Dzonii Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Od ocaja do sjaja i nazad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Čoviću odlazi! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Steta. Ocajnih pocetnih 5 minuta i poslednjih 5 minuta. Teo i ZZ prodali, nevjerovatno da mase tolika bacanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ne bi mi tesko palo da Shabazza silbujemo iskreno. Jeste majstor ali vodja koji je placen puno ne sme ovako da igra. Mnogo je opusten sa loptom i umesto da dokusuri protivnika on ih vrati.I jbg. Kud sam se ponadao. A Teo koji masi 3 bacanja na kraju kad se lomi je za posebnu pricu.Valjda si doveden da svojim iskustvom takve situacije resis. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Neprijatno kakve luzere imamo u timu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Sabaz Nejpir je teska fekalija od igraca. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Čoviću odlazi! Sa Asvelom za zadnje mesto.U Aba drugo mesto, kada ih sad nismo dobili nećemo nikada, potpisujemo da Partizan neće biti lošiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) Mislim da nikada na svetu nije vidjena skupina ovoliko bezmudih sportista na jednom mestu. Da je trebalo 50 da prime u cetvrtoj - primili bi. Da me pljune neko u facu ako odgledam vise minut bilo koje nase tekme do kraja EL. Edited October 26, 2023 by threepwood 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Teo je luzer celu karijeru, nece pod stare dane postati pobednik. Neverovatno da je opet odbio da izadje sa 4 licne. Nazalost, Sabaz je samo statisticar, rezultati su ekipe su mu u drugom planu. Neodgovoran, mekan, cuva kolena a igra za astronomsku cifru. Da je Jago odigrao zavrsnicu umesto bilo koga od njih dobili bismo. Bolomboj i Jago svaka cast. Aleksi decku svaka cast, nema sanse nesto ruzno za njega da kazem. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Kako god (a mislio sam da ce nas unakaziti, + imamo centra), ostace upisano za sva vremena: 2 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Fuj,kakav luzer Teodosic,od njega sam se nadao da cemo dobiti iskustvo i skirenost u ovim momentima a dobili smo suprotno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Duško, izvini. Bio si 100% u pravu 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Da je Ivanović trener, ovo bi bio njegov poraz. Ovako, sjebali Teo i Šabaz. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Napier-u dekretom zabraniti da vodi loptu. Covek je crna rupa. Samo da stoji u uglovima i sutira za tri. Teodosic je imao dobru tekmu... makar pre kraja utakmice, kada je bas pokvario utisak nekim svojim ekscesima. Deda ce ocigledno sledecih par meseci da bude neupotrebljiv. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) Silov'o si Zvezdu Teo, Teeeooo, Teeoo... Edited October 26, 2023 by Henry Chinaski 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Nisu Dusko i Pesic ludi. Oterajte govno ljigavo u tri pm. 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Dok je Shabazz glavni igrac i dok je kancercina MT u timu nema ovde leba. Krivo mi samo zbog Bolomboja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ako nista,jedan dan blizi odkasku onoga sa vrha kluba. Jel sramota malo ove cuvare vatre za Teodosica i kompaniju? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ogromna šteta. Posle prve četvrtine doktorsko vođenje utakmice, apsolutna kontrola utakmice i onda opet sve po starom. Loše otvaranje utakmice i loše zatvaranje utakmice. Sad i navika čini svoje. Neverovatno kako gubimo utakmice u Evroligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Zao mi Bolomboja, momak je stvarno posten igrac i odlican je bio veceras. Hanga dobra odbrana, Yago i Mitrovic sa svojim limitima pristojni. Sve ostalo nije vredno pomena. Osim Shabaza i Teodosica koji jesu vredni pomena. Prvi je klasican placenik koji izgleda kao da igra ispred zgrade u koka kolu, nazalost to ocigledno nismo znali ni u klubu ni mi navijaci, pa smo ocekivali nesto drugo. Za drugog ne mogu da dam mnogo komentara, ne prilici forumu, u svakom slucaju nadam se da ce onaj koji ga je doveo u penziju zajedno sa njim sto pre. Partizan je bezveze ekipa ali mi smo navukli losu karmu, sasvim zasluzen poraz, od Teodosica nas nece izleciti ni citav tim onkologa sa Harvarda. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Teo jeste usrao na kraju i to žestoko, ali ako ništa veći deo utakmice je igrao dobro, čak i odbranu, hvatao lopte... Od Šabaza je krenuo raspad. Jako nonšalantno igra, uz to stopira napad, predugo drži loptu kod sebe, sporo se oslobađa lopte posle pika. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Just now, Gaga said: Ako nista,jedan dan blizi odkasku onoga sa vrha kluba. Jel sramota malo ove cuvare vatre za Teodosica i kompaniju? Da li je vas barem malo sramota? 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, Gaga said: Ako nista,jedan dan blizi odkasku onoga sa vrha kluba. Jel sramota malo ove cuvare vatre za Teodosica i kompaniju? Za sta tacno da nas sramota? Promasio bacanja, izgubio utakmicu. Cega tacno da se sramimo? 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Napier-u dekretom zabraniti da vodi loptu. Covek je crna rupa. Samo da stoji u uglovima i sutira za tri. Teodosic je imao dobru tekmu... makar pre kraja utakmice, kada je bas pokvario utisak nekim svojim ekscesima. Deda ce ocigledno sledecih par meseci da bude neupotrebljiv. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ne znam, nisam pametan.. al imali smo +12 na ulazu u 4/4, pa +9 na 4 i po minuta do kraja.. pa onda ovo. Nije (samo) Duško bio kriv za rezultate, a bogami ovaj zalizani je tek počeo, pa nije pošteno, da mu se prigovara (mada bi se ipak moglo ponešto za ovu poslednju četvrtinu). Lepo kaže Zmago; Campazzo + Vildoza >>> Shabazz + Teo. Lično od Tea nešto osobito pozitivno nisam ni očekivao, al ovako katastrofalan Shabazz me baš neprijatno iznenadio. Bolje da ih nismo ni doveli. Ko zna kako bi ovo danas izgledalo, da omaleni Brazilac nije ispogađao ono što jeste... videćemo. Ima popravni i ima još dosta da se igra, al ako nastavimo ovako.. živo me zanima ko će biti izabran za teranje. Duško je bio izgleda prvi. Shabazz se nameće. A Teo je.. tim dr mr robotike. AL nema veze, ima tu još robe za šilbovanje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts