srlepajce Posted March 17 Share Posted March 17 5 minutes ago, Čvarkov said: @srlepajce reci kako ga je opravio naš medicinski tim. Odličan posao rade. 👍 ma ja nisam siguran da je to stekanje u EL samo Coviceva "odluka" ako jeste onda tek do mojega znam sad smo svi besni na njega, upravu, ja prvi ali ovako nesto ne pamtim mi smo prosle godine vezali 5 pobeda pre toga imali pehove ali nije bilo ovih stekanja i odmaranja sa Radonjom isto, islo se na max, eto npr u sezoni sa Kalinom sto je najsvezije Dusku se smejali jer je govorio da veruje sve dok nismo izgubili teoretske sanse ovo ne znam sta je, dobro nije svakako blamcina ogromna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted March 17 Share Posted March 17 Vidim Neda ze ekspresno spremio za Cibonu E moj Nedovicu nikad igrac od tebe. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted March 17 Share Posted March 17 1 hour ago, srlepajce said: ma ja nisam siguran da je to stekanje u EL samo Coviceva "odluka" ako jeste onda tek do mojega znam sad smo svi besni na njega, upravu, ja prvi ali ovako nesto ne pamtim mi smo prosle godine vezali 5 pobeda pre toga imali pehove ali nije bilo ovih stekanja i odmaranja sa Radonjom isto, islo se na max, eto npr u sezoni sa Kalinom sto je najsvezije Dusku se smejali jer je govorio da veruje sve dok nismo izgubili teoretske sanse ovo ne znam sta je, dobro nije svakako blamcina ogromna Ovaj roster može da igra na maks samo 2 meča u cugu, sve i da svi hoće da zapnu. Probali pa izginuli svi. Radonjićev, čak i prošlogodišnji veze nemaju sa ovim šoubizom bez atletike, bez brzih nogu i sirove snage. Nama bi sad bio spasilac jedan Ben Bentil, sa ovima bi ispao fizikalac i šuter, a nije ni jedno ni drugo. Treba biti umetnik ludila, sujete, zla i bahatosti da za više para skarabudžiš slabiji roster nego lani. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted March 17 Share Posted March 17 1 hour ago, Nini3112 said: Vidim Neda ze ekspresno spremio za Cibonu E moj Nedovicu nikad igrac od tebe. 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinisa85 Posted March 18 Share Posted March 18 Zamislite situaciju da se borimo za top 6 ili 10 a ostanemo ovako bez igrača na 1-2,kako bi se sad nervirali pred duplo kolo..a ovako smo lagani 🙂 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 18 Share Posted March 18 15 minutes ago, Sinisa85 said: Zamislite situaciju da se borimo za top 6 ili 10 a ostanemo ovako bez igrača na 1-2,kako bi se sad nervirali pred duplo kolo..a ovako smo lagani 🙂 Ma gde smo lagani. Onako bi se sekirali za prolaz. Sad smo osramoćeni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 18 Share Posted March 18 22 hours ago, Kankkunen said: Kakav snimak jebote, još vraćam misleći da nisam gledao od početka Sprdačina od kluba i rukovodstva, apsolutno nedostojna podrške ovolikog broja navijača. Kakav crni Maxi, ako ne bude nekih promena, sezonske će plaćati da neko uzme. Sad vraćam film, 2015. godina. Pred onaj plej of. Dakle, imaš prednost domaćeg terena (kao što ćemo sada imati) u seriji gde konačno možeš da srušiš Partizan, EL si ispao iz dalje borbe. Plej of počinje za par dana i mi u krcatom Pioniru (jebeš mi sve ako Ćoki nije natrpo 10k ljudi) igramo pun gas sa PAOm i dobijamo onom Jakinom trojkom i Bobijevim bacanjima. 9 godina kasnije, da se ponovi ta situacija, sa PAOm bi igrali Despot, Dalibor, dva juniora i Gilespi. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 18 Share Posted March 18 Aberi kazu da ce TT biti spreman za finalni turnir domaceg kupa februara 2025. Tako da, bez brige! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 18 Share Posted March 18 Aberi kazu i da nam se razvodi Teo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 18 Share Posted March 18 Eto za vas teoreticare zavere poslastica. Mozda Teo nije povredjen. Mozda se i on odao poroku lepotica noci. Barem prema novinskim natpisima 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted March 18 Share Posted March 18 Kod nas nikad dosadno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted March 18 Share Posted March 18 24 minutes ago, fradler said: Aberi kazu i da nam se razvodi Teo Je l se zeni odbeglom britanskom princezom? Mislim, kad su abrovi nek je spektakl 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 18 Share Posted March 18 Ne valja kad dovedes mladog neizivljenog pa krene po splavovima, ne valjda kad dovedes ozbiljnog pred veridbom pa se razveri, ne valja kad dovedes ozenjenog al' bez porodice, ne valja kad dovedes matorog sa porodicom i decom... Koji kombo nam jos nedostaje? 2 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 18 Share Posted March 18 1 minute ago, Kooineeperk said: Koji kombo nam jos nedostaje? Pa neki derpe, šta drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 18 Share Posted March 18 2 minutes ago, goofy said: Pa neki derpe, šta drugo? Spoiler 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted March 18 Share Posted March 18 3 minutes ago, goofy said: Pa neki derpe, šta drugo? Taj bi nam razj...o svlacionicu 😂 1 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 18 Share Posted March 18 25 minutes ago, Kooineeperk said: Ne valja kad dovedes mladog neizivljenog pa krene po splavovima, ne valjda kad dovedes ozbiljnog pred veridbom pa se razveri, ne valja kad dovedes ozenjenog al' bez porodice, ne valja kad dovedes matorog sa porodicom i decom... Koji kombo nam jos nedostaje? Jos ce ispasti da Teo nije povredjen 😏 55 minutes ago, VISOKOLETAC said: Eto za vas teoreticare zavere poslastica. Mozda Teo nije povredjen. Mozda se i on odao poroku lepotica noci. Barem prema novinskim natpisima 😂 Kad smo vec kod zavera Mina juce kaci story sa Zlatibora i nekog hotela Kad je mogao Nedovic da ode tamo ako je bio povredjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted March 18 Share Posted March 18 Pa može i "povređen" da putuje. Sjebao im Yago koncepciju pravom povredom pa će sad ipak morati da igraju i mrske evroligaške utakmice umesto lagodnog iživljavanja nad ABA boranijom. 8 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 18 Share Posted March 18 (edited) Kako sam pročitao Teo podneo zahtev za razvod zbog lošeg stila života supruge i jer mnogo troši. 😂 Jbg. male pare sad u Zvezdi a navikla da živi raskošno. Ne može više ovako zna se ko je glava kuće. Lupio Teo zglobom o sto. 😂 Edited March 18 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted March 18 Share Posted March 18 Sad kad Teo krene sa losim stilom zivota🤣 Samo da nam ne upropasti malog Topa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 18 Share Posted March 18 Ajde @Guru stavljaj katanac na ovu bruku. Gasi mešalicu, motaj kablove ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 18 Share Posted March 18 Ajde bez traceva sa Fejsbuka... 4 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted March 18 Share Posted March 18 Ova sezona je jedna losa telenovela 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted March 18 Share Posted March 18 Izlazi mi malopre na youtube, snimak finala Aba lige 21/22, peta utakmica, ono valjanje u blatu. Ono sto mi zapalo za oko je Deda na 5 protiv Lesora, sasvim solidno veci deo drugog poluvremena. Danas ne znam dal na treningu moze da sacuva Gilespija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 18 Share Posted March 18 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts