Jump to content

Recommended Posts

I GM je uradio pristojan posao na kraju, veterani koje su doveli su pomogli da se igra takmicarska kosarka i time zapravo razvija omladina Hjustona umesto da mlate u prazno. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

reko, zajebavas se. ono, tipa hiperbola, u stvarie sutno 27. 

kad ono, stvarno covek bacio 41. majstor nabio teniski lakat na jednoj tekmi. 

evolucija kosarke u besmisleno proturanje djuleta kroz obruc. globtroteri bi sad bili kontenderi. generalsi u rebildingu. 

  • Like 4
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Pa iz nekog razlog svi sportski stejkholderi upadaju u zamku naivnosti da ce svaki sport biti atraktivniji, zanimljivi, LEPSI ukoliko se postize vise poena/golova itd. U sustini da ce generisati vise kvalitetne paznje.

Ocigledno je da to ne sljaka. Nemci su se zajebali sa fudbalom, i taj njihov projekat napadackog fudbala je imao za ideju jednu veliku zabludnost, a to je da ce da sustignu PL po znacaju ako se daje vise golova i igra se otvorenije. Meni licno je moderan rukomet dosadan, zanimljiviji mi je bio onaj tvrdji sa manje golova. Vaterpolo isto. 
Sa kosarkom mislim da je manje to usiljeno (tu mislim na NBA) i ovo je vise posledice GSW-ovog ludila i evolucije samih igraca, matematike (sut za 3pt, nikad za 2 ako nije zicer). I mislim da je sad adekvatno vreme da se revidira pravilo o ilegalnoj odbrani.
Na temi za EL sam vec pomenuo da je Evroliga zrela da napadi traju duze. Uradio bih to i u NBA, ali to je bas naivno (nema sanse da prodje)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...