Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Koliko je dobro imati u ekipi gospodara kosarke kao sto je CP3 da kontrolise utakmicu dok Curry sedi na klupi. Ozbiljna smo ekipa ove godine ako posluzi zdravlje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 opet ovi prave trejd u po noci. jel ovo prvi put da ekipa ima tri igraca sa 40m+ platom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 (edited) Siksersi su iščupali maksimum za 34-godišnjeg igrača koji je padu, koji nije hteo da igra za njih po ugovoru koji ističe i koji ima dokazane rezultate u neuspehu kada dođe do plej-ofa i kada je to najvažnije. Harden ne bi igrao ovu sezonu na ovaj ili onaj način, najverovatnije ni Petrušev osim garbidž tajma, zato su tu igrači koji će svakako uzimati minute i biti od neke koristi, plus će uz dva prva pika koji su taođe dobijeni od Klipersa biti čipovi u nekom budućem blok baster trejdu za vrhunskog igrača. Fila je danas jednostavno bolja nego što je bila juče i igrački i u perspektivi, sa četiri nova upotrebljiva lika i dva nova upotrebljiva prva pika, sa kojima je moguće mnogo toga učiniti kada se upare sa igračima poput Harisa u nekoim trejdu... A i atmosfera je sada sigurno bolja, zbog čega je Nurs verovatno rekao Moriju da uvalja Hardena u Kliperse makar zauzvrat dobio samo Taj Lua, a kao bonus je dobio i KJ Martina, koji je kao nacrtan za njega. Edited October 31, 2023 by Nek grmi jako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Krajnje je vreme da se izadje sa konkretnim infom sta se koji rac desava sa Bealom i da li planiraju uopste da vidi parket ove godine. Vogel samo izadje i kaze ne igra sledecu, dovidjenja i prijatno. Armanijeva povreda isto izmistifikovana do krajnjih granica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 @Miki28 Teoljub Kako je odigrao Russell? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 @Don Dusko iznenadjujuce dobro i racionalno. Moram priznati da sam bio spreman da mu jbm sve po spisku za trojku Suggsa na nekih minut i po do kraja, gdje se gospodin nije ni udostojio da se cimne u odbrani ( 20tak sekundi ranije Lebron daje trojku za +1 i raspaljuje publiku ) ali ipak sledeci napad stvarno dobra akcija i napravljen visak za DLo koji pogadja trojku. Posle toga na insistiranje Lebrona i AD lopta ide DLo da zavrsi sa bacanja mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Možemo do titule. Imamo dubinu, iskustvo i mladost. Kari/Pol/Džozef Klej/Mudi Vigins/Pejton Grin/Kuminga Luni/Šarić Stef je jednostavno Stef. Pol je nevjerovatan luksuz kao rezervni plej. U istoriji košarke je bilo jako malo igrača koji su bolje kontrolisali igru od njega. Džozef je iskoristiv igrač, ali neće se naigrati. Možda u slučaju nekih povreda. Kleju je posle povrede postao toplo-hladno igrač. Njemu treba smanjiti minutažu. Mislim da je zato vrijeme da Mudi dobije veću minutažu. On je fizički baš dobar materijal za pristojnog two-way beka. Vigins da nastavi da cepa difens, a u napadu da čeka povratne lopte i da katuje. On je dosta bitan zbog atletike, a opet nije sirov igrač. Pejton je kao neko specijalno oružje. Igrač koji jedino može na ovaj način da igra u sistemu Golden Stejta. Za Grina je najvažnije da ne pravi ekscese. Jeste on regresirao, ali daleko od toga da je za penziju. Kuminga je imao i u prethodne dvije sezone bljeskova u regularnoj sezoni, ali Ker bi ga pretežno skrajnuo kad krene PO. Mislim da je teško uklopiv igrač zbog nedostatka nekih vještina i IQ-a, ali atletski je toliko dobar da opet donosi dosta dobrih stvari. Luni je standard. Šarić nije loše rešenje kao rezervni centar. Može da donese spejsing, ima IQ i nije da bježi od tuče. Za moj ukus nedostaje jedan centar od 210+cm. Fizički i atletski dobar. Ali to nemamo odavno. Ide se na neke small - ball centre. Dobro smo popunjeni na svim pozicijama. Ova stara garda+Pol donosi iskustvo i pobjednički mentalitet. Mudi i Kuminga su nova energija. I nadam se da su sazreli za veću ulogu. Pejton i Šarić su igrači rotacije. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Sta je sa ovim deckom? 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 2 minutes ago, uini said: pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba. Vini, kako bi trenutno rangirao Denver, Finiks i Milvoki? Kojim redosledom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 sto neko napisao gore, Vizardse treba degradirati u G ligu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Walking bucket🏀 drugi najmladji igrac sa 3 uzastopne utakmice sa 30+ poena na startu sezone ( Shaq je prvi ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sta je sa ovim deckom? U jebote prvi put ovo vidim. :D Brzo ce on u Cajnu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Treba da bude sramota svaku ekipu koja izgubi od Vašingtona. Jedino su Memfis pobedili, a i oni su zakucani za dno zapada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 3 minutes ago, MilošVB said: Vini, kako bi trenutno rangirao Denver, Finiks i Milvoki? Kojim redosledom? 1 nuggets 3 suns 4-5-6-7 bucks [zajedno sa lakersima, dubsima, clippersima]. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sta je sa ovim deckom? Ništa, samo je glorifikovani low IQ indijanac kakvih je bilo masa u istoriji lige, koji se sticajem okolnosti našao u ekipi sa Steph Curryem i ostalim šampionima. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 U potpunosti mi je jasno sto ga je Draymond nokautirao u kampu prosle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 je suis draymond 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 29 minutes ago, uini said: pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba. Prosle sezone je klupa bila najveci problem. Dubsi su u PO sa Stefom na terenu imali +3.2 a sa njim na klupi -14.1 Uvek se sve raspadalo cim on izadje da odmori, sad je skroz druga prica kad je CP3 tu. Naravno pod uslovom da ostane zdrav sto je ogroman znak pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 videćemo, ja mislim da su dubsi tu od 4 do 7 po rangu ali da im generalno treba mirakul za totalnu pobedu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ja sa istoka jedino mogu da vidim Milvoki kao sampiona, dok ce na zapadu da bude ozbiljna klanica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 (edited) Kad smo već kod ređanja timova po kvalitetu, ja bih ovako. WEST TIER1: DEN i PHO TIER2: LAL, LAC i GSW TIER3: MIN, NOP, SAC i DAL EAST TIER1: BOS i MIL TIER2: MIA TIER3: NYK, ATL, PHI i CLE Istok je osetno slabiji. Edited October 31, 2023 by Dracarys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ja sa istoka jedino mogu da vidim Milvoki kao sampiona, dok ce na zapadu da bude ozbiljna klanica. stvarno, ja bih glasao casual 4-2 za boston, early votes. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ne znam, gotivim Джруa ali im ne verujem dok god budu peglali 60 poseda 1 na 1 po utakmici. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 California Uber Alles. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts