Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

1 hour ago, Chaos Is Me said:

Pa i ja sam u principu Teoljub ali ne može on biti izuzet od kritika u fazonu što ne isporučuju starteri. On nam je strahovit defanzivni problem a više nije tako dobar u napadu da bi kompenzovao i zapravo bio debelo u plusu kao nekad. U Kaunasu je bio sasvim dobar, obe u Beogradu vrlo loš. Aj da vidimo večeras.

Problem je što on igra 20-25 minuta umesto 10-15. Za Tea je idealna mera ono što je uradio u Kaunasu u prvom poluvremenu.

Za više od toga on postaje kontraproduktivan jer ne može napad da nadomesti odbranu.

Duško bi morao da počne da uvodi Jaga u ekipu na po 5-10 minsa

 

P.S. Dobra odluka da Tobi odmori, trenutno je Kuz korisniji od njega 

Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, propolis said:

Koliko je dobar u Barsi nije ni dobio šansu da pokaže već je bio na kraju klupe.

Samo kažem.

Neozbiljno napisati ovo.

Imao je prosek od 14 minuta prosečno u ekipi koja je bila učesnik F4. Neka logika kaže da bi kod nas mogao da se iskoristi bar toliko, ako ne i više. Ili smo mi nivo iznad Barselone?

Link to comment
Share on other sites

Tri utakmice su gotove i to protiv tri stilski razlicite ekipe, pa bi se reklo da se vec mogu dati neke ocene.

Mislim da nasu igru do sada najbolje moze opisati rec lutanje.

Lutamo od pocetka prelaznog roka.

Hteli bismo jaku domacu osnovu, a da budemo i jaki na EL nivou. Hteli bismo da nam vratimo vreme unazad, pa da igraci od 37 i 36 godina igraju kao kad su imali 27 i 26 godina. 

Teodosic je cist visak u ovoj ekipi. On nije vise igrac koji moze da nosi ekipu i nije ni doveden za tu ulogu. Nejpiru su dati kljucevi od volana i Teo je zamisljen kao njegova zamena. Problem sa tom idejom je sto Teo nije dobra opcija za zamenu Nejpiru. Ne vidim zasto se ne moze reci da je on problem ove ekipe, nema on nikakve zasluge u Zvezdi pa da eto ista mora nesta prema njemu. Teo je dosao poslednji od svih bekova, Jago za sad nema ulogu pa ga i ne racunam. Znaci on je taj koji je trebalo da bude komplementaran ostalima iz bekovske linije, a on je sve sto nam na vec dovedenu bekovsku liniju nije trebalo.

Kritikuje se Dusko, naziva se Bajdenom, ali rekao bih da Dusko nije dobio sta je hteo. Kao svetlost po danu je jasno da nam nedostaje igrac na poziciji 4. Apsolutno nemamo unutrasnju igru i to pisem jos posle Asvela. Ono sto je isto jasno je da Dusko to vidi kao veliki problem i sve sto radi radi da bi to zamaskirao. Nema nikakve veze u nasoj igri izmedju bekova i igraca u reketu, isto tako bekovi su pod prevelikim pritiskom protivnicke odbrane jer im se moze , posto nema bas neke pretnje iznutra. Otuda je Tobi potpuno nevidljiv, otuda Mitrovic ima tolike minute, jer samo on moze da igra ledjima. Mi nemamo ni jednog igraca moji bi mogao da eksploatise mismec, sem njega. Mi nemamo igraca koji bi mogao da natera protivnika na udvajanje i time mu poremetio odbranu, sve sto mozemo je da pokusamo da iz nekih akcija stvorimo visak, nakon kojeg bi sutnuli trojku. 

Tako igramo od prve utakmice i ne vidim da mozemo igrati drugacije i veceras i svaku sledecu, sve dok nam, nadam se ne stigne cetvorka koju Dusko ceka, a verujem da se ceka taj 23.10 kako bi se ista dovela.

Uopste ne sumnjam da ona stize i da ce biti igrac koji ume da igra ledjima, ako takav uopste postoji na granicnom nivou NBA lige.

Za sad zaista jeste potrosen najveci novac u istoriji KK, ali velik novac ne garantuje ni da ce auto biti dobar, ako se vozi na tri tocka i bez 4. Isto tako i kosarkaski klub nije vrhunski ako mu skripi na jednoj poziciji. Gledajuci nas roster sticem utisak da je to pozicija koja bi trebala da iznedri glue guy-a. Ovoj ekipi za sad, po meni to najvise nedostaje. Glue guy.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Redstar0356 said:

Ma da bre, skrcali smo silne milione u predobro sastavljen tim al nas jebe boljka sto bas ne postoji takav igrac kakav nama treba na 4. Nije se rodio jos izgleda.  Za svaki el  tim ima po jedna takva cetvorka a za nas nema. Tuzna sudbina. 

Sama cinjenica da smo pokusali da dovedemo Mirotica i Sengeliju jasno govori da je Dusko imao takvu ideju. Ocigledno je on mislio da bi za zaokruzivanje kvaliteta morao da ima jako dobrog igraca na poziciji 4 i to ne sutera, vec igraca koji moze da igra raznovrsno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, kokodakalo said:

Sama cinjenica da smo pokusali da dovedemo Mirotica i Sengeliju jasno govori da je Dusko imao takvu ideju. Ocigledno je on mislio da bi za zaokruzivanje kvaliteta morao da ima jako dobrog igraca na poziciji 4 i to ne sutera, vec igraca koji moze da igra raznovrsno.

A ako ne možeš da dovedeeš jako dobrog valjda bi sledeća opcija trebalo da bude da se traži dobar igrač, a ne dva jednosmerna i jedan mediokritet.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, kokodakalo said:

Sama cinjenica da smo pokusali da dovedemo Mirotica i Sengeliju jasno govori da je Dusko imao takvu ideju. Ocigledno je on mislio da bi za zaokruzivanje kvaliteta morao da ima jako dobrog igraca na poziciji 4 i to ne sutera, vec igraca koji moze da igra raznovrsno

Pa da, steta sto na svetu postoje samo Mirotic, Sengelija i Davidovac.. izmedju nema nikog

 

 

  • Like 1
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Redstar0356 said:

Pa da, steta sto na svetu postoje samo Mirotic, Sengelija i Davidovac.. izmedju nema nikog

 

 

Davidovac je doveden kao prvo pojacanje, tako da on nije nikakva zamena . verujem da se cetvorka trazi. Bjelica je bio doveden nakon sto je propao posao sa prvom dvojicom.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, Pero_Cameron said:

S razlogom se 80% forumasa okrenuo zeludac kad su potpisali Teodosic i Davidovac. 

 

kad smo kod procenata, pogledati kako šutiramo procentualno za 2 i za 3, uporediti sa tim nekim ligaškim prosecima

možemo da krenemo individualno, od najvažnijih, preko teodosića pa do davidovca na kraju ali teško da će to proturiti lopte kroz obruč.

Link to comment
Share on other sites

Za ovo sto je uradio Nejpir, dobija se lagani otkaz.

Nadrealna nonsalancija u kranc tajmu. Momak je na necemu.

Kad smo kod otkaza, verovatno bi i trener vec sad odleteo da ne slede 2 derbija.

Dobro, dobice 2 puta po dandari i onda ce odpedalirati.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...