Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Koliko je dobro imati u ekipi gospodara kosarke kao sto je CP3 da kontrolise utakmicu dok Curry sedi na klupi. Ozbiljna smo ekipa ove godine ako posluzi zdravlje. 1 1
gggggggg Posted October 31, 2023 Author Posted October 31, 2023 opet ovi prave trejd u po noci. jel ovo prvi put da ekipa ima tri igraca sa 40m+ platom
Nek grmi jako Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) Siksersi su iščupali maksimum za 34-godišnjeg igrača koji je padu, koji nije hteo da igra za njih po ugovoru koji ističe i koji ima dokazane rezultate u neuspehu kada dođe do plej-ofa i kada je to najvažnije. Harden ne bi igrao ovu sezonu na ovaj ili onaj način, najverovatnije ni Petrušev osim garbidž tajma, zato su tu igrači koji će svakako uzimati minute i biti od neke koristi, plus će uz dva prva pika koji su taođe dobijeni od Klipersa biti čipovi u nekom budućem blok baster trejdu za vrhunskog igrača. Fila je danas jednostavno bolja nego što je bila juče i igrački i u perspektivi, sa četiri nova upotrebljiva lika i dva nova upotrebljiva prva pika, sa kojima je moguće mnogo toga učiniti kada se upare sa igračima poput Harisa u nekoim trejdu... A i atmosfera je sada sigurno bolja, zbog čega je Nurs verovatno rekao Moriju da uvalja Hardena u Kliperse makar zauzvrat dobio samo Taj Lua, a kao bonus je dobio i KJ Martina, koji je kao nacrtan za njega. Edited October 31, 2023 by Nek grmi jako 1
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Krajnje je vreme da se izadje sa konkretnim infom sta se koji rac desava sa Bealom i da li planiraju uopste da vidi parket ove godine. Vogel samo izadje i kaze ne igra sledecu, dovidjenja i prijatno. Armanijeva povreda isto izmistifikovana do krajnjih granica.
Miki28 Lakers in 5 Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 @Don Dusko iznenadjujuce dobro i racionalno. Moram priznati da sam bio spreman da mu jbm sve po spisku za trojku Suggsa na nekih minut i po do kraja, gdje se gospodin nije ni udostojio da se cimne u odbrani ( 20tak sekundi ranije Lebron daje trojku za +1 i raspaljuje publiku ) ali ipak sledeci napad stvarno dobra akcija i napravljen visak za DLo koji pogadja trojku. Posle toga na insistiranje Lebrona i AD lopta ide DLo da zavrsi sa bacanja mec.
Shunsuke Nakamura Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Možemo do titule. Imamo dubinu, iskustvo i mladost. Kari/Pol/Džozef Klej/Mudi Vigins/Pejton Grin/Kuminga Luni/Šarić Stef je jednostavno Stef. Pol je nevjerovatan luksuz kao rezervni plej. U istoriji košarke je bilo jako malo igrača koji su bolje kontrolisali igru od njega. Džozef je iskoristiv igrač, ali neće se naigrati. Možda u slučaju nekih povreda. Kleju je posle povrede postao toplo-hladno igrač. Njemu treba smanjiti minutažu. Mislim da je zato vrijeme da Mudi dobije veću minutažu. On je fizički baš dobar materijal za pristojnog two-way beka. Vigins da nastavi da cepa difens, a u napadu da čeka povratne lopte i da katuje. On je dosta bitan zbog atletike, a opet nije sirov igrač. Pejton je kao neko specijalno oružje. Igrač koji jedino može na ovaj način da igra u sistemu Golden Stejta. Za Grina je najvažnije da ne pravi ekscese. Jeste on regresirao, ali daleko od toga da je za penziju. Kuminga je imao i u prethodne dvije sezone bljeskova u regularnoj sezoni, ali Ker bi ga pretežno skrajnuo kad krene PO. Mislim da je teško uklopiv igrač zbog nedostatka nekih vještina i IQ-a, ali atletski je toliko dobar da opet donosi dosta dobrih stvari. Luni je standard. Šarić nije loše rešenje kao rezervni centar. Može da donese spejsing, ima IQ i nije da bježi od tuče. Za moj ukus nedostaje jedan centar od 210+cm. Fizički i atletski dobar. Ali to nemamo odavno. Ide se na neke small - ball centre. Dobro smo popunjeni na svim pozicijama. Ova stara garda+Pol donosi iskustvo i pobjednički mentalitet. Mudi i Kuminga su nova energija. I nadam se da su sazreli za veću ulogu. Pejton i Šarić su igrači rotacije. 2 1
tele_kineza Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba. 2 1 2
MilošVB Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 2 minutes ago, uini said: pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba. Vini, kako bi trenutno rangirao Denver, Finiks i Milvoki? Kojim redosledom?
Marvin Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 sto neko napisao gore, Vizardse treba degradirati u G ligu 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Walking bucket🏀 drugi najmladji igrac sa 3 uzastopne utakmice sa 30+ poena na startu sezone ( Shaq je prvi ). 1
Don Dusko Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sta je sa ovim deckom? U jebote prvi put ovo vidim. :D Brzo ce on u Cajnu. 1
Dracarys Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Treba da bude sramota svaku ekipu koja izgubi od Vašingtona. Jedino su Memfis pobedili, a i oni su zakucani za dno zapada.
tele_kineza Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 3 minutes ago, MilošVB said: Vini, kako bi trenutno rangirao Denver, Finiks i Milvoki? Kojim redosledom? 1 nuggets 3 suns 4-5-6-7 bucks [zajedno sa lakersima, dubsima, clippersima]. 1
Chaos Is Me Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 15 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Sta je sa ovim deckom? Ništa, samo je glorifikovani low IQ indijanac kakvih je bilo masa u istoriji lige, koji se sticajem okolnosti našao u ekipi sa Steph Curryem i ostalim šampionima. 5
Ludi za Poli Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 U potpunosti mi je jasno sto ga je Draymond nokautirao u kampu prosle sezone. 1
Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 29 minutes ago, uini said: pre ce zvezda do euroleague titule, nego dubsi do nba. Prosle sezone je klupa bila najveci problem. Dubsi su u PO sa Stefom na terenu imali +3.2 a sa njim na klupi -14.1 Uvek se sve raspadalo cim on izadje da odmori, sad je skroz druga prica kad je CP3 tu. Naravno pod uslovom da ostane zdrav sto je ogroman znak pitanja.
tele_kineza Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 videćemo, ja mislim da su dubsi tu od 4 do 7 po rangu ali da im generalno treba mirakul za totalnu pobedu 2
Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Ja sa istoka jedino mogu da vidim Milvoki kao sampiona, dok ce na zapadu da bude ozbiljna klanica. 1 1
Dracarys Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) Kad smo već kod ređanja timova po kvalitetu, ja bih ovako. WEST TIER1: DEN i PHO TIER2: LAL, LAC i GSW TIER3: MIN, NOP, SAC i DAL EAST TIER1: BOS i MIL TIER2: MIA TIER3: NYK, ATL, PHI i CLE Istok je osetno slabiji. Edited October 31, 2023 by Dracarys 1
tele_kineza Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 4 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Ja sa istoka jedino mogu da vidim Milvoki kao sampiona, dok ce na zapadu da bude ozbiljna klanica. stvarno, ja bih glasao casual 4-2 za boston, early votes. 4
Malkolm Brogdon Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Ne znam, gotivim Джруa ali im ne verujem dok god budu peglali 60 poseda 1 na 1 po utakmici. 1
Recommended Posts