Kooineeperk Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 16 hours ago, Borca said: Za Teodosica je vec kaceno, ali kad je Nikola Topic krenuo sa "Od rodjenja mog" Sram ih bilo kako megafonom zapocinju navijanje uvredljivim pesama prema protivniku... Oh wait. /sad kad me neko poklopi sa nekim snimkom iz nocnog kluba ili tako nesto/ Edited February 18 by Kooineeperk 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 18 Share Posted February 18 1 hour ago, bodo said: Ima li kakav update u vezi sa Topom? Čuo sam da je počeo da trenira odvojeno sa Stefanom Markovićem. 8 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 3 hours ago, No name said: Prelomila je timska igra, iskustvo pojedinih igrača, čvrstina. Partizan je posle nekoliko losih ulazaka u derbi, ovaj put ušao dosta bolje, ali to nije uspeo da materijalizuje. Non stop smo im disali za vratom bili na posed-dva. Cim smo preuzeli vodjstvo, držali smo ga do kraja. Leedej je odigrao kljucnu ulogu kod njih da ranije ne prelomimo meč. Držao ih je u igri. Ovo je derbi, nema lepote. Ili imaš onu stvar , grizeš, ili te nema. Na srecu nasu imamo prekaljene igrače za ovakve utakmice i to bude dovoljno. Odlična priprema Obradovića, znao je da počinju Nedović i Jago , pa ih je napao obojicu, ali na manje očekivan način. Nedovića sa Nanelijem na postu, a ne recimo nižeg Jaga, a na Jaga je stavio Avrama da ga maltretira i da mu dodatno produži vreme organizacije. Bukvalno nam je izbacio iz utakmice jedina dva igrača koja imaju prodor igru. Ne znam ko bi to pokrpio sem Tea. 1 hour ago, Molina23 said: Da malo siđemo u surovu realnost, nadam se da je prokletoj udbaškoj spodobi ovo poslednji Kup kojim će mlatiti po morning session-ima. I da sledeće zime u ovo vreme imamo komplet spakovan roster koji će TRENER birati od 1-og do 15-og igrača. Kako je jelte i normalno u jednom profesionalnom KK. Čekamo povratak Topa i podgrejanog Treja, obojica bi mogli biti ozbiljni faktori uz gengsta Džavontea do kraja sezone. Ima tu još džebane i mesa za tuču. Nije normalno da trener bira igrače. Odnosno trener treba da bira između 2-3 ponuđene opcije, a sportski sektor treba da dovodi gro igrača i da kaže ovo su ti opcije. Trener može da dovede 1-2 igrača od poverenja. Edited February 18 by Milos 3.14 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 18 Share Posted February 18 14 minutes ago, Kooineeperk said: /sad kad me neko poklopi sa nekim snimkom iz nocnog kluba ili tako nesto/ Mada imam snimak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted February 18 Share Posted February 18 Честитам свима први трофеј у сезони! Прави кошаркашки дерби, без инцидената. Ко је био у хали могао је закључити да су нехумани услови за гледање, јер је у хали било барем 60% више гледалаца од капацитета. По мени кључ успеха је у доприносу домаћих играча. Наши су дали 46 поена, а код суседа само 13 поена ,не рачунајући Пантера. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 18 Share Posted February 18 Brat naš Gile. 😂😂😂 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 18 Share Posted February 18 Još nije upisan kup među trofejima naših igrača na Wikipediji, ko će preuzeti taj zadatak na sebe? 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 18 Share Posted February 18 1 hour ago, propolis said: @uini do kada mu je suspenzija? uini has left the building Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 1 hour ago, propolis said: @uini do kada mu je suspenzija? Hoće li stići da se priključi opštenarodnom veselju i zadovoljstini? Kao i da prokomentarisemo Janisova udvajanja skoro celu tekmu i koliko je to možda bio mač sa dve oštrice? Mislim da je dobio ban na 20 dana. Sad je negde na polovini. Edited February 18 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 18 Share Posted February 18 1 hour ago, Kankkunen said: Čuo sam da je počeo da trenira odvojeno sa Stefanom Markovićem. Fino. Inače, znači li to da Pefi ima neku zvaničnu ulogu u klubu ili se samo smara u penziji pa hoće da pomogne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 18 Share Posted February 18 29 minutes ago, Howie Roseman said: Još nije upisan kup među trofejima naših igrača na Wikipediji, ko će preuzeti taj zadatak na sebe? 🤔 Onaj ko pita 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 18 Share Posted February 18 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 18 Share Posted February 18 Posle onih prvih evroligaskih poraza sam bas srao po Teu, i ovde i privatno, i slasno uzivam sad u fekalijama, alal mu vera. Mi smo sa njim i bez njega dve razlicite ekipe. 14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdan Posted February 18 Share Posted February 18 E sad do plej of treba pustiti Tea da bira kad hoce da igra, a kad da kulira. Bas dosta zavisimo od jednog igraca, imam osecaj da ne bi dobili 3 utakmice u EL da nam on nije tu. Strasna selekcija letos uradjena.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 18 Share Posted February 18 1 hour ago, Howie Roseman said: Još nije upisan kup među trofejima naših igrača na Wikipediji, ko će preuzeti taj zadatak na sebe? 🤔 2 teams 1 kup 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted February 18 Share Posted February 18 1 hour ago, DameTime said: Onaj ko pita 😄 Ja sam nakon KLS-a prošle sezone, prepuštam tu čast nekom drugom ovaj put. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 18 Share Posted February 18 Zanimljivo kako je Željko sa konferencijom uspeo da skrene priču i misli sa same igre. Evo prodje skoro 24h da niko ne priča o igri i kako je ustvari Partizan očajan u delu sezone kada njegove ekipe pokazuju kvalitet i igraju najbolje. Mi smo sinoć odigrali prosečnu partiju i siguran sam da možemo mnogo bolje,ali je Partizan bio toliko očajan da nije uspeo da nas pobedi. Takođe je zanimljivo kako je Janis opet uspeo da "iznenadi" Zoca sa udvajanjima koja su na kraju donela pobedu jer je Panter počeo da promašuje ono što je pogađao u prvom poluvremenu. U svakom slučaju za mene malo iznenađenje ovako rutiniranje u borbi za prvi trofej u sezoni. 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 25 minutes ago, propolis said: Zanimljivo kako je Željko sa konferencijom uspeo da skrene priču i misli sa same igre. Evo prodje skoro 24h da niko ne priča o igri i kako je ustvari Partizan očajan u delu sezone kada njegove ekipe pokazuju kvalitet i igraju najbolje. Mi smo sinoć odigrali prosečnu partiju i siguran sam da možemo mnogo bolje,ali je Partizan bio toliko očajan da nije uspeo da nas pobedi. Takođe je zanimljivo kako je Janis opet uspeo da "iznenadi" Zoca sa udvajanjima koja su na kraju donela pobedu jer je Panter počeo da promašuje ono što je pogađao u prvom poluvremenu. U svakom slučaju za mene malo iznenađenje ovako rutiniranje u borbi za prvi trofej u sezoni. Bravoooo...ovo je suština priče. Iskusno je ovo odradio, tako da ga niko ni na KZS nije ništa pitao (1 pitanje čini mi se) ni o utakmici ni i o igri njegovog tima koja je ista ili slična kao prošle godine, samo je razlika u tome što Ameri sada promašuju. No nebitno...priča kako mu je najdraži trofej prošlogodišnji iz ABA lige, pokazuje koliko mu je gubitak ovog teško pao. Za sada ipak Janis sa ovim nakaradnim timom (bez projektovano prvog pleja i centra) briše patos sa Zocom, ali kome je sad do košarke: Rekli mi da sam Državni projekat. Gluposti. Čak šta više mislim da ovim nije hteo da umanji zasluženu pobedu KKCZ,već klasično skretanje pažnje. Edited February 18 by Thor 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 31 minutes ago, propolis said: Zanimljivo kako je Željko sa konferencijom uspeo da skrene priču i misli sa same igre. Evo prodje skoro 24h da niko ne priča o igri i kako je ustvari Partizan očajan u delu sezone kada njegove ekipe pokazuju kvalitet i igraju najbolje. Mi smo sinoć odigrali prosečnu partiju i siguran sam da možemo mnogo bolje,ali je Partizan bio toliko očajan da nije uspeo da nas pobedi. Takođe je zanimljivo kako je Janis opet uspeo da "iznenadi" Zoca sa udvajanjima koja su na kraju donela pobedu jer je Panter počeo da promašuje ono što je pogađao u prvom poluvremenu. U svakom slučaju za mene malo iznenađenje ovako rutiniranje u borbi za prvi trofej u sezoni. mozda je jedino predsedniku skrenuo paznju… svako ko je iole normalan vidi kako igramo i kako lose stojimo… i realno je potpuno nebitan trofej koji smo recimo i prosle godine izgubili a daleko smo bolje izgledali na terenu… Edited February 18 by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted February 18 Share Posted February 18 Imao je vremena predsedniku da skrene paznju na to evo vec treca godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 18 Share Posted February 18 Ironiju je izgleda tesko prepoznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) 12 minutes ago, ScepanScekicSto said: mozda je jedino predsedniku skrenuo paznju… svako ko je iole normalan vidi kako igramo i kako lose stojimo… i realno je potpuno nebitan trofej koji smo recimo i prosle godine izgubili a daleko smo bolje izgledali na terenu… Nebitan je trofej samo onom ko izgubi utakmicu. Klasično zatvaranje ociju. Svaki trofej je bitan i negde se piše i pamti. Kruna svakog sportiste je da podigne pehar ma kakav on bio i kako se zvao. Igraš pripremnu utakmicu, prijateljsku, pa hoces da pobediš, i bitno ti je , a sad trofej nije. Edited February 18 by No name 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 18 Share Posted February 18 2 minutes ago, No name said: Nebitan je trofej samo onom ko izgubi utakmicu. Klasično zatvaranje ociju. Svaki trofej je bitan i negde se piše i pamti. Kruna svakog sportiste je da podigne pehar ma kakav on bio i kako se zvao. U nivelaciji trofeja meni nebitan. verovatno biste zamenili proslogodisnji kup za titulu u ABA ili top 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 18 Share Posted February 18 1 minute ago, ScepanScekicSto said: U nivelaciji trofeja meni nebitan. verovatno biste zamenili proslogodisnji kup za titulu u ABA ili top 8 Postoji neki trofej top 8? 1 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 18 Share Posted February 18 (edited) Aha… Edited February 18 by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts