Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

33 minutes ago, Dropkick Murphys said:

 

Mislim, ovde na forumu može i da prođe ta retorika, ali isključivo kad se govori o srpskom narodu. Da si slučajno napisao za neki drugi, bio bi bivši član uveliko. Ovako, sve cool. 

Svaka cast za ovo, velika istina.

Sovinizam ne moze, ali autosovinizam moze i zaliva se.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Cavani said:

Svaka cast za ovo, velika istina.

Sovinizam ne moze, ali autosovinizam moze i zaliva se.

 

'Ajde prekinite momentalno sa ovakvim postovima, da ne bi i vas hrabre borce protiv autošovinizma banovali. Jedan posle ponoći je, sto puta smo ponovili da moderacija i za mnogo banalnije prekršaje odluke donosi zajednički, ne pada vam na pamet da možda nije baš realno da u ovo doba sve iskomuniciramo i promptno reagujemo? Pritom je upravo moderator prijavio ovaj post, dok vi unapred kukate, a report opciju ne koristite.

 

@Topgun će naravno biti banovan sutra u toku dana, a do tada neće imati priliku da piše... Za dalje žalbe i sugestije imate odgovarajući topik.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Abizolirni said:

Kaze Nedovic, ne znamo da zgazimo ovakve ekipe :krstipd4:

Sine dragi dosta vise mazanja ociju konjskom masti  Covicevom masti.

Pa to jedino treba da kazu sve ekipe koje ste vi uspjeli da pobjedite sramote bestidne.

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nedovic-ne-znam-vise-sta-bih-rekao-nemamo-instinkt-da-zgazmo-ovakve-ekipe/472831

Pa slazem se, i mi smo ovde pricali o tome ali Nemanja je poslednji igrac koji treba da prica o tome jer njemu trofej stvarno ne treba i nikad u karijeri nije imao taj mentalitet. 

 

Ovde to mogu da kazu Hanga, Lazic, mozda Jago i Bolomboj i to bi bilo to. 

 

Dobro, i Teodosic al u njemu cesce taj mentalitet ode u drugu stranu pa moze i da zgazi svoju ekipu od prevelike zelje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Don Dusko said:

Ne Leki. Sto je Darko zvani mrzim strance Plavsic uzeo u usta Smarta a ne Davidovca?

Jeste ovo dovodjenje Smarta jeste u neku ruku ogledalo Zvezde koja dovodi igrace bez koncepta kad joj dogori.

A isto tako sta je dovodjenje i davanje 20 minuta po utakmici cele sezone Dejanu Davidovcu?Sto on nikada nije na tapetu? Vec su to Dusko, Shabazz, Yago(pre nego sto je poceo da igra ovako) i sada Smart? 

 

Problem Darka Plavsica jeste u tome sto pise narucivacke tekstove i kojima vlada netreperljivost prema stranoj osnovi dok kroz prste gleda domacoj osnovi(pogotovo reprezetativcima).

 

Da je ovo prvi put da Darko Plavsic ovako nastupa prema stranom igracu ne bih ostavio takav post. Nije kriv Smart vec njegov nalogodavac Nebojsa Covic.

Nije ni kriv Deda vec Nebojsa Covic. Ali eto prema stranima ce lako da izbaci toksicne tekstove koji su subjektivno obojeni.

 

Zato treba Plavsica Darka prozivati za to. Da mu je to prvi tekst pa da kazes omaklo mu se ali nije.

Vrlo je nezgodno sto si moderator, a nemas intelektualni kapacitet da razumes znacenje da je "Smart personifikacija Zvezde".

 

U pitanju je igrac koji je doveden iz G lige krajem januara- uveliko prekasno i to u trenutku kad su povredjena 3 beka - povredjena, jer nije 2 meseca ranije doveden ballhandler, bas recimo Smart da se Teo manje raubuje.

8 dana po dolasku i nikad odigrane znacajne utakmice za zivota, umesto da bude role player, od njega se ocekuje da zavrsava tekmu, ne gresi u odbrani i resava u napadu utakmicu u gostima u Evroligi i to na tekmi koja je do or die za Zvezdu. Zato je Smart personifikacija ovogodisnje Zvezde.

Moj sin od 13 godina je to potpuno razumeo, ucio znacenje reci personifikacija u školi....

 

Edit: @Guru ja sam i hajdovao svoj post i odmah reportovao @Don Dusko's post.

Edited by leki bg
  • Like 5
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, DejoLazaKalina said:

S tim da vi zivite u zabludi da ce Covic tad da napravi Ec ekipu. On sa ovolikim parama u El pravi Ec ekipu iz sredine tabele a kad nam skresu budzet za Ec, napravice ekipu z Fiba Euro cup ili Kls maks.

 

Kako je takva ekipa uspela da dobije Partizan ili da rutinira Maccabi kao da igraju u gostima sa Splitom?

 

Sustina je da je ovo ekipa sa puno kvalitetnih igraca, ali niko od njih ne moze da pokaze svoj pun potencijal, jer ih ima puno koji cekaju minutazu. Zato se skoro svako opredeljuje za maksimum 12 ozbiljnih imena u rosteru, a onda na tribine idu igraci koji u tom trenutku ne mogu da doprinesu u EL. Crvena zvezda je startovala sezonu sa sledecim igracima:

 

Napier (najskuplje ime koje je doslo u tim) - Teodosic (madjionicar koji je ispunio svoje obecanje) - dos Santos (otkrovenje u EC)

Nedovic (vrhunski trpac kada igra, plata 1+ miliona evra)

Hanga (two way igrac iz Reala koji zna kako se pobedjuje u EL) - Giedraitis (vrhunski suter iz Baskonie) - Lazic (defanzivni specijalac i pouzdan spot up suter) - Lazarevic (odlican defanzivac)

Davidovac (u teoriji suter sa pozicije 4, pametan igrac, hajpovan da uvek doprinosi kada je bitno) - Ilic (doveden nakon odlicnih partija iz Igokee)

Tobey (vrhunski EC centar koji dolazi iz Barcelone) - Bolomboy (defanzivna zver na 5) - Mitrovic (pametan igrac, sa osecajem za asistenciju i kada treba da napadne kos) - Simonovic (visoki igrac sa dometom za tri poena, dolazi iz NBA) - Kuzmic

 

Nije ni cudo sto dos Santos sada ima takve brojke ili sto je Nedovic imao isto dobre brojke kada je igrao - zato sto nemaju neku konkurenciju na svojoj poziciji. Zato u Zalgirisu Evans ima ludacke brojke ili u Baskoniji Howard ili Moneke, opet, jer nemaju neku konkurenciju na svojoj poziciji.

 

U ovom rosteru koji sam naveo, prvo sto upada u oci je da su Lazarevic, Kuzmic i Ilic visak. Problem je sto su svi umislili da je Crvena zvezda Real Madrid pa da igraci koji niti su juniori niti neki ABA proseci treba da sede na tribinama jer ako se neko povredi, onda Kuzmic udje da cuva visoke centre, Lazarevic da ponisti u odbrani nekog igraca, a Ilic da se rve pod kosem. Mislim, tacno je da su ti igraci mozda sada losiji nego ranije, ali sto i ne bi bili - imaju i vise nego odlicna primanja i menjali su svoj razvoj i karijeru za jedan dobar ugovor u evroligasu.

 

Dalje, jasno je bilo da niko od cetvorice centara nije resenje za poziciju 4, ali onda se dovedu samo dvojica od ove cetvorice + dve cetvorke. Ovde je bukvalno ionako jedan igrac visak na 4/5, i ne, to nije Davidovac jer on jedini od njih zapravo moze da igra na poziciji 4.

 

Da sumiramo, problem ove ekipe je slican kao i problem Buducnosti u EC - bez ucinka Napiera ekipa je postala samo jedno brdo odlicnih zamena, ali tu nije bilo nikoga ko bi mogao da izmisli poene i povede tim kada se lomi rezultat. Otud i 1/10 pobeda u neizvesnim zavrsnicama ove sezone.

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mislim da su svi alarmi upaljeni i da ce uprava dovesti tu cetvorku [emoji1]
Polako sčetvorku...prvo i Zak Halil da nam ga zalila.
Napraviće Dedi blizance da će dres da mu cepaju nakon derbija.

Pošto uprava mudro ne dovodi nekog "samo da bi se nešto dovelo"... onda u Kupu još par blizanaca.

E onda pandur pali alarm i uključuje rotacije.
Neki red mora da se zna.
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Sva ova gungula oko  Dubaija i samo jednog mesta aba ligi za el daje snagu Čoviću i vetar u ledja njegovim patologijama. Iako stalno prica da i mi i komsije treba da dobijemo licencu, on bi pre rizikovao i pristao na ili oni ili mi. Dobijanjem licence padaju u vodu mnoge njegove baljezgarije, nema vise kenjaze o urotama.Vise ne bi bilo vazno biti prvi ua aba, kls i kupu, tj u selu, selendri i seocetu Sada kada aba liga ponovo ima ogromnu vaznost, on je svoj na svome. Jedva ceka tu mucnu atmosferu, taj glib...

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Commodore 64 said:

Može iskompleksirana neznalica sutra da ode, kasno je za ovu, a bojim se i za naredne sezone.

 

Ništa ne može biti kasno za naredne sezone.

 

Ja bih u ovom trenutku bio srećan da se dozovemo pameti i da za narednu sezonu imamo:

 

1. Yaga, Topića (ako ne ode u NBA)

2. Teodosića (ako se ne penzioniše), Smarta

3. Gedraitisa

4.

5. Bolomboya, Simonovića

 

I da na ovoj osnovu napravimo jedan ozbiljan tim. Jer više zaista nemam snage da gledam ove pobačaje od rostera za spiskane milione. Ovo što mi postižemo, može se i sa duplo manje para.

21 minutes ago, Sector said:

Kenja mi se kad pročitam Deda. Šta koji qrac, čime je taj zaslužio da mu se tepa?

 

Nije tepanje. To mu je opis. DEDA.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, berti said:

Sva ova gungula oko  Dubaija i samo jednog mesta aba ligi za el daje snagu Čoviću i vetar u ledja njegovim patologijama. Iako stalno prica da i mi i komsije treba da dobijemo licencu, on bi pre rizikovao i pristao na ili oni ili mi. Dobijanjem licence padaju u vodu mnoge njegove baljezgarije, nema vise kenjaze o urotama.Vise ne bi bilo vazno biti prvi ua aba, kls i kupu, tj u selu, selendri i seocetu Sada kada aba liga ponovo ima ogromnu vaznost, on je svoj na svome. Jedva ceka tu mucnu atmosferu, taj glib...

Sada možemo da očekujemo izjavu tipa :” Mi ako osvojimo ABU Partizan će dobiti Wild Card, a ukoliko oni osvoje, za drugoplasiranog neće biti pozivnice”.

Možete li da zamislite samo na šta će ličiti finale ABA lige? 🥴

Ne bi me čudilo da se preselimo za isto u Pionir jer je Čovke tu svoj na svome..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@goldberg

Moram da priznam da sinoćna utakmica sasvim ide u prilog tvojoj teoriji da slabiji timovi pobeđuju jače samo kad ih ovi namerno puste i ne zapinju, ne igraju maksimalno. 

Jasno je da smo mi skuplji i kvalitetniji tim od Albe, mnogo slavnijih i boljih igrača, čak i tabela to pokazuje.

Pustili smo ih, kao što su Fener, Efes, Partizan... puštali nas. Slažeš li se sa svojom teorijom i u ovom slučaju?

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Meni je puklo protiv Asvela, ono prekipelo, i od tad sam prestao da se nerviram, ne jer sam ja odlucio, prosto ih gledam ko krava mrtvo tele, isto ko zvezdanove fudbalere. E jedino sto mi je zao od svega, sto nemam sta da iscekujem. Kad igra Zvezda, to je regularan dan.

Sto se tice Noleta, ustao sam u neko doba da soram, i rekoh aj da bocnem nesto u kuhinji usput, bacim pogled u tel, ono mec. Upalim tv i zaspim ko bebica posle 2 min.

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

Prvo stvar naravno koja treba da se uradi na leto je smena uprave, to će se i desiti i manje više je izvesno, pa bih to arhivirao.

 

Druga stvar da ta nova uprava dovede sportskog direktora koji je stručan i koji će da porazmisli o treneru.

I to ko je dostupan i ko hoće da radi u Zvezdi pa na osnovu toga odlučiti o Janisu jer on u dosadašnjem delu sezone u najmanju ruku nije impresionirao, bar mene

 

Uprava, stručan sportski sektor, trener stari ili novi , pa sve ispočetka 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, MarioKempes said:

@goldberg

Moram da priznam da sinoćna utakmica sasvim ide u prilog tvojoj teoriji da slabiji timovi pobeđuju jače samo kad ih ovi namerno puste i ne zapinju, ne igraju maksimalno. 

Jasno je da smo mi skuplji i kvalitetniji tim od Albe, mnogo slavnijih i boljih igrača, čak i tabela to pokazuje.

Pustili smo ih, kao što su Fener, Efes, Partizan... puštali nas. Slažeš li se sa svojom teorijom i u ovom slučaju?

Pa sta je sinoc osporilo njegovu teoriju? Jos je i potkrepilo. 

 

Zvezda nije preterano jača od Albe samo je dosta skuplja. 

 

Na poziciji pleja sinoc samo nedorasli Jago koji u El nije za vise od treceg pleja. 

Na beku Nedovica koji je je uvek igrao za ekipe donjeg doma i Smarta koji je stigao juce. 

Na krilu su Hanga i Gedraitis ok El par. 

Cetvorku nemamo nijedu ili ako racunamo nase mucenike, imamo najgori par takmicenja. 

Od centara kavsetnog samo Bolomboja, Tobi zalutao u takmicenje a Gilespi u sport

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, leki bg said:

Vrlo je nezgodno sto si moderator, a nemas intelektualni kapacitet da razumes znacenje da je "Smart personifikacija Zvezde".

 

U pitanju je igrac koji je doveden iz G lige krajem januara- uveliko prekasno i to u trenutku kad su povredjena 3 beka - povredjena, jer nije 2 meseca ranije doveden ballhandler, bas recimo Smart da se Teo manje raubuje.

8 dana po dolasku i nikad odigrane znacajne utakmice za zivota, umesto da bude role player, od njega se ocekuje da zavrsava tekmu, ne gresi u odbrani i resava u napadu utakmicu u gostima u Evroligi i to na tekmi koja je do or die za Zvezdu. Zato je Smart personifikacija ovogodisnje Zvezde.

Moj sin od 13 godina je to potpuno razumeo, ucio znacenje reci personifikacija u školi....

 

Edit: @Guru ja sam i hajdovao svoj post i odmah reportovao @Don Dusko's post.

Evo naterao si da me da odgledam celo izlaganje ljigavog, što ti neću zaboraviti. Tvoja interpretacija nema veze sa onim što je on pričao, tako da ti je odbrana ljigavog žetondžije smešna.

Pola izlaganja je posvetio njegovim greškama i ma šta ti hteo da učitaš jeste ga označio kao glavnog krivca za poraz. U stvari jedina dva igrača koja je pomenuo kao uzroke poraza su Smart i Jago.

Dakle da ponovim targetirao je Smarta: "dao je par poena ali u završnici je to došlo na naplatu", čak je njega izdvojio i kao primer loše odbrane. 

Smart je sinoć bio među boljim igračima i samo neko ko nema pojma o košarsci ili je zlonameran može njega da označi kao glavnog krivca za poraz.

Dakle zaključak ostaje isti Plavišić je ljigava gnjida.

Edited by TB Told
  • Like 10
  • Love 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Milos 3.14 said:

Prvo stvar naravno koja treba da se uradi na leto je smena uprave, to će se i desiti i manje više je izvesno, pa bih to arhivirao.

 

Druga stvar da ta nova uprava dovede sportskog direktora koji je stručan i koji će da porazmisli o treneru.

I to ko je dostupan i ko hoće da radi u Zvezdi pa na osnovu toga odlučiti o Janisu jer on u dosadašnjem delu sezone u najmanju ruku nije impresionirao, bar mene

 

Uprava, stručan sportski sektor, trener stari ili novi , pa sve ispočetka 

Jeste, samo ne znam u kojoj zemlji ti zivis, pa ocekujes ovako nesto?

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, DejoLazaKalina said:

Pa sta je sinoc osporilo njegovu teoriju? Jos je i potkrepilo. 

 

Zvezda nije preterano jača od Albe samo je dosta skuplja. 

 

Na poziciji pleja sinoc samo nedorasli Jago koji u El nije za vise od treceg pleja. 

Na beku Nedovica koji je je uvek igrao za ekipe donjeg doma i Smarta koji je stigao juce. 

Na krilu su Hanga i Gedraitis ok El par. 

Cetvorku nemamo nijedu ili ako racunamo nase mucenike, imamo najgori par takmicenja. 

Od centara kavsetnog samo Bolomboja, Tobi zalutao u takmicenje a Gilespi u sport

Njegova teorija je da slabiji timovi (na papiru) pobeđuju jače timove (isto na papiru) samo kada ih ovi drugi puste, tj. ne igraju maksimalno.

Kao primer je navođena naša pobeda protiv Partizana, gde se rezultat kretao slično kao sinoć (ubedljiva prednost jednog tima na poluvremenu, rezultatski povratak drugog do određene granice i na kraju ipak rutinska pobeda ovog prvog).

Što se tiče kvaliteta igrača (ne ulazeći u trenutnu formu i rezultat), veća je razlika u kvalitetu (u našu korist) između Zvezdinog tima od sinoć i Albe, nego između Partizana iz drugog EL derbija i Zvezde. Ako se slažeš sa ovim onda ima smisla da nastavimo razmenu mišljenja na ovu temu. Ako misliš da su Zvezdini igrači kvalitetom bliži Albi nego Partizanu iz derbija, onda nam se stavovi suštinski razlikuju, pa nema neke svrhe da idemo dalje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, leki bg said:

Vrlo je nezgodno sto si moderator, a nemas intelektualni kapacitet da razumes znacenje da je "Smart personifikacija Zvezde".

 

U pitanju je igrac koji je doveden iz G lige krajem januara- uveliko prekasno i to u trenutku kad su povredjena 3 beka - povredjena, jer nije 2 meseca ranije doveden ballhandler, bas recimo Smart da se Teo manje raubuje.

8 dana po dolasku i nikad odigrane znacajne utakmice za zivota, umesto da bude role player, od njega se ocekuje da zavrsava tekmu, ne gresi u odbrani i resava u napadu utakmicu u gostima u Evroligi i to na tekmi koja je do or die za Zvezdu. Zato je Smart personifikacija ovogodisnje Zvezde.

Moj sin od 13 godina je to potpuno razumeo, ucio znacenje reci personifikacija u školi....

 

Edit: @Guru ja sam i hajdovao svoj post i odmah reportovao @Don Dusko's post.

Ne imam intelektualni kapacitet da razumem ali ti samo kazem sto je opet stranac na tapetu?

Deda je isto personofikacija Zvezde i to mnogo gora i pogubnija nego Smart.

U pitanju je domaci igrac koji nema kvaliteta za EL a vracen je iz ino jer je u pitanju domaci igrac i samo to.I eto cele sezone guli dok je Smart tu 7 dana.

I to sto on resava odmah kad je dosao jeste problem i kako ti kazes jeste jos jedno ogledalo Zvezdine sezone. Ali Smart nije problem.

 

I opet ti kazem da nije Darko imao milion narucenih tekstova protiv stranaca ne bih ga ni napadao.

 

Samo mi je zanimljivo izbor igraca kada imamo milion vecih problema od Smarta/Davidovca.

 

Sto Darko ne napise neki tekst protiv Nebojse?A zasto?

 

Da ne pominjem da je i Bolomboja komentarisao tipa ne zna on to da radi....U live prenosu!

  • Like 7
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...