Drug Crni Posted 12 hours ago Author Posted 12 hours ago Molim vas, vratite ponovo Hauarda Šora da radi muziku. Naježih se na ovu "Golumovu" temu 33 minutes ago, alcesta said: Dornan mi je fizički bolji za ulogu svakako. Apsolutno
alcesta Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 49 minutes ago, Drug Crni said: Molim vas, vratite ponovo Hauarda Šora da radi muziku. Naježih se na ovu "Golumovu" temu Da, nekako se uvlači u kosti. Jezivo i žalosno istovremeno. Dosad bi valjda trebalo da se zna i ko radi muziku, ali nisam uspela ništa da nađem.
Drug Crni Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago Ok, PJ deli uloge, vreme je da se podele i na forumu. Frenso će očito biti hejter, a ja se prijavljujem za ulogu čuvara vatre
alcesta Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ja ću odlučiti da li da gledam u bioskopu kad čujem prve utiske vas zamorčića 1 1
40Wins Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 4/5/2026 at 3:12 PM, SteveFrancis#3 said: Potvrdio je Serkis da je uradjen recast. 99% jeate Woodall. Katastrofa. Seljacka okrugla glava, nedostojna potomka Numenorijanaca... Level Nikolas Kejdz Aragorn u OG filmovima.
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nije, onaj iz 650 nijansi sarene je, imas u postu Crnog na kraju prosle stranice...
Recommended Posts