Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

55 minutes ago, Big Ticket said:

 

 

Што је најгоре, покренућемо се, пружити наду да можемо до преокрета и опет исто као против осталих на гостовањима, изгубити. Проклети Дан мрмота all over again

 

Сезона коју су појели скакавци

 

To je to. Može u naslov topica opušteno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Kankkunen said:

Uvlačiti igrače u ovu priču nije OK ... malo mi je bljak.

Psovka se odnosila na upravu, ako je to sporno. 

Za trideset minuta smo imali 0 poena sa pozicije PF, u poslednjoj cetvrtini se Sfero setio da proba sa Rokasom.

Ne igra se tako kosarka.

Zasto je problem da se prozovu nase skupo placene cetvorke za ovo sto (ne)prikazuju na terenu?

Edited by Cavani
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Davidovac je najveca sramota u KKCZ jos od Filipa Covica. Keselja i Raduljicu bar nismo morali da gledamo, ali ovog truta iz nedelje u nedelju gledamo nespremnog, debelog, zapustenog kako ne izgleda kao kosarkas i kako ga trpaju ko besnog, dok on na drugoj strani ne moze da ubaci ni otvoreni sut. Ne vidim vise poentu da igra pre Lazarevica ili Ilica koji su smesni igraci, ali su makar sportisti, a ne penzioneri iz Zrenjanina. Uz to ima taj stav puvanjka kog nista ne dotice, bukvalno mi je zao sto nije stranac, jer bi ga verovatno Covic oterao posle mesec dana iz kluba. 

 

I zarad bilo kakvog fajterskog mentaliteta, pobednickog duha i bilo cega sto se u sportu ogleda kroz borbu - ne ubacivati Tobija u igru. Nek gleda decko utakmice iz prvog reda ko Raduljica, nek navija sa klupe kao Stimac u reprezentaciji, ali on je kosarkas sa mentalitetom koji je potpuno konta sporta. Mekan je, uplasen, stegnut, i s takvim igracima jednostavno nema srece, pogotovo u klubu koji pretenduje da osvoji bilo sta. 

 

Da su se ova dva problema eliminisala pre 2 meseca, a da je dovedena neka average cetvorka kao sto je ovaj Smart bekcic, mozda bi imali cemu da se nadamo. Ovo je iz nedelje u nedelju pucanje u nogu, pogotovo sa ovim prvim koji ne moze da ubaci kos, ali svaka odbrana puca na njemu, a protivnicke cetvorke ubacuju po 15 poena prosecno protiv njega. Naravno, problem je i kad udje Tobi i totalno ubije momentum jer deluje kao da mu se vise place nego igra kosarka. 

 

Jasno je da nemamo vise sanse u EL, ali ja imam zelju da gledamo 12 kosarkasa na terenu. Kakvi god da su, samo nek su kosarkasi, nek se bore i sazivecemo se s njima i nema veze da onda i ne osvojimo nista, al daj nemoj da bude najmlakonjskija ekipa u EL. 

 

I sve ovo ide i na racun Sferopulosa, koji dopusta da se sve ovo desava i ne mesa se previse u svoj posao. Ne znam kakav to trener pusta Davidovca iz nedelje u nedelju, da se ovoliko decko blamira. Deluje kao pismen i skolovan trener, simpatican lik, ali ne vidim sta mu to treba. Nek pocne da se mesa u svoj posao, jer ovako deluje presmesno i da je Srbin, verujem da bi odavno bio prozivan da je Covicev poltron. Jer ponavljam, ne vidim ko bi vise minut jedan dao Davidovcu. 

 

Pogubno je da u ekipi imas dva lika kao sto su Davidovac i Tobi, kolko god da su oni simpaticni saigraci ili sta god, na terenu, niko nije debil i svako jasno vidi da su problem. Nemaju ni zelju, ni kvalitet, bukvalno takve eliminises odmah za primer, pa makar ti igrao Lazarevic 20 minuta. 

 

Mitrovic je los, cesto i on udje u jajast mod, ali je kosarkascina za Davidovca i Tobija i ne zasluzuje da bude pominjan u istom kosu kao ovaj penzioner i ovaj placljivko.

Edited by Markoss
  • Like 24
Link to comment
Share on other sites

Ponoviću po ko zna koji put ovde:

 

Mi bez Tea u EL ne možemo da dobijemo nikoga. Bila to Alba, Asvel, Barsa ili Real.

Yago može da postigne i 40 poena mi dobiti nećemo nikoga i nikakvu smislenu igru sa njim nećemo imati.

 

Stefan Jović uvek >>>> Yago

  • Like 1
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Mislim da je za nas najbolje da igramo samo dupla kola, tad najbolje pripremamo utakmice. Kad imamo više vremena tad su nam pripreme za utakmicu užasne. Asvel, Alba, Baskonija. Protiv Baskonije su nedostajali Teo i Nedović ali nama nije zakazao napad već odbrana. I nek se manu izjava posle ovakvih poraza. Jedna ista priča, sve lepo kažu i detektuju probleme al nikako sa reči da pređu na dela. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Bas ruzan sut ima Smart, posle one kontre, pa trojke, pa nespotrebnog fsula za bacanja, ovu trojku na kraju je morao da ubaci.

 

Sve u svemu za 3 poena:

 

Smart 1/6

Litvanska prevara 2/6

Hanga 0/3

Deda 0/2

 

Ukupno bednih 7 od 26. 

 

Jos jedan naklon za Jaga.

  • Like 4
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...