Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Gurović priča kao da su Moneke i Hauard sada neki totalni nosioci igre Baskonije a u realnosti Ivanović ume obojicu da maksimalno izdozira pa se neretko dešava da imaju i utakmice ispod 20 minuta, u Baskoniji ima taj luksuz u Zvezdi pitanje da li bi ga imao. 

 

Napier-Hauard izbor je smešno i komentarisati, ne postoji GM ili trener ili predsednik (koji ne dovodi igrače) u Evroligi koji bi za startnog pleja birao Hauarda pre Šabaza jer ovaj u suštini nije ni plej već neki bek u telu pleja koji kada se zapali izgleda kao NBA igrač a kada krene da greši u talasima mu se pokazuje kako je lepa klupa i na njoj četka da ti pričam priču ispočetka. 

 

Moneke-Simonović, Moneke je neko ko praktično nije ni igrao prošle godine u Monaku tj imao je neku mizernu ulogu, što se tiče igara u razvojnoj ligi gde nije imao mnogo bolju statistiku od Simonovića čak bih rekao da je Simonović i bolji a proceniti skil igrača u Miki Maus ligi je dosta težak zadatak i za mnogo stručnije i posvećenije ljude od GM-ova srpskih klubova.

Po meni nekako je bilo logičnije da se rizikuje sa njim kao neko ko bolje poznaje Zvezdu i neko ko je već igrao ABA ligu sa solidnim brojkama, opet kažem to je moje mišljenje možda sam subjektivan ali kako god. 

 

Ovde mislim da je ipak najveća greška što su se doveli i Simonović i Davidovac ali opet i Davidovac je imao neki argument za dovođenje u vidu završnice prvog mandata u Zvezdi. 

 

Džabarija Parkera ne znam da li pominjati uopšte, među navijačima na internetu se pravi fešta i vade se zdravstveni kartoni pre svakog dolaska igrača a on je u kući slavnih što se tiče povreda samo kolena, da se ne gledaju ostale povrede.

 

 

Sejduba Suma Sumarum ja bih rekao ove godine čak da su greške bile i najopravdanije u smislu da su i imale nekog validnog opravdanja ali se ljudima već nakupilo sa promašajima iz prethodnih sezona do tačke pucanja. 

 

Pogotovo kulminacija prošle skandalozne godine od dovođenja kumara, promašajem sa mvp-em kengur lige, jedno prinošenje žrtve mladog trenera, doselekcija sumnjivim transferima Argentinaca i cirkus sa registracijom Kampaca. 

 

Ono što sam pričao nekim ljudima privatno se čini mi se i ostvaruje, pogotovo mi je zanimljivo kada vidim da se produžuju neki igrači koji su sada nosioci igre a ko će to da plaća će se tek videti, ostavlja se mirna luka za bušan brod pun tereta a kada se vidi ko obigrava oko kluba izgleda da su se konačno pronašli ti slobodni "koji će moći gor...bolje" i stiču se uslovi za jedan konačan "setite se gde smo bili 2011. ".

  • Like 10
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

"Čiča miča gotova priča"

gurović je trebalo da ostane igrač pošto mu ove drgue funkcije ne leže

 

i da na vreme kažem da sam apsolutno protiv da KKCZ vode gurović i rakočević 

Edited by Perkos2
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Gurovic....Eto pravca razvoja našeg kluba.  Deder, Čića, ko  dovede trubača Dizija? Sam došao? Navatao nek vizov jeftin let iz Muniha?

Daj nekako da ubacimo i onu ljigu Tomasevica u upravu. Pravi covek na pravom mestu da bude.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, berti said:

Gurovic....Eto pravca razvoja našeg kluba.  Deder, Čića, ko  dovede trubača Dizija? Sam došao? Navatao nek vizov jeftin let iz Muniha?

Daj nekako da ubacimo i onu ljigu Tomasevica u upravu. Pravi covek na pravom mestu da bude.

 

Ja bih doveo Vladu Đurovića u upravu. On je ubeđen da se centar Zvezde zove Caboclo.

  • Like 1
  • Ha-ha 23
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, NMX said:

btw, zna li se sta se desilo sa pricom da Vujko iz Milenijum tima preuzima klub?

 

Jedno vreme je gravitirao kao Cokijev naslednik i nestade. Ako nista drugo, od svih sns govana deluje najoristojnije.

 

 

Quote

ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA, STOJAN VUJKO NOVI PRVI ČOVEK SPORTSKOG DRUŠTVA CRVENA ZVEZDA

24/05/2022

 

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je u utorak 24.05.2022. godine održana redovna Skupština Sportskog društva Crvena zvezda na kome su izabrani novi organi naše crveno bele porodice, jer starom sazivu redovni mandat ističe 7.jula 2022.godine.

 

Za novog prvog čoveka SD Crvena zvezda ujedno i predsednika Skupštine izabran je Stojan Vujko. On je na tom mestu zamenio Petra Škundrića koji je na mestu prvog čoveka crveno bele porodice bio čak 12 godina. Petar Škundrić je jednoglasno izabran za počasnog predsednika.

 

I išla je posle priča kako je on kalif umesto kalifa ali ne lezi vraže eto ex fudbalera. Zna li se nešto više?

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, goldberg said:

ali onda neka malo takvi pogledaju na koji nacin su Fenerbahce, Maccabi ili Partizan u EL igrali i kako su sramotno gubili 20 razlike (Fener dozvolio seriju od 5:25) - bas zato sto svi ti klubovi ne vide KKCZ kao nekog konkurenta za PO, pa je onda najlakse da se losije odigra protiv takve ekipe.

 

Mhm, dakle Partizan koji je kolo pre toga imao tesan i težak poraz od Virtusa pred 20k svojih navijača i zajebanciju od utakmice sa Asvelom je odlučio da je lakše da odigra slabije protiv KKCZ znajući da kolo nakon toga ide Feneru na noge gde je do tada baš ta KKCZ jedina pobedila i gde su šanse minimalne? Znači svaki poraz favorita (btw, KKP je bio daleko od favorita u oba meča i sa Fenerom i sa Zvezdom) se desio jer favorit u glavi zna da mu protivnik nije konkurent pa se (ne)svesno ne cima dovoljno :lol_2:

 

Dakle, najveći trener u istoriji evropske košarke odlučuje da ladi jaja u utakmici koju lakše može da dobije (dobio je prošle godine, maltene rutinski gde mu takođe KKCZ nije bila konkurent za PO) i bira da odigra bolje (šta god to značilo, odigrati lošije ili bolje, zvuči kao tankovanje) protiv napaljenog protivnika sa novim trenerom koji u tom trenutku ima 9 pobeda u 10 utakmica? Ne gazi pun gas da dobije Zvezdu posle ladovina meča sa Asvelom i bez putovanja, Zvezdu koja je dva dana pre toga putovala i u ultra teškom i iscrpljujućem meču dobila Fener? :lol_2:

 

Bukvalno sam sebe demantuješ svakom rečenicom koju napišeš ne bi li na silu isterao neku ingenioznu ideju kako se eto svaka pobeda koju KKCZ ostvari desi jer je protivnika bolela patka da se cima a kako se poraz podrazumeva i uobičajna je stvar.

  • Like 17
Link to comment
Share on other sites

Jedini igrač za koga se pouzdano zna da ga Duško nije hteo je Gurović.

Što se tiče Hauarda Baskonija je bila svesna da ne može da zadrži i njega i Tompsona pa su se odlučili da potonjeg puste, a prvom daju masnu lovu, verovatno je međuvremenu nuđen svima. Ja lično bih ga na Nedovića i Tea koji su takođe u ekipi odbio glatko.

Duško je želeo četvorku koja ima post igru, to je ono što on preferira.

 

Informacija da je Ivanović odbio ovu dvojicu može biti tačna, ali ako se izvuče iz konteksta onda zvuči odvratno i služi u političke  svrhe.

Dakle ja da sam trener na naš sastav odbio bih Hauarda na keca, a Moneke je stvar filozofije, ako je Šengelija u igri to je više Duškov tip

  • Like 18
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, goldberg said:

Mislim, sprdam se, ali je teska hipokrizija da isti oni koji su dizali u nebesa tim, trenera i igrace nakon nekih pobeda u EL, sad pricaju kako je u PG palo otaljavanje, da je "njima taj mec sve, a nama nista" i takve price. Ja se sa njima slazem, ali onda neka malo takvi pogledaju na koji nacin su Fenerbahce, Maccabi ili Partizan u EL igrali i kako su sramotno gubili 20 razlike (Fener dozvolio seriju od 5:25) - bas zato sto svi ti klubovi ne vide KKCZ kao nekog konkurenta za PO, pa je onda najlakse da se losije odigra protiv takve ekipe.

Fener u 25 kola ima 10 poraza, pitanje je da li ce obezbediti prednost domaceg terena u plej-of, pa cak je pitanje i da li ce izbeci plej-in. U momentu kada su docekali utakmicu sa Zvezdom su vec imali 7 poraza u 17 kola, tako da tesko da su svesno pustili niz vodu utakmicu u kojoj su bili favoriti. Mnogo je realnije da im usled gustog rasporeda prosto nije bio dan, dok je protivniku bio, a mozda je postojao i faktor potcenjivanja. Sve ekipe u EL imaju odredjen kvalitet i ako se dovoljno kocica poklopi moze da dobije svako svakoga. Sto se tice Makabija i Partizana tek je to smesno jer su to ekipe kojima visi plej-in i koje moraju da dobijaju protivnike poput Zvezde. Jos bih nekako i razumeo tvoju pricu da se desilo da je Zvezda dobila recimo Real koji je vec posle pola sezone osigurao prvo mesto pa ima prostor da se ne cima na nekim utakmicama, ali ovde pricamo o klubovima kojima trebaju pobede.

 

Sto se tice jucerasnje utakmice itekako ima smisla pricati o otaljavanju od strane Zvezde s obzirom da je proslo kolo i derbi sa Partizanom jos odavno proglasen kao kljucni momenat sto se tice prvog mesta u Aba. S obzirom da je ostvarena pobeda juce se moglo odigrati bez prevelike potrosnje. Mada ni u ovoj situaciji ne bih umanjivao kvalitet igre koju je Buducnost pruzila, a i nije nista novo da Zvezda gubi u Moraci, to je bio slucaj godinama. I ovde mi je najrealnije da je doslo do zamora materijala kod Zvezde s obzirom da je bio cetvrti tezak mec u osam dana, mada je sigurno na nesto slabije izdanje uticala i cinjenica da ne mora da se pobedi po svaku cenu.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Osvrnuti se malo na izjavu meni lično simpa Slavena Rimca nakon jučerašnje utakmice o implikacijama igranja utakmicama u domaćim ligama protiv nominalno i dosta slabijih protivnika nakon iscrpljujućih duplih kola u EL. Potkrepio je to svojim iskustvima kao pomoćni trener Bayerna. Pod to se mogu svesti obe jučerašnje utakmice. Umor, nedostatak energije su uzeli svoj danak. Znam izgledalo je ružno ali se može i donekle opravdati. Ja ne bih tu govorio o nikakvom svesnom puštanju utakmice jer u to pak ne verujem. I u NBA-u ima masa primera gde veliki ali odmorniji i sveži underdog dobiva izrazitog ali umornijeg favorita. Srećom ovaj poraz ne menja puno na stvari mada mislim i da su komšije dobile jučer da bi mi odradili suvereno posao do kraja. Ipak odnos pojedinaca jučer je bio za osudu unatoč svemu gore navedenom. 

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Slušao sam Gurovića pre par godina u jednoj emisiji. Izvinjavam se ali stvarno je morao bar malo da poradi na svom obrazovanju. Jedva je sastavljao rečenice, krene jednu misao pa mmmm, hmmm, aa, pa nastavi sa nekom drugom. Sećam se kad je bio pomoćnik Vukoičiću. Vukoičića sudije isključe i Gurović je morao voditi tim. On na TO sav zbunjen, ne zna šta da kaže pa je neko iz stručnog štaba pričao na TO šta da se radi na terenu. Kao trener FMP-a brzo je završio priču. Tu se sećam jedne situacije koja mi je bila smešna. Na TO čeka čovek da mu se približi kamerman, pa onda gleda u kameru i govori svojim igračima kako će sutra za kaznu rano ujutru imati trening. 

  • Ha-ha 14
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, СтелаРоса said:

Najveci poraz u svemu tome je sto ce velika vecina navijaca sve to da prihvati zarad jebenog top8. 

 

Legendo trpiš i prihvataš Čovića 13 godina zbog kupa, klsa i aba lige (kad ne ukradu). Ali ovi sledeći, e to je već dlaka u supi.  

  • Like 3
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Гуровић мора бити свестан, да ће и његови потези сад бити мерени доста оштро, ако се оствари то да се он од следеће сезоне пита нешто у ККЦЗ.

Једно је да се лапрда по друштвеним мрежама и форумима, а скроз друга ствар да он изађе и јавно прича испред камере као да је у кафани са ортацима.

Исто тако како је и он жељан столице неке у ККЦЗ, жељан је и неко пети (нпр. Горан Јеретин), који исто овако може да га напенали јавно, када и Гурке доведе себи неког за проценат и угради се, промаши појачање (што је реално да се деси) или прогура свој клуб из Сурчина до АБА2 као Звездину филијалу.

 

ЕДИТ:

Уз то Гуровић има неке своје личне ставове око Душка Ивановића, па и ове отровне стрелице не чуде. Само, овако не треба да прича неко ко жели неку функцију у Црвеној звезди. Код Милета Илића на подкаст, или код Луке Малдиви или где већ.. Сад бар тих подкаста има.

Edited by BB7
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Delija96 said:

Samo da podsetimo rukovodeci kadar da je do sutra u 18h poslednji rok za prijavu igraca za El😄

 

Dozet:

 

images?q=tbn:ANd9GcRJ6uolXKX5wDNqedSJaFK

 

Bagzi:

 

FPcfPO2XsAsF_mp.jpg


Čović:

 

78mx.gif

 

 

 

 

 

 

  • Like 4
  • Ha-ha 23
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, srlepajce said:

Ne bih se iznenadio da na kraju potpisu Treja a on ne trenira odmah

Nego polako od marta, aprila

 

Elem Dusko nam zajebo celu sezonu

 

Moma "tri palme": Pa da, najbolje da se vi prvo upoznate, da se zbližite... pa onda na desetogodišnjicu braka, krenemo mi polako u pljačku.

  • Like 1
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Meni je najveća noćna mora, naježim se od same pomisli ( pu pu pu daleko bilo) ako se povredi Bolomboj mi možemo odmah da raspustimo sve i da ne igramo uopšte ni jedno takmičenje do kraja. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...