Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

Šabazu su tokom dva prethodna lomljenja nosa sačuvali hrskavicu jer ne bi imali sada šta da mu izlome. Verovatno mu je zato savetovano da do kraja sezone ipak nosi masku jer se oštećeni sitni krvni sudovi, posebno u tim godinama, nikada ne revitalizuju na fabrička podešavanja i možda bi sebe nagrdio da mu se to i četvrti put desi u ovom periodu.
Primer efekta koji odredjena povreda može da ostavi na psihu igrača je izvrtanje zgloba Dangubića koji je nakon povratka na teren izbacio iz svog asortimana one ludačke vertikale ispod koša i korektorske skokove u napadu iz drugog plana sa krila.
Ne prolaze svi ni mentalno jednako kroz povrede, period neigranja i oporavka.
Avram npr, baš deluje kao karakter kojem ne smeta maska ali ni da se ranije vrati na teren i nastavi sa onim inače jako rizičnim prodorima kada spusti glavu i krene pravolinijski forte u meso.
Malo li su ga puta treskali o parket.

• Like 4

Sabaz je generalno kod Duska bio mnogo bolji

ovo je protiv Virtusa 23 p 4 skoka 5 asis uz 3 ukradene doduse i 3 izg

i tad ga nije hteo sut ali cak 8 iznudjenih faulova

gledas ovo i vidis da je igracina

da je on bar ovakav ne mora mnogo bolji

• Like 2

7 hours ago, uini said:

avram je zlatni retriver, to smo odavno apsolvirali

Nema boljeg opisa. 

Moj pokojni zlatni retriver Badi, trči sprint od kraja dvorista do kapije, a posto dvoriste ima pad ka kapiji, nikako da nauči da ne moze bas da se zaustavi odmah i udari u kapiju. 

Mislio sam da ce nauciti posle par puta i zapravo je naucio, posle toga se uvek spremi za udar pa ne udari bas direktno glavom vec telom. 

• Like 2
  • Love 3
  • Ha-ha 15

13 hours ago, srlepajce said:

Sabaz je generalno kod Duska bio mnogo bolji

ovo je protiv Virtusa 23 p 4 skoka 5 asis uz 3 ukradene doduse i 3 izg

i tad ga nije hteo sut ali cak 8 iznudjenih faulova

gledas ovo i vidis da je igracina

da je on bar ovakav ne mora mnogo bolji

Džaba da je dao i 50 poena kad je na kraju onako prodao loptu, pravo u ruke Dobriću. Inače, prema mojoj proceni, koja će se ispostaviti kao tačnom, mi ćemo jednu utakmicu u Španiji dobiti. A možda dobijemo i drugu ako Nejpir kao i protiv Virtusa da 23 poena. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...