Horium Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 16 minutes ago, Chaos Is Me said: E ako to ovaj intelektualac veli onda mora da je tako. Kakvo nepostovanje jednog od najvecih mislilaca XXI veka: 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Lil Wayne nije jednako Lil Jon 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Auuu stativa. Mea culpa, kada povrsno citam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Nista strasno, ima aproksimativno 86 Lil-ova u industriji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 11 minutes ago, Horium said: Kakvo nepostovanje jednog od najvecih mislilaca XXI veka: Šteta, jer je baš dobra fora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Lil John mi svakako deluje intelektualno superiorniji od Lil Waynea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 4 hours ago, DameTime said: Zamisli da sam napisala nešto za Jokića, pa gorela bi tema sad od Jokićevaca Kavaja volim ko brata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Da li je ikada postojao gori tim od Poozma Wizardsa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 11 minutes ago, Horium said: Da li je ikada postojao gori tim od Poozma Wizardsa? Zao mi Avdije (i ostalih)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) 22 minutes ago, Horium said: Da li je ikada postojao gori tim od Poozma Wizardsa? https://www.basketball-reference.com/teams/CHA/2012.html Najgori tim koji sam ikada gledao. Edited November 14, 2023 by Miki28 Teoljub typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 3 hours ago, SteveFrancis#3 said: Nista strasno, ima aproksimativno 86 Lil-ova u industriji 87, od skoro im se priključio i Lil Ard. 3 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: https://www.basketball-reference.com/teams/CHA/2012.html Najgori tim koji sam ikada gledao. I meni su oni prvi pali na pamet kad sam vidio Horiumovo pitanje. Zaista preloša ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 8-2 skor💪 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Nema Dalas sta da traži u PO, Irving je igrac za zabavu publike, pre svega krater u odbrani i labilna ličnost. Luka pokazuje obrise Embida, mnogo se troši u reg sezoni plus igra svako leto ozbiljnu kosarku. Već sad se sve crta za duel Denvera i Bostona i to bi bio brutalan duel u finalu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 49 minutes ago, Smrtokapa said: 87, od skoro im se priključio i Lil Ard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Kyrie je makar pošteno ušao u ulogu druge banane ove sezone, za sad igra sasvim dobro i jasno mu je ko je alphamale. Videćemo da li do maja, juna može da bude usredsređen primarno na košarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 (edited) 30 minutes ago, crni_bombarder said: Nema Dalas sta da traži u PO, Irving je igrac za zabavu publike, pre svega krater u odbrani i labilna ličnost. Luka pokazuje obrise Embida, mnogo se troši u reg sezoni plus igra svako leto ozbiljnu kosarku. Već sad se sve crta za duel Denvera i Bostona i to bi bio brutalan duel u finalu. Rodjo cekaj, pa tek je sezona pocela. Kakvi su ovo NBA srbin starter pack postovi. Edited November 14, 2023 by Horium 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Rodjo cekaj, pa tek je sezona pocela. Kakvi su ovo NBA srbin starter pack postovi. To je realnost, jedini veći krater od njega je Harden.Nzm zašto ljudi i dalje veruju u te igrace, em sto im je cena ogromna em sto ce biti sve gori i gori kako vreme odmiče.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Kyrie je bukvalno osvojio titulu kao drugi igrac ekipe pogodivsi pri tome sut za pobjedu u G7 i odigravsi u tom finalu neke legendarne partije. Ni tad nije bio nista manja budala nego danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crni_bombarder Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 Kyrie je bukvalno osvojio titulu kao drugi igrac ekipe pogodivsi pri tome sut za pobjedu u G7 i odigravsi u tom finalu neke legendarne partije. Ni tad nije bio nista manja budala nego danas. Igrao jeste, ali taj i ovaj Irving su dva sveta.Bio je i Harden nezaustavljiv pa se sad raspada...Denver upravo zbog toga igrao ovako kako igra, ljudi žele prime igrace ili igrace koji nadolaze, a ne ,,zvezde,, od pre 5 i više godina.Boston takodje ima lepu priču, mada tu dosta od zdravlja Porzingisa zavisi.Послато са SM-A135F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bivši Nugetlija Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 9 hours ago, DameTime said: Zamisli da sam napisala nešto za Jokića, pa gorela bi tema sad od Jokićevaca Jokićev konj šutira bolje od 27%. 2 2 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 14, 2023 Share Posted November 14, 2023 5 minutes ago, Nugetlija said: Jokićev konj šutira bolje od 27%. Loša fora brt, a i zatvaram pre podneva. Better luck next time. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts