa pričom o Vildozi i 50/50 preuzimanja ugovora? Od jednom prestala priča o njemu. Nadam se da su se naši ipak predomislili. 

Drugo, čini mi se da je neko već pitao ali ajde i ja još jednom. Deluje mi da Sferopulosu fali barem još jedan saradnik u timu. Da li će dovoditi i on nekog? 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Čvarkov said:

 

Je l' si načuo nešto za peticu? Kakva je situacija sa Brunom? Izvini na smaranju, ali samo tebi verujem od insajdera. Puna podrška brate.

 

Bruno ostaje u KKP. Traži se druga četvorka, bek ap Davidovcu koji je u KLS pokazao da je igrač za najviše domete.

 

Imamo već 3 centra ali se traže još dvojica. Zamisli da nam se povrijede Bolomboy, Mitrović i Plavšić u isto vrijeme, mora se o svemu voditi računa.

 

 

  • Like 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Dobrodošlica Plavšiću.

 

Srećno momak.

 

Meni se sviđa ovaj potpis, iako je pred Plavšićem ozbiljan rad. Siguran sam da ćemo dovesti još jednog centra, ili 4-5.

 

Svakako, srećno prvo pojačanje svima koji slave. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Guru locked this topic
  • Guru unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...