Smrtokapa Posted August 4 Share Posted August 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 4 Share Posted August 4 Zardoz je prvo što mi uvek padne na pamet kad se pomene to odbijanje uloge, mada je Ramirez iz Gorštaka na jakom drugom mestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4 Author Share Posted August 4 Već sam botovao za Pirsa Brosnana kao novog Gandlafa,a fotke sa ovogodišnjeg Vimbldona su samo osnažile moje uverenje Da sam PJ ne bih tražio dalje 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 8 Share Posted August 8 Skup je, jedino ako je fan pa da radi upola cene 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 22 Share Posted August 22 Eve ga Ili možda bolje - eve je... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 23 Share Posted August 23 IUtisci: - mislim da publika zna sta je Rohan i bez ovog uvoda i x kadrova iz flimske trilogije - teskoe na prvu procesuirati Tolkiena u anime varijanti, bas deluje cudno - Hera na konju bas dosta zanosi na Mononoke - veoma fin tac je to sto je Miranda narator, nekako je tu bas sve na svom mestu - posle onog "arise!" koje se cuje negde oko 0.40 sam bukvalno ocekivao nastavak "riders of Theoden", toliko slicno je zvucalo boji, intonaciji, donosenju pokojnog velikog i nezaboravnog Bernarda, da se najezis - voice acting deluje jako ozbiljno na ovom parcetu i sada ostaje da se vidi kakav je scenario i da li cemo dobiti jednu finu pricu i sjajne, zive likove sasvim u duhu Tolkiena ili neko genericno anime smece koje se zaboravlja cim se okrenu oci od platna/ekrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 24 Share Posted August 24 20 hours ago, SteveFrancis#3 said: - mislim da publika zna sta je Rohan i bez ovog uvoda i x kadrova iz flimske trilogije - teskoe na prvu procesuirati Tolkiena u anime varijanti, bas deluje cudno Ja sam hteo da napisem da bih bez ovih kadrova tesko iz prve pogodio o cemu se radi, a da ne znam koji trailer gledam. Ne znam, malo mi je ovo skrnavljenje... Mislim... gledam Heru kako trci u nekom ful anime kostimu, mač u rici i samo cekam kad ce da vikne BANKAI!!! Nekako mi je ovaj trailer tezak za svariti, ali video sam pre njega mnogo lepih kadrova i dobro uradjenih likova, tako da mozda i bude ok. Anima, naročito da se uradi po visokim standardima, je jako skupa zajebancija, ne znam koliko bi bilo skuplje da su uradili pravi film. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 31 Share Posted August 31 Wait the f, WotR nece biti igrani film uopste, nego anime? Da me ne shvati neko pogresno, ja sam na zid iznad kreveca pre nego sto sam doneo sina iz porodilišta stavio scene iz Totoroa, i Mononoke mi je nakon LotRa i Kumašina najjači film in general, al jbg ne mogu nekako da se povežem na Tolkien tematiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 7 Author Share Posted September 7 Glasina: Warner Bros ponudio Ian McKellenu da reprizira ulogu Gandalfa u filmu radnog naslova Lov na Goluma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 8 Author Share Posted September 8 Da dopišem: glumci koji su pokazali interesovanje da ponove svoje uloge u LoTR: The Hunt for Gollum filmu i koji su razgovarali sa rediteljem Andy Serkisom su Ian McKellen, Viggo Mortensen i Orlando Bloom 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 10 Author Share Posted September 10 Tri bitne stvari je ovde rekao Sir Ian McKellen: 1. Kontaktiran ja od strane produkcije 2. Scenario se očekuje oko nove godine 3. Film će zapravo biti iz dva dela Priča oko novog LoTR filma kreće od 5:50. Meni deluje kao da je on treći put Gandalf gotova stvar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 10 Share Posted September 10 11 minutes ago, Drug Crni said: Film će zapravo biti iz dva dela Ma nije valjda, a zašto ne iz pet, kad im je Hobit tako dobro ispao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 11 Share Posted September 11 Milking the cow... Ah, shit, here we go again... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 11 Share Posted September 11 10 hours ago, alcesta said: Ma nije valjda, a zašto ne iz pet, kad im je Hobit tako dobro ispao Pa to u startu da se najavi "samo" dva ali ce posle prvog dela da shvate da im je potrebna trilogija kako bi lepo kompletirali pricu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 11 Share Posted September 11 Cela potraga o Golumu staje u par redova Družine prstena: Quote Taj trag je već bio dobrano star kada sam njime ponovo krenuo, pošto je Bilbo otišao odavde. A moja bi potraga bila uzaludna da nije bilo pomoći koju mi je pružio jedan prijatelj: Aragorn, najveći putnik i lovac ovoga doba na svetu. Zajedno smo tragali za Golumom čitavom dužinom Divlje Zemlje, bez nade, i bez uspeha. Ali na kraju, kada sam napustio poteru i krenuo na drugu stranu, Golum je pronađen. Moj prijatelj se vratio iz velikih opasnosti dovodeći to bedno stvorenje sa sobom. I od ovoga ti napravi dva filma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11 Share Posted September 11 U filmu mislim da je to pomenuto u jednoj ili dve rečenice. Ali ako se prati ovaj citat gore onda će tu biti najmanje Goluma a u prvom planu će biri Aragorn i njegove dogodovštine sa skroz desetim akterima dok traži Goluma, uz malo Gandalfa kao začin. U tom slučaju više je za seriju nego za film, mada ne mogu da zamislim da ni jedno ni drugo naprave kako valja s obzirom na trenutnu situaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 11 Share Posted September 11 Prikazano je u filmovima i mučenje Goluma u Mordoru gde izgovara "Shire... Baggins..." što je navelo Utvare Prstena da krenu tamo. Biće tu verovatno izmešane radnje, malo dogodovštine Gandalfa i Aragorna dok ga traže, malo Golumova lutanja od baučkih pećina prema Okrugu, dok na kraju ne završi u Mordoru, pa pobegne (ili bude pušten) odatle i pronađe ga Aragorn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 11 Share Posted September 11 Zanimljivo da ce oni bukvalno napraviti film od pola poglavlja sto je bilo u knjizi.Takoreci.... Msm svakako ce prikazati gde ga je Aragorn trazio(jer je u knjizi napisano da ga je trazio bukvalno svuda(sem Mordora)).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11 Share Posted September 11 5 minutes ago, Stiletto said: Prikazano je u filmovima i mučenje Goluma u Mordoru gde izgovara "Shire... Baggins..." što je navelo Utvare Prstena da krenu tamo. Da, da, mislila sam konkretno na ovaj Gandalfov izveštaj o potrazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 11 Share Posted September 11 Pa zar nije poslednji kredEbilni report bio da je Gollum glavni i centralni lik i da se prati njegova pricaTM..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 11 Share Posted September 11 To je bilo kad smo mislili da će biti jedan film stvarno ne znam kako od samog Goluma napraviti dva filma sve i da krenu od Smeagola pre Prstena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted September 11 Share Posted September 11 Lako... Tako što trpaš sve i svašta. Ne bi me čudilo da Goluma ispoštuju onako, a onda druge likove prikazuju paralelno i tako popunjavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 24 Author Share Posted September 24 Jel gledao neko produžene verzije Hobit filmova? Ima li dodatnih scena zbog kojih bi novo gledanje imalo smisla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 24 Share Posted September 24 Ja sam jedva i u bioskopu izdržala, mogu ponovo samo da gledam pojedine scene i eventualno prvi film s ove distance, ajde nekako sve dodatke i izmene u priči i da zanemarimo, previše mi bode oči CGI na sve strane i gde treba i gde ne treba, posebno u poslednjem filmu. To mi na prvi pogled najviše odvaja LOTR od Hobita, koliko dobro LOTR filmovi izgledaju i danas jer se sve što je moguće radilo praktično umesto virtuelno. Možda je i dobro što nisu imali današnje mogućnosti. Možda najbolje ako nađeš negde samo te dodatne scene, ako se neka dobra duše setila da napravi takav klip i izbegne mač kopirajta. Sećam se da su mi preporučili, možda i ovde, montirani video od svih Hobita gde je neki lik izbacio sve što se ne slaže s Tolkinom koliko god je bio moguće. Kažu da je odlično ali i dalje traje 4 sata, to mi je ipak previše. Ali svaka čast kako se neko upustio u tako ogroman posao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 19 Author Share Posted October 19 Krećem sa gledanjem The Hobbita: Extended edition Držite mi fige 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts