Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

2 minutes ago, Mile1 said:

Citajuci ovaj forum na kraju ce biti da je Lazarevic kriv u ovoj situaciji

Lazarevic je kriv jedino sto nije zakucao wannabe gangstera jos u toku urakmice kada ga je uhvatio za gusu.

Pa prosle godine Petrusev, pa pre toga mnogi, i tako...

Sto rece ovaj crni bombarder koji je dosao da se proserava na ovoj temi, a na KKP temi je vec resio slucaj "Udbas poslao Lazarevica da isprovocira Nanelija" , znamo da smecari vode i jedan i drugi klub. Slazem se, samo sto su smecari kod vas i u sportskom sektoru i na terenu.

• Like 23
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1

2 minutes ago, Čvarkov said:

Gde se to može videti?

Ja video na insta u pitanju je stranica czvmagazine, 3 snimka imaju.

Nakon što sam pregledao sve menjam mišljenje, deluje mi da je iz najobičnije priče Naneli planuo i udario Lazarevića i onda ga Lazarević obara.

Edited by Урош19
  • Like 6

1 minute ago, Golijat said:

Sto rece ovaj crni bombarder koji je dosao da se proserava na ovoj temi, a na KKP temi je vec resio slucaj "Udbas poslao Lazarevica da isprovocira Nanelija" , znamo da smecari vode i jedan i drugi klub. Slazem se, samo sto su smecari kod vas i u sportskom sektoru i na terenu.

Gde sam ja rekao da je to tako bilo, kažem samo da ima milion solucija, ovo je vise kontraobavestajni rat nego kosarka i teren.

• Tuzno 1

2 minutes ago, Igor_ said:

Sto neko rece, kad Jago drka hidrand ima snimak iz svih uglova.. 

31 minutes ago, Kronostime said:

Cek, bre, kada Jago drka hidrant snimak cist k`o suza - kod tuce snimak sa nadzorne kamere i ne vidi se nista?

:default_coffee:

:classic_biggrin:

30 minutes ago, Setite se 2011 said:

Pogledaj Smita . Očigledno je da  je sukob trajao bar 10-ak sekundi pre nego što su upali u kadar 

Jaleen  bi da bludnici!

:classic_biggrin:

2 minutes ago, harmonajzer said:

Dajte treći snimak sa insta...

Ne gledaj bolje, ne vredjaj sebi inteligenciju. 

Isecen deo i odjednom se pojave na podu kako lazarevic nasrce a nanlija brane svi... 

• Like 4

@Markoss Zasto zaboraviti Murica, Pavlovica i sva ta udaranja s ledja, u jaja... ? 

Otkud ta netrpeljivost Nanelija prema Zvezdi i igracima? Otkud netrpeljivost Lesora prema Zvezdi? Da ne spominjem.dalje... 

Kako se oni to promene kada dodju u KKP i postanu dziberi i gangsteri?

Sta, zaboli ih Covicevo saopstenje? 

Ma da...

• Like 7

Jel stvarno hocemo da se pravimo svi ludi i da ne vidimo kako Naneli udara prvi Lazarevica i onda pocinje da se baca po podu kako bi pokusao da se zastiti

Za Nanelija bi pale mnogo teze reci na ovom forumu samo da nije igrac Partizana, a posto jeste onda ajde da se 0ravimo ludi i trazimo argument da okrivimo lazarevica. Zanimljivo nijedan clan foruma koji je napao Gurovica sada Nemo cuti na ovu situaciju

• Like 30
  • Love 2
  • Thanks 1

Just now, Golijat said:

@Markoss Zasto zaboraviti Murica, Pavlovica i sva ta udaranja s ledja, u jaja... ? 

Otkud ta netrpeljivost Nanelija prema Zvezdi i igracima? Otkud netrpeljivost Lesora prema Zvezdi? Da ne spominjem.dalje... 

Kako se oni to promene kada dodju u KKP i postanu dziberi i gangsteri?

Sta, zaboli ih Covicevo saopstenje? 

Ma da...

Ma zaboravio sam i Avramovicevo provociranje Zvezdine klupe, Trifunovicevo kurcenje i fleksovanje Radonji (uz povratnu Kalininu), Radetovo mafijanje. Al to je ono, toliko toga ima da je normalno da se nesto i zaboravi. 🙂

• Like 7

30 minutes ago, božija noga said:

Drug nema ljutnje, ali proveri izvor pre kačenja ovde, a i iz teksta se može videti kao da ga je Ostoja lično pisao, verovatno i jeste. Nema potrebe za prenošenjem takvog smeća koje još više može da unese konfuziju i pokrene pogrešan narativ, tema je ionako dosta osetljiva.

• Like 10
  • Thanks 1

3 minutes ago, Čvarkov said:

Drug nema ljutnje, ali proveri izvor pre kačenja ovde, a i iz teksta se može videti kao da ga je Ostoja lično pisao, verovatno i jeste. Nema potrebe za prenošenjem takvog smeća koje još više može da unese konfuziju i pokrene pogrešan narativ, tema je ionako dosta osetljiva.

Sakriven je. Da se ne vidi. Izvinjavam se lajni

• Like 1

Druže Lazareviću to se ne radi tako. 

Ili iskuliras protivnika i šta je bilo bilo je ili ga odmah zabodes bez rasprave i vratiš milo za drago.

Ovako si isporovicirao incident i trebaš biti kažnjen zajedno sa dotičnim koji je fizički nasrnuo na tebe.

• Like 3
  • Ha-ha 5
  • WOW 1

A to sto se aba pravi luda na ovo kao nije se desilo u toku utakmice. Pa hvatanje za vrat se desilo u reketu, ispod koša na utakmici finala aba lige i ne vidim da su reagovali. 

Mislim ako nemaju sredstva da to sankcionišu treba prekinuti ovu agoniju od lige, bez obzira da li donosi  dobro ili ne.

• Like 2

@Juan Pablo MontoyaAko mu je slomljena jagodicna kost, a cini mi se da jeste, onda to jeste teza povreda koja je mogla da bude i opasna po zivot. U svakom slucaju nista se nece desiti, a mi smo izgubili jos jednog igraca. Sto se ABA lige tice da li to onda znaci da ako se u Pioniru nesto desi npr Panteru i Ledeju da niko nije odgovoran? Moram priznati da mi je to malo smesno.

• Like 10

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...