Jump to content

Recommended Posts

Siksersi su iščupali maksimum za 34-godišnjeg igrača koji je padu, koji nije hteo da igra za njih po ugovoru koji ističe i koji ima dokazane rezultate u neuspehu kada dođe do plej-ofa i kada je to najvažnije.

 

Harden ne bi igrao ovu sezonu na ovaj ili onaj način, najverovatnije ni Petrušev osim garbidž tajma, zato su tu igrači koji će svakako uzimati minute i biti od neke koristi, plus će uz dva prva pika koji su taođe dobijeni od Klipersa biti čipovi u nekom budućem blok baster trejdu za vrhunskog igrača.

 

Fila je danas jednostavno bolja nego što je bila juče i igrački i u perspektivi, sa četiri nova upotrebljiva lika i dva nova upotrebljiva prva pika, sa kojima je moguće mnogo toga učiniti kada se upare sa igračima poput Harisa u nekoim trejdu... A i atmosfera je sada sigurno bolja, zbog čega je Nurs verovatno rekao Moriju da uvalja Hardena u Kliperse makar zauzvrat dobio samo Taj Lua, a kao bonus je dobio i KJ Martina, koji je kao nacrtan za njega.

 

 

Edited by Nek grmi jako
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Don Dusko iznenadjujuce dobro i racionalno. 

Moram priznati da sam bio spreman da mu jbm sve po spisku za trojku Suggsa na nekih minut i po do kraja, gdje se gospodin nije ni udostojio da se cimne u odbrani ( 20tak sekundi ranije Lebron daje trojku za +1 i raspaljuje publiku ) ali ipak sledeci napad stvarno dobra akcija i napravljen visak za DLo koji pogadja trojku. Posle toga na insistiranje Lebrona i AD lopta ide DLo da zavrsi sa bacanja mec.

Link to comment
Share on other sites

Možemo do titule. Imamo dubinu, iskustvo i mladost. 

 

Kari/Pol/Džozef

Klej/Mudi

Vigins/Pejton

Grin/Kuminga 

Luni/Šarić 

 

Stef je jednostavno Stef. Pol je nevjerovatan luksuz kao rezervni plej. U istoriji košarke je bilo jako malo igrača koji su bolje kontrolisali igru od njega. Džozef je iskoristiv igrač, ali neće se naigrati. Možda u slučaju nekih povreda.

 

Kleju je posle povrede postao toplo-hladno igrač. Njemu treba smanjiti minutažu. Mislim da je zato vrijeme da Mudi dobije veću minutažu. On je fizički baš dobar materijal za pristojnog two-way beka. 

 

Vigins da nastavi da cepa difens, a u napadu da čeka povratne lopte i da katuje. On je dosta bitan zbog atletike, a opet nije sirov igrač. Pejton je kao neko specijalno oružje. Igrač koji jedino može na ovaj način da igra u sistemu Golden Stejta. 

 

Za Grina je najvažnije da ne pravi ekscese. Jeste on regresirao, ali daleko od toga da je za penziju. Kuminga je imao i u prethodne dvije sezone bljeskova u regularnoj sezoni, ali Ker bi ga pretežno skrajnuo kad krene PO. Mislim da je teško uklopiv igrač zbog nedostatka nekih vještina i IQ-a, ali atletski je toliko dobar da opet donosi dosta dobrih stvari. 

 

Luni je standard. Šarić nije loše rešenje kao rezervni centar. Može da donese spejsing, ima IQ i nije da bježi od tuče. 

 

Za moj ukus nedostaje jedan centar od 210+cm. Fizički i atletski dobar. Ali to nemamo odavno. Ide se na neke small - ball centre. 

 

Dobro smo popunjeni na svim pozicijama. Ova stara garda+Pol donosi iskustvo i pobjednički mentalitet. Mudi i Kuminga su nova energija. I nadam se da su sazreli za veću ulogu. Pejton i Šarić su igrači rotacije. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, uini said:

pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba.

Prosle sezone je klupa bila najveci problem.

 

Dubsi su u PO sa Stefom na terenu imali +3.2 a sa njim na klupi -14.1

 

Uvek se sve raspadalo cim on izadje da odmori, sad je skroz druga prica kad je CP3 tu. Naravno pod uslovom da ostane zdrav sto je ogroman znak pitanja.

Link to comment
Share on other sites

Kad smo već kod ređanja timova po kvalitetu, ja bih ovako.

 

WEST

 

TIER1:

DEN i PHO

 

TIER2:

LAL, LAC i GSW

 

TIER3:

MIN, NOP, SAC i DAL

 

EAST

 

TIER1:

BOS i MIL

 

TIER2:

MIA

 

TIER3:

NYK, ATL, PHI i CLE

 

 

Istok je osetno slabiji.

Edited by Dracarys
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...