Recoba Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Ovaj će da bude veći flop od Jovića, bravo za Fiorentinu. 😁👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 To tesko da moze da se desi jer ce gotovo pa sigurno imati minutazu. Konkurencija su mu 2 igraca koja su ocigledno po kvalitetu losija i tu su na pozajmicama. Jovic igra retko do nikada, a i kad dobije priliku to ne koristi. Vise je Perica Ognjenovic igrao one godine u konkurenciji Raula i Anelke.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 U svim fubalskim segmentima je za klasu talentovaniji od Jovića. Plus mu je mentalitet drugačiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Kako na sve reagiraju navijači Fiorentine? Neće biti Baggio scenarija ali opet, od svih klubova da Vlahović završi u mrskom im Juventusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Vlahovicu zelim da profesionalno propada u novom klubu..zajedno sa njim,naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 19 minutes ago, Drug Crni said: Vlahovicu zelim da profesionalno propada u novom klubu..zajedno sa njim,naravno. Pa zašto, dečko pametno razmišlja zna da je Juve najbolji italijanski klub i odgovara mu seria a. Šta će u Arsenalu koji nema šanse protiv Citija, Liverpula i Chelsea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Zato sto ne volim (naaajblaze receno) Juve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 5 hours ago, kriv i dužan said: Kako na sve reagiraju navijači Fiorentine? Neće biti Baggio scenarija ali opet, od svih klubova da Vlahović završi u mrskom im Juventusu. Mate Miso...Novi nick. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 12 minutes ago, Don Radonja said: Mate Miso...Novi nick. :D Valja li išta? Mislio sam se između nekih 15 opcija zadnjih pola sata uoči promjene i na kraju odaberem ovu, ni kriv ni dužan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 minutes ago, kriv i dužan said: Valja li išta? Mislio sam se između nekih 15 opcija zadnjih pola sata uoči promjene i na kraju odaberem ovu, ni kriv ni dužan Valja, valja. :D Ostao si mi duzan! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 steta sto nisu uzeli ikardija mada je i vlahovic kvalitetno drvo. sve najgore u svakom slucaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Pokidace Vlahovic u Juventusu, on je karakter od onih igraca koji ce da crkne ako ne osvoji sve. Takvima se ne desava da propadnu. Vidim da je i ovaj mali Lazetic iz Zvezde dosao u Milan. Zelim mu da se nametne odmah i da dobije sansu u prvom timu, ali znajuci Italijane kako rade sa neafirmisanim mladim igracima, mislim da ga ceka godinu do dve u Primaveri pa posle ako "prezivi" prvoligaski fudbal. Ali ajde mogu da se nadam da su ovi iz Milana videli nesto u njemu sto im je odmah privuklo paznju i sto bi mu donelo neko igranje u prvom timu jos u ovoj polu sezoni. Cena kojom je placen mi malo baca sumnju da je planiran za Primeveru ipak. Svakako, sve najbolje i njemu i da postane reprezentativni materjal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Inzagi je sramotan sa ovim zatvaranjima utakmica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 15 hours ago, Betolingar Misdongard said: Inzagi je sramotan sa ovim zatvaranjima utakmica. Katastrofalne izmene izvodjenja Lautara i Perišića. Šta više Alexis je direktan krivac za izjednačujući gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Brahim Diaz donio veliku promjenu u igri Milana. Mnogo brze je Milan igrao i bolju pas igru imao kada je on usao. Inter uopsteno jeste bolje izgledao od Milana veci dio utakmice ali kao da nisu znali kako da privedu utakmicu kraju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 7 hours ago, OgX said: Brahim Diaz donio veliku promjenu u igri Milana. Mnogo brze je Milan igrao i bolju pas igru imao kada je on usao. Inter uopsteno jeste bolje izgledao od Milana veci dio utakmice ali kao da nisu znali kako da privedu utakmicu kraju. Jeste, Dijaz je uneo neophodnu konkretnost napred, mislim potez i pokušaj sa Kesiem na AMC je u startu bio bez ikakve šanse na uspeh. Drugo, Milan je drugo poluvreme odigrao sa istim brojem igrača na terenu zahvaljujući izmeni Salemakers - Mesias, tokom prvih 45min je to bio igrač manje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 On 1/25/2022 at 11:24 PM, dzoneee said: Pokidace Vlahovic u Juventusu, on je karakter od onih igraca koji ce da crkne ako ne osvoji sve. Takvima se ne desava da propadnu. Ma lik je rođeni strijelac. Podsjeća me na 9-ke iz 90-ih i 00-tih. Gledao sam mu golove pa mi malo vuče na Crespa, malo na Vierija, malo na Pippa. Čuo sam priču da ga uspoređuju sa Zlatanom, ali to mi, osim po građi, nema nikakvog smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 Ja bih rekao da je Vlahović idealan spoj starijih i savremenih napadača. Ima te neke odlike old school napadača, nešto od ovoga što je Bugl rekao, ali tu je i brzina sa loptom i bez lopte, odlično se kreće. Tako da tu ima i nekih sličnosti sa Halandom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Ne zna se ko je jadniji u ovoj borbi za skudeto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Ovo je idealna prilika i da Juventus sutra ili prekosutra "kiksne" rekao bih Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted March 1, 2022 Share Posted March 1, 2022 Dobio Napoli u Rimu golom u 94. minutu i sada su (nakon jedno 10 kola) konacno na prvom mestu na tabeli. Trenutno Napoli 57, Milan 57, Inter 55 (mec manje), Juventus 50 i Atalanta 47 (mec manje) - ovih pet ekipa imaju vece ili manje sanse za titulu. U sledecem kolu Napoli docekuje Milan, vazan mec u borbi za skudeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Metnuo ga i Sergej. Taman da se dodatno preporuci Juventusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 (edited) edit: promašio sam topic Edited May 18, 2022 by Maharaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Sve 5,zaista,ali sto ovo ne stavi na Liga sampiona ili AC Milan topik? (pre ovaj drugi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Just now, Drug Crni said: Sve 5,zaista,ali sto ovo ne stavi na Liga sampiona ili AC Milan topik? (pre ovaj drugi) jaoj nisam video. Mislio sam da je naša tema. Izvinjavam se i molim moderatore da pomere/obrišu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts