Čočo Posted June 6 Share Posted June 6 1 minute ago, Binge said: Zna li ko zasto nema Tea na dodeli? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 6 Share Posted June 6 9 minutes ago, bodo said: Evo ja sam drugačiji od mnogih ako na to aludiraš. Imam veliko poštovanje prema njemu. Mislim da je prvenstveno dobar čovjek a zatim i dobar igrač. Iskreno njega sam se najviše plašio u ovim serijama u Abi i KLS. I Nunelija koji je ipak samo Abu odigrao. ma ne prozivam tebe.. ja mogu da potvrdim licno da je on jedan mnogo veliki car… samo kazem, da i jedni i drugi su isti, masa bez mozga koja peva razne gadosti koliko je nedovic neduzan npr jos neduzniji je Aleksa itd itd dodje na isto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 6 Share Posted June 6 Je l' se ova Covketova konferencija racuna kao 9:0? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 6 Share Posted June 6 Jago nije bio na dodeli ali jeste u srcima saigrača. Zato imamo seriju od osam pobeda. Zato imamo tripletu. Zato smo najbolji ove godine! ❤️ 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 6 Share Posted June 6 Teca nije kukavica 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted June 6 Share Posted June 6 Evo ih pehari. Sad zadovoljština čekanja da se objave pojačanja. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 6 Share Posted June 6 Znači Teo presisao u Valjevu 😆 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 6 Share Posted June 6 Cova odvalio Ostoju😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuraMochi Posted June 6 Share Posted June 6 14 minutes ago, Čočo said: Jago nije bio na dodeli ali jeste u srcima saigrača. Zato imamo seriju od osam pobeda. Zato imamo tripletu. Zato smo najbolji ove godine! ❤️ A na slici Jago kao da je umro... 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 6 Share Posted June 6 1 hour ago, ScepanScekicSto said: nesto ga vasi navijaci nisu tako gledali u ponedeljam Istina, doduse deo tribina, ali i da je jedan svakako nije lepo... sto svakako nije razlog za tatisanje. Mozes na primer da dodjes na "nasu" temu i kazes nesto pohvalno, na primer "Lepo je za videti, uzvratili su istom merom na ono sto su za njih uradili igraci Zvezde". Sad ako bas hoces da ti neko odgovori tatisanjem na ovo tvoje, moze na primer da ti kaze "Steta je samo sto je za ovim bilo potrebe, dok kad su Zvezdini igraci to radili, nije cak ni bilo potrebe ali su to ipak uradili". Dokle mislis da takva diskusija moze da vodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 6 Share Posted June 6 30 minutes ago, zemljoradnik said: Cova odvalio Ostoju😄 Masivno. I tu bi metla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 6 Share Posted June 6 Koliko drag covek i veliki gospodin Bas mi drago da je bio deo kkcz 14 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 6 Share Posted June 6 27 minutes ago, kuraMochi said: A na slici Jago kao da je umro... 🤣 Upravo mi to palo na pamet. Da je ovo još crni iPad mislio bih da smo se sastali za parastos za Yaga....🤦♂️ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 6 Share Posted June 6 15 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 6 Share Posted June 6 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 6 Share Posted June 6 2 minutes ago, Kankkunen said: Drcela dobio najvece ovacije uz Rokasa😂 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajant Danston Posted June 6 Share Posted June 6 22 minutes ago, Nini3112 said: Drcela dobio najvece ovacije uz Rokasa😂 To je bilo namenjeno Čoviću, koji je ušao odmah posle njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 6 Share Posted June 6 Čestitke momcima na apsolutnoj dominaciji. 9 uzastopnih titula u domacoj ligi , 4 duple krune za redom, 8 pobeda u nizu nad večitim rivalom. Nestvaran niz. Još jednim čestitke igračima jer su poslednji atom dali da se ovo sve osvoji u ovoj godini, i pre svega jer su momci za primer .⚪🔴 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6 Share Posted June 6 Najosporavaniji igrač sezone u KKCZ, na kraju najkorisniji Iako se ovo finale završilo na vrlo aprijatan način, zaslužio je Deda priznanje. Sledeća destinacija: Lil, pa Pariz! 6 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 6 Share Posted June 6 5 minutes ago, DameTime said: Najosporavaniji igrač sezone u KKCZ, na kraju najkorisniji Iako se ovo finale završilo na vrlo aprijatan način, zaslužio je Deda priznanje. Sledeća destinacija: Lil, pa Pariz! U Parizu je F4 dogodine ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 6 Share Posted June 6 19 minutes ago, atmsfr lnČ said: U Parizu je F4 dogodine ??? Vi se ne palite na F4, ali se možda palite na olimpijsko zlato pa će Deda da donese 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 6 Share Posted June 6 Odslušah nekako 2/3 ovog podkasta kod Jakovljevića jer me je zanimalo da li će Čović, makar između redova, reći nešto o timu za sledeću sezonu i svojoj ulozi. Elem, provukao je da je u penziji i da planira da ima manju ulogu, da prepusti mesto nekima koji misle da to mogu da rade (čitaj Drčelić) a on će davati savete. Stvarno reče da smo blizu da potpišemo 5 igrača. Topić definitivno ide u NBA a za Đurišića se čeka epilog drafta i odluka menadžera. Reče i da će kada se skroz povuče iz kluba napisati knjigu i objaviti fajlove koje čuva, potkrepljeno dokazima,otvoriće se čuvena fijoka 1 1 21 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 6 Share Posted June 6 3 minutes ago, Knipex said: Reče i da će kada se skroz povuče iz kluba napisati knjigu i objaviti fajlove koje čuva, potkrepljeno dokazima,otvoriće se čuvena fijoka Spoiler 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 6 Share Posted June 6 Može li neko da mi kaže gde ima ova kravata koju nosi Janis da se kupi? Kako bih je nosio samo u nedelju na svadbi uz belu košulju i crveni sako. 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted June 6 Share Posted June 6 Meni se nije svidelo što je opet rekao tj najavio da budemo medju 8 u Evroligi. Te izjave mogu samo da štete kao što je to bilo ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts