TB Told Posted February 5 Share Posted February 5 7 minutes ago, dex said: Mislim da ne bi mogao.Sem ako pod tim ne racunas da je bio najbolji od najgorih ili dao najvise poena sa mizernim procentima. Šta su mizerni procenti? Nedović ima u EL ove sezone 52,9, 40,2, 87,7 za 2, 3 i bacanja što se kod spoljnjeg igrača smatra odličnim procentima. 9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5 Share Posted February 5 Jel sad malo jasnije zasto nam je totalno nebitan mec bio danas u PG? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted February 5 Share Posted February 5 28 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Evo komsije gube 19 razlike kuci od Spilta posle duplog kola u EL. Stvarno mi niste jasni sa kritikama. Nije ovo igrica jbt Oni su brate u igri za PO EL, mi smo na korak da izgubimo i teoretske sanse. Ja prihvatam poraz, ali ne 20 razlike od Buducnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, Miki28 Teoljub said: Jel sad malo jasnije zasto nam je totalno nebitan mec bio danas u PG? Нама у резултатаком смислу је био небитан, међутим тражити оправдања за овакав приступ заиста се не могу наћи. Плус минутаже главних играча не говоре да је и Сферопулос мислио да нам је небитан меч. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 1 minute ago, Bode said: Oni su brate u igri za PO EL, mi smo na korak da izgubimo i teoretske sanse. Ja prihvatam poraz, ali ne 20 razlike od Buducnosti. A jel bi prihvatio poraz od 10 i vise razlike od Splita kuci? Edited February 5 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 5 Share Posted February 5 Na kraju će Partizan da bude četvrti... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YAO Posted February 5 Share Posted February 5 Ovo je extra kad se ljudi tese sto je Partizan izgubio 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, Miki28 Teoljub said: A jel bi prihvatio porwz od 10 i vise razlike od Splita kuci? Ne znam zasto toliko insistiras na poredjenju sa njima? Bice derbija jos ove sezone (nazalost). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 5 Share Posted February 5 2 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Нама у резултатаком смислу је био небитан, међутим тражити оправдања за овакав приступ заиста се не могу наћи. Плус минутаже главних играча не говоре да је и Сферопулос мислио да нам је небитан меч. To je vec druga stvar. I mene nervira pristup u dosta utakmica ove sezone a totalno neopravdan pristup. Mogu da skontam Real kad se opusti pa ae kao lako cemo ali mi toga imamo ove sezone bas mnogo. 1 minute ago, Bode said: Ne znam zasto toliko insistiras na poredjenju sa njima? Bice derbija jos ove sezone (nazalost). Bice, i izacicemo kao pobjednici tu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, YAO said: Ovo je extra kad se ljudi tese sto je Partizan izgubio Prija malo za promenu, posto smo do pre mesec dana posle svakog poraza u EL ovde morali da citamo o mocnom rosteru koji su sastavili Zeljko i Savic. Zanima me sta bi se pisalo ovde da imamo rezultate kao Partizan sa ovakvim sastavom. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted February 5 Share Posted February 5 Kako god okreneš sve je do banane. Mi se okliznuli u Morači. Ješće se i banana Split. Kako god ja sam već stukao unuče votke. Ali i volim što sam deo ovog foruma generalno. Čoviću vreme je da se ne ljubimo, putuj igumane i ne brini za manastir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 5 Share Posted February 5 Kako će da nas odvali samo Split tamo. Ju ju ju. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 5 Share Posted February 5 Najmanje sto nam je trebalo veceras je da jos i komsije izgube... sad ce ovi nasi da pomisle da mogu da tankuju jos neku utakmicu 😕 Ne svidja mi se to, bolje da smo bili zategnuti. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted February 5 Share Posted February 5 14 minutes ago, TB Told said: Šta su mizerni procenti? Nedović ima u EL ove sezone 52,9, 40,2, 87,7 za 2, 3 i bacanja što se kod spoljnjeg igrača smatra odličnim procentima. Sve ok.Kada imas idola mane mu neces ni videti.Necu polemiku o Nedovicu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 5 Share Posted February 5 2 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted February 5 Share Posted February 5 Sfero namerno izgubio danas da Partizan nema domacinstvo u polufinalu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, dex said: Split teorije nema da dobije.Teorije! Tek uvid u roster mi je dao odgovor da je ovo bilo bez Pantera i Douzera ako se dobije ok...ako ne opet ok.Cuvamo se za EL. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, dex said: Sve ok.Kada imas idola mane mu neces ni videti.Necu polemiku o Nedovicu. Ne možeš, a ne nećeš, napisao si neistinu o mizernim procentima, i sad misliš da da ćeš ovim gađanjem "idolom" nešto da postigneš. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted February 5 Share Posted February 5 Just now, dex said: Tek uvid u roster mi je dao odgovor da je ovo bilo bez Pantera i Douzera ako se dobije ok...ako ne opet ok.Cuvamo se za EL. Visi drugo mesto, ok. A nisu ni treci...opet ok. Ne znam sto se mi budale nerviramo sto smo prvi uz dve pobede vise od drugoplasiranog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted February 5 Share Posted February 5 Jbg...stariji ljudi...umore se...hoce al ne mogu, godine jbg.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted February 5 Share Posted February 5 2 minutes ago, TB Told said: Ne možeš, a ne nećeš, napisao si neistinu o mizernim procentima, i sad misliš da da ćeš ovim gađanjem "idolom" nešto da postigneš. Zaista nemam nameru da ulazim u polemiku.Kada nije trebalo ili nije bilo bitno sut za 3 mu je bio 6/7 a kada je trebalo bio je 0/4. 6/11 je odlican procenat ali ga nije bilo kada je bilo potrebno imati ono nesto sto neko ili ima ili nema.Toliko o Nedovicu. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted February 5 Share Posted February 5 34 minutes ago, Bejn said: Pozdrav za najbolji košarkaški forum na ovim prostorima. O večerašnjoj utakmici , upravi i pojedinim igračima ne bih da ne budem odmah banovan... Ožeži burazerče 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5 Share Posted February 5 Dobro i mene nervira Neda kada izadje sa stavom kao danas ali pripisivati mu sve sto jeste i nije zgresio nije uredu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted February 5 Share Posted February 5 Gurović izjavio na K1 da ulazi u UO i da on mikad ne bi doveo Gilespija i Smarta... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted February 5 Share Posted February 5 5 minutes ago, dex said: Zaista nemam nameru da ulazim u polemiku.Kada nije trebalo ili nije bilo bitno sut za 3 mu je bio 6/7 a kada je trebalo bio je 0/4. 6/11 je odlican procenat ali ga nije bilo kada je bilo potrebno imati ono nesto sto neko ili ima ili nema.Toliko o Nedovicu. Da tražimo da se izbriše pobeda protiv Valensije? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts