Miki28 Teoljub Posted February 19 Share Posted February 19 4 minutes ago, DameTime said: Slažem se da ova dvojica nemaju takav ego, ali isto tako mislim da ako kuća gori, nastupati u rukavicama nije najbolji izbor 😄 @Miki28 Teoljub Ja za razliku od tebe mislim da je problem u Janis-Dame duo koji nisu izmedju sebe razrijesili situaciju. Djeluju mi kao Lebron-Wade '11 a ne kao Steph-KD '17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19 Share Posted February 19 6 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Ja za razliku od tebe mislim da je problem u Janis-Dame duo koji nisu izmedju sebe razrijesili situaciju. Djeluju mi kao Lebron-Wade '11 a ne kao Steph-KD '17 U kom smislu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 19 Share Posted February 19 10 minutes ago, Miki28 Teoljub said: @bodo ne znam sta mi je smesnije odje, dal to sto je napad gradjen oko Simmonsa ili sto Mikal misli da je HIM. Mikal se igrom slučaja našao u situaciji da bude prva opcija u napadu. On je zaista podigao učinak u napadu ali daleko je on od nekog AS. I u obrani nije više impresivan. U Phoenixu je bio dobar role igrač koji je isto tako podbacio u PO. Ne znam šta si je on umislio ali u nekim normalnim okolnostima on može biti tek neka treća, četvrta opcija. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 19 Share Posted February 19 7 minutes ago, DameTime said: U kom smislu? Mora da razrijese ko je no1 a ko no2 iako je to svima jasno. Previse jedan drugog pustaju u fazonu ae ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenson Posted February 19 Share Posted February 19 5 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 19 Author Share Posted February 19 od ova tri faula je ludje sto je '93 bilo 62. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 19 Share Posted February 19 1 hour ago, Nenson said: Takmicenje, jasno je kako idu godine da ovo sve opada. U ovoj eri svi su prijatelji, nece ni poprijeko da pogledaju protivnika a kamoli igraju odbranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted February 19 Share Posted February 19 Jedina stvar koja bi spasla All-star je da uvedu 1 na 1 turnir sa npr. 24 igrača, ali egos too fragile. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 19 Share Posted February 19 5 hours ago, Miki28 Teoljub said: Mora da razrijese ko je no1 a ko no2 iako je to svima jasno. Previse jedan drugog pustaju u fazonu ae ti Sa time se slažem, mada nisam ih mnogo gledala. Ali se više Giannis povlači, par puta je delovalo kao da je to Dejmova ekipa. Hijerarhija mora postojati - on je prvi igrač, Dame drugi pa tek onda ostali, a u clutchu lopta ide naravno Lillardu. Rekla bih da je Dame prilično svestan toga, pošto je po trejdu rekao da će prvi put u karijeri biti u ekipi u kojoj nije prva opcija (parafraziram). Antetokounmpo je super lik te se čini da na silu pokušava da progura to kako su njih dvojica jednaki, a to jbg nije održivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 19 Author Share Posted February 19 tu se ne vidi ali je tagovao carmela. legenda. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 20 Share Posted February 20 3 minutes ago, gggggggg said: tu se ne vidi ali je tagovao carmela. legenda. Ono kad sluzis kao alatka za svadju ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 20 Share Posted February 20 Karmelo nema miran san, zatvorio je dupetom vrata tamo gde je stvorio ime. Nije ni sanjao da ce i pre nego okaci patike o klin da ga zaseni neko, a pukim slucajem i ucini taj njegov broj za njega nebitnim, a ujedno i najvaznijim za Denver od postanka. Jurio je rekorde, prstenje, na kraju ce ostati upamcen kao dobar skorer, ali nicija legenda. Gledam sinoc Indijana kako ponosno predstavlja svoje legende, Redzija, Artesta itd. Najvaznije u zivotu je da izgradis postovanje kako u poslu, tako i u drustvu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) 6 hours ago, Crni said: Karmelo nema miran san, zatvorio je dupetom vrata tamo gde je stvorio ime. Nije ni sanjao da ce i pre nego okaci patike o klin da ga zaseni neko, a pukim slucajem i ucini taj njegov broj za njega nebitnim, a ujedno i najvaznijim za Denver od postanka. Jurio je rekorde, prstenje, na kraju ce ostati upamcen kao dobar skorer, ali nicija legenda. Gledam sinoc Indijana kako ponosno predstavlja svoje legende, Redzija, Artesta itd. Najvaznije u zivotu je da izgradis postovanje kako u poslu, tako i u drustvu. Melo je legenda Knicksa. Legenda je njegovog univerziteta, Syracuse ( osvojili su jedini sampionat sa njim ) i legenda Americke reprezentacije ( 3xOI ). Sveukupno HOF bez dileme. Sto se Denvera tice, jbg. Tu se desilo sta se desilo ali jadno je ovo sto George Carl pise mada je uvijek bio gubitnik i kao trener a i sada je. Edited February 20 by Miki28 Teoljub typo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Srećan rođendan najboljem košarkašu u istoriji uz Jordana i Lebrona. Edited February 20 by Nugetlija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 20 Share Posted February 20 2 minutes ago, Nugetlija said: Srećan rođendan najboljem košarkašu u istoriji uz Jordana i Lebrona. Ima i boljih košarkaša ali hvala u njegovo ime. 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 20 Share Posted February 20 Za dlaku smo izbegli da bude Vodolija u horoskopu... Dobro je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 20 Share Posted February 20 11 minutes ago, Nugetlija said: Srećan rođendan najboljem košarkašu u istoriji uz Jordana i Lebrona. Cak ni rodjendan da mu pogodite. Kasnis 1 dan🤦♂️ Ali ako si mislio na Barkleya onda svaka cast👍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 20 Share Posted February 20 18 minutes ago, DameTime said: Za dlaku smo izbegli da bude Vodolija u horoskopu... Dobro je. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 20 Share Posted February 20 1 minute ago, Don Dusko said: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 20 Share Posted February 20 6 minutes ago, DameTime said: Nevjerovatna aura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted February 20 Share Posted February 20 21 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Cak ni rodjendan da mu pogodite. Kasnis 1 dan🤦♂️ Ali ako si mislio na Barkleya onda svaka cast👍 Znam da je u februaru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted February 20 Share Posted February 20 40 minutes ago, DameTime said: Za dlaku smo izbegli da bude Vodolija u horoskopu... Dobro je. Kad smo već kod horoskopa, konačno sam naišao na jedan koji je precizan: 4 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 20 Share Posted February 20 1 hour ago, Darko said: Kad smo već kod horoskopa, konačno sam naišao na jedan koji je precizan: You must be fun at parties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 20 Share Posted February 20 2 hours ago, Darko said: Kad smo već kod horoskopa, konačno sam naišao na jedan koji je precizan: Otkad su mi dve vodolije život upropastile ja sam najveći vernik u horoskop. A što se tiče all-stara: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted February 20 Share Posted February 20 Barkli sa njegovim izjavama, forama, mi je uvek bio.broj 1 za segu, salu i komiku.Volim i sad da ga gledam sa Sakom i ekipom, harizma i dalje cepa iz njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts