Jump to content

Recommended Posts

Nisu mi baš jasni kriterijumi za ovu analizu.

 

Nema Vembanjame, bilo bi zanimljivo videti kako se kotira proitv Holmgrena ovde.

 

Nema Julija, a Hartenštajn i Mič Lob su u analizi.

 

Nema ni KAT-a, a nisam očekivao da je Gobert ovako užasan.

 

Kapela je baš propo .

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, robespierre said:

Nisu mi baš jasni kriterijumi za ovu analizu.

 

Nema Vembanjame, bilo bi zanimljivo videti kako se kotira proitv Holmgrena ovde.

 

Nema Julija, a Hartenštajn i Mič Lob su u analizi.

 

Nema ni KAT-a, a nisam očekivao da je Gobert ovako užasan.

 

Kapela je baš propo .

Ako misliš na grafikon u pitanju su centri a ne PF-i

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Darko said:

Pa kad ga je McLeod isprozivao, šta si drugo očekivao od Šeja?

Meni omiljeni igrač. Jedno vrijeme su ga dovodili u vezu sa Sunsima pre trejda za KD. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Darko said:

Jel ovoj voditeljki neko umro? 

 

Mislim da to tako zapadne jer ne može goatmentator ili onaj C.Miles (Hypemaster no2) da budu baš svaki dan. Ne bi me ni čudilo da se i malko zajebavaju, pa povremeno namerno stave ovako neko mrtvo puvalo lika samo da bi triggerovali masu u komentarima (Zicer čist za trol kad se zna ko je the one, šta sve ispali i izvali na redovnoj bazi). Imaš i onog muškog spikera za sa'ranu, i kod njega često pauziram video da bi skrolovao komentare 😄

Edited by Marko
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

On 2/26/2024 at 2:28 PM, gggggggg said:

r1296345_1568x404cc.png&w=570&format=jpg

 

r1295056_1631x380cc.png&w=570&format=jpg

 

r1295061_1641x869cc.png&w=570&format=jpg

 

r1295078_677x980cc.png&w=570&format=jpg

 

r1295063_691x1011cc.png&w=570&format=jpg

 

r1295077_675x1022cc.png&w=570&format=jpg

 

r1295053_1537x643cc.png&w=570&format=jpg

 

 

Dresovi: 10/10

Retko dobar posao Najka, skoro savršeno. Konačno su našli svoju "crveno-plavo-belu" kombinaciju koja se razlikuje od drugih, dobar kontrast i balans, Vratili su "bejzbol" kurziv, po čemu ih najviše i pamtimo. Izgleda čak i bolje nego ranije, instant classic.

 

Font: 9/10

Jeste lazy minimalizam, ali baš baš radi posao. Uhvatili su supstancu svog vizuelnog identita i to ne treba nikada više da menjaju. Nema ni outlinea, ni senki, ni 3d, ništa... Samo pisana slova u jednoj liniji. Nije baš gamechanger, ali kao što rekoh - classic. Ne znam zašto to nije i glavni logo. Btw, sve vreme mislim na pisani font, natpis na dresu. Štampana slova na logou i parketu su onako, ok.

 

Parket: 6/10

Prelaznu ocenu dobija zbog gotivnih detalja (slovo "N" tačno iznad severa na kompasu, geografska širina/dužina...) i jer ne smeta ništa na oko (poput parketa sa NBA kupa) ali nije gotivno "klasičan" kao dresovi, nego više dosadno klasičan. Bukvalno izgleda kao neki preset iz igrice NBA 2K. Defaultara. Videćemo kako sve to izgleda uživo, možda se pokajem (tipa kao za Juta Džez žuto-crni redizajn, koji kida uživo). Za sada - njah.

 

Logo: 3/10

Novo ruglo NBA. Pogrešno na toliko nivoa. Jebeni OKC je sexy za na ovo. Čak je i prethodni Clippers logo odjednom cool, a ne ogledalo kapitalističke efikasnosti svog ownera, milijardera seljačine (SAMO KAPS LOK U GLAVU, BAJO). Najviše štipa oči što ne liči uopšte na košarkaški grb, da ne pričam o NBA... To je odvratan "City Group" trend da svi timovi imaju isti ovalni logo. Fuj. U isto vreme nema identitet i - ima ga previše!? Nema zbog utapanja u 1 formu, koja iz daljine deluje kao teget fleka... a previše jer su tu i jedra i kompas, basketara... ni AI ne bi napravio takvu kupusaru. Baš loš dizajn, a neko je dobio "Pošta Srbije" pare za to. Jedino što pije vodu je jbn KOMPAS u obliku slova C... i to je to.

 

Zaključena ocena: 7/10

 

Edited by Davai Davai
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

The Clippers took on their name in 1978, after relocating from Buffalo to San Diego, a port city with a rich maritime tradition. Previously known as the Braves, the team felt a new moniker was needed when they arrived in California.

“San Diego team officials didn’t think Braves was a representative nickname for the club,” the team’s website explains. “A contest decided on Clippers because the city was known for the great sailing ships that passed through San Diego Bay.”

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Denver sa klupe dobija ozbiljnu defanzivu, a to su gro mladi momci koji vrlo lako mogu napraviti i ofanzivni iskorak( da postanu dobri two way igraci ala Kcp i Gordon).

 

 

Njima je bitno da Gordon all time bude na 4 u PO, zato je Zik Nnaji kljuc da moze 20-25 min igrati i da kad Nikola odmara on bude na 5 i brani back up opcije protivnika, dok Gordon da brani uvek primarno krilo protivnika, a ne kao prosle godine da on ulazi na 5 kad nema Nikole.

 

 

Braun i Mpj verujem da mogu imati bolji PO u odnosu na prošlu godinu, al sigurno ce Dzekson imati tanji ucinak od Bruce Brauna.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Bila bi fora da Nagici igraju protiv Minesote poslednji meč u ovom nizu, pa da se ponovi niz iz plej-ofa, al' unazad. 

 

Mislim da će igrati maximalno koliko im je u moći svih pet utakmica. Igraju protiv ambicioznih protivnika, četiri kod kuće. Neće se baš zajebavati, ali naravno, pitaće se i umor i protivnici.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...