Stella rossa di Belgrado Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Prognoziram max 11 pobeda na kraju el 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 minute ago, Markoss said: Ogranicen smo klub jako, i uz Albu verovatno najbesmisleniji u EL. Da nema Teodosica da koji put zaplese, mislim da bi bili izglasani od strane svih mogucih i nemogucih navijaca u EL kao najgora i najdosadnija ekipa. Uopste me ne bi iznenadilo da na leto ipak dobijemo info da bi bilo ok da odigramo jednu EC sezonu. Meni deluje kao skroz realan scenario, dobili smo 10 sezona evro lige i za to vreme imamo jedan top 8, premalo je, mozda je i vreme da idemo na hladjenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Efes je pre manje od mesec dana doveo Oturua koji dominira, manite me tih botovskih fora da nema igraca na trzistu. Naravno da ima nego neko mora da ih trazi a i da ih plati. 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Zaista je umetnost sloziti roster od 17 igraca i ostaviti bukvalno krater na dve pozicije!?! I ovo mazanje ociju topicem je kratko trajalo. Pre cemo mi upropastiti malom topu sezonu, nego sto cemo se sa njim dici. Ova ekipa, ovaj trener i ovaj predsednik ovo ne mogu da izvuku!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) Usraće nas još koja pobeda na šutersko veče i dobro rasploženje Teodosića i tjt. Max još 4 do kraja. Nama sad idu gostovanja Feneru, Asvelu, Milanu i komšije kod kuće. Asvel na loptu igrao protiv Reala. Ni jednu pobedu nećemo videti. Edited December 28, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Popizdim momentalno kad se setim da naš sportski direktor juri sise po društvenim mrežama umesto da traži pojačanja. Grešiš dušu, to ne predstavlja ni promil naših problema, ne branim Dozeta i Bagzija ... al to nikakve veze nema. Oni samo vežu konja gde gazda kaže, rade ono što im se naredi ... ništa loše oni nisu uradili, verovao ili ne, kako god. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 minute ago, Stella rossa di Belgrado said: Prognoziram max 11 pobeda na kraju el To ce biti uspeh. Sumnjam da mozemo do 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Svaka vam čast kako možete da pišete bilo šta. Šta koj kurac ima više i da se piše. Teraj dalje... zabole me. 8 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Just now, Kankkunen said: Grešiš dušu, to ne predstavlja ni promil naših problema, ne branim Dozeta i Bagzija ... al to nikakve veze nema. Oni samo vežu konja gde gazda kaže, rade ono što im se naredi ... ništa loše oni nisu uradili, verovao ili ne, kako god. Samo to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 16 minutes ago, Piksi said: I još nešto, ovakav pozitivan vajb i pozitivna energija, kakvu se dobija dolaskom malog Topa, to se dešava jednom u deset, možda dvadeset godina. I jesam ljut, jer se to prosipa na ispravljanje Čovićevih sranja i da bežimo od fenjera, umesto da nam tako nešto bude boost pa da se borimo za npr. top 10 ili top 8. To nema nigde. Nikoli ovo baš nije trebalo ali mali je otrovan istim otrovom ko mi svi. Neka ti je sa srećom, mali, da ti prođe ovih par meseci kako si zamislio, nabuđi barem neku statistiku i da budeš zdrav. Ovo je najveća sramota. Ko zna na šta će ličiti sezona kad ostanemo i definitivno bez EL ambicija. Teško da će biti nešto čega ćemo se i mi i Topić rado sećati. 2 minutes ago, Nele said: Efes je pre manje od mesec dana doveo Oturua koji dominira, manite me tih botovskih fora da nema igraca na trzistu. Naravno da ima nego neko mora da ih trazi a i da ih plati. A i gde se ugrozi mesto dva projekta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuraMochi Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) 5 minutes ago, Nele said: Efes je pre manje od mesec dana doveo Oturua koji dominira, manite me tih botovskih fora da nema igraca na trzistu. Naravno da ima nego neko mora da ih trazi a i da ih plati. Evo i onaj Cacok u Virtusu došao pre neki dan i čovek odmah pokazao kvalitet. Došao im pre neki dan. Ali zato za nas nema ništa na tržištu. Da imamo sportskog direktora koji traži igrače a ne šilji patku po tviteru odavno bi bila urađena doselekcija. Edited December 28, 2023 by Čočo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Mislio sam da ovo necu izjaviti nikada, ali ako Covic ostane i dalje u klubu posle ovog ocaja od sezone, treba nas oterati u evrokup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Just now, Kankkunen said: Grešiš dušu, to ne predstavlja ni promil naših problema, ne branim Dozeta i Bagzija ... al to nikakve veze nema. Oni samo vežu konja gde gazda kaže, rade ono što im se naredi ... ništa loše oni nisu uradili, verovao ili ne, kako god. Jasno je da nisu NIŠTA uradili i da su samo nebojšine marionete. Sramota je za klub kako se ponašaju i oblače u javnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 4 minutes ago, Kankkunen said: Grešiš dušu, to ne predstavlja ni promil naših problema, ne branim Dozeta i Bagzija ... al to nikakve veze nema. Oni samo vežu konja gde gazda kaže, rade ono što im se naredi ... ništa loše oni nisu uradili, verovao ili ne, kako god. Deo su zločinačkog udruženja koje uništava Zvezdu, još za to dobijaji i sasvim fine novce. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 11 minutes ago, Markoss said: Jos jednom i necu vise - Sabaz Nejpir i Nebojsa Covic su rame uz rame krivi sto je ova sezona ovakva kakva jeste. I dok se drugi vredja (sa razlogom), prvi se abolira i od njega se pravi zrtva. Naravno da nisu. Pri tome,uopšte na branim Šabaza..još manje pravim žrtvu od lika. Promašili smo žestoko sa njim i tačno je da je to ostavilo posledice. Međutim,ovo naknadno prebacivanje odgovornosti na njega od strane igrača koji su ostali u rosteru je klasično pranje savesti,bežanje od sopstvene odgovornosti i kulovsko jajarenje. A Čović jeste najodgovorniji..jer mi i bez Nejpira manje-više ovako izgledamo godinama u Evroligi..izuzimajuću Radonjićeve sezone,što si uostalom kasnije i konstatovao,pa samim tim i demantovao sebe..jbg.. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 5 minutes ago, Kankkunen said: Grešiš dušu, to ne predstavlja ni promil naših problema, ne branim Dozeta i Bagzija ... al to nikakve veze nema. Oni samo vežu konja gde gazda kaže, rade ono što im se naredi ... ništa loše oni nisu uradili, verovao ili ne, kako god. Ko ih jebe kad su beskicmenjaci koji nisu sposobni za nista drugo nego da parazitiraju. Cuj nisu nista lose uradili 😂😂😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 3 minutes ago, Čočo said: Evo i onaj Cacok u Virtusu došao pre neki dan i čovek odmah pokazao kvalitet. Došao im pre neki dan. Ali zato za nas nema ništa na tržištu. Da imamo sportskog direktora koji traži igrače a ne šilji patku po tviteru odavno bi bila urađena doselekcija. Ako mislis jul mjesec kao prije neki dan onda si potpuno u pravu👍 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Klozet i Bagzi su deo problema, pajaci i poslusnici na poziciji preko veze, tm svega u drzavi. Nekompetentni ljudi koji brukaju klub i van terena i na njemu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Juce sam napisao da su nam sanse 3 posto da dobijemo, pa sam prozivan da mracim. Ali pogresio sam, sanse su nam veceras bile bukvalno nula posto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 4 minutes ago, Zarco_srb said: Mislio sam da ovo necu izjaviti nikada, ali ako Covic ostane i dalje u klubu posle ovog ocaja od sezone, treba nas oterati u evrokup To ce se svakako desiti, a ako Covic ostane ja dok ne ode necu vise uzeti godisnju nikada, a uzimam je prethodnih 15 godina. Samo one sezone kada su dozvolili odlazak Radonje nisam iz revolta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasper Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Ako u subotu ne bude grmelo Covicu odlazi onda ni ne zasluzujemo nista bolje. Ali znajuci nase navijace nema nista od toga. U subotu nema organizovanih pa nece moci da bude izgovor da oni ne daju da se skandira. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) Ja sam definitivno od ove sezone sve dok je Čović i kompanija ameba u klubu odustao od kupovine sezonske. Sad sam kupio i nikad više dok su oni tu. A i u najgorim vremenima sam je imao. Edited December 28, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Tužno je što se nakon 10 sezona EL Zvezda od strane vlastitih navijača poredi sa Albom i Asvelom... U smislu sistema, što Ameri kažu franšize... Tužno je što nemamo sistem kao jedan Žalgiris, ili skaute i struku kao Valensija i Baskonija... Jbg gori smo čak i od Albe i Asvela realno... Jer da oni imaju sve ove godine ovakve navijače imali bi više uspjeha od nas... Nemamo ljudske resurse za nešto više od titule na Jadranu... Simbol smo nestabilnosti, neozbiljnosti i samo se nama može desiti da igrača ostavi cura i da se on raspadne, i da igrač neće da igra jer žena nije s njim... A da cirkus bude veći svi i navijači i igrači i klub daju podršku tim cirkuzantima... Pravi trener lupa glavu tvrdim predmetom za takve pizdarije... Nema šta nas neće snaći... I onda se neko čudi što neće NIKO da nam potpiše... Vide ljudi, nisu čoravi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Sve sve, ali potpisati Davidovca na tri ( 3) godine , paa šta reci. Iskusni lisac covic potpomognut sa dozetom i nekakvim bagzijem, požurio da ga kapariše , valjda da nam ga neko ne otme . Kakvi vizionari 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts