božija noga Posted February 15 Share Posted February 15 Sreća je što će biti i narednih sezona kod nas. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 15 Share Posted February 15 Jel nam to Deda ulazi u onaj period sezone kad postaje faktor. Deja vu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted February 15 Share Posted February 15 S obzirom na to da se silom prilika Mitar vratio na 5, bice neverovatno vazna uloga Davidovca u finalu. Usled pretumbancije tima i pomeranja za po poziciju, gubimo dosta na skoku (Mitar sa 4 na 5) i na Gidrinom poenterskom ucinku (sa 3 na 4), to je ono sto zrtvujemo ovom odbranom koju igramo i pomeranjem litvanca na 4. U takvoj konstelaciji, jako je vazno da Davidovac, koji ce imati ozbiljnu minutazu, obezbedi neki pristojan broj skokova, sto direktno hvatanjem lopte, sto pravovremenim zagradjivanjem. Imace sigurno par otvorenih suteva, kao i Branko, bilo bi lepo da bocne bar neki. Kada su nam sutevi tih igraca ulazili, po pravilu smo dobro kontrolisali utakmice i dobijali. Sada je situacija jos teza, nasa inicijalna prednost u skoku je dobrim delom smanjena i tu nema prostora za Dejanovih 20 minuta i 0 skokova. Odnosno ima, ali onda su nam sanse za pobedu gotovo jednake tom broju. Nasa tuzna sudbina je da u prvoj utakmici za trofej toliko zavisimo od verovatno najslabijeg igraca u timu, shodno minutazi koju ima, ali to je sitaucija na koju se svaki pravi navijac Zvezde odavno navikao. Lepo je sto je Dalibor odigrao onako kako je odigrao sinoc, isto ocekujem i u polufinalu. To i jeste uloga igraca koji je van 12, da bude spreman i odmeni nosioce u takvim utakmicama, da pokaze da iako najslabiji u svom timu, moze da bude bolji od bilo kog igraca u nekom abaligasu. Druga stvar je sto Daca kuburi sa samopouzdanjem, pa to ne isporucuje redovno, niti mu se zbog toga previse veruje. Pa ipak, nije realno da dobije neku ulogu u derbiju, njegovi eventualni minuti bi verovatno znacili da se Dejan totalno raspao, ili da ce Grk zeleti da vidi jos neki minut Gidre na trojci. Iskreno, mislim da to nije vredno toga, odnosno da trener o tome ozbiljno i ne razmislja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 15 Share Posted February 15 14 hours ago, Čvarkov said: Doktor robotike vs fića 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 15 Share Posted February 15 Ne pratim toliko sport generalno kao nekada pre i nisam nesto previse gledao Saranovica ove godine, ali mi deluje da momak ima stofa za CZ, makar za kraj klupe i povremeno bivanje izvan sastava iduce godine. Treba nam podmladjivanje takozvane domace osnove, zamenio bih Lazarevica s njim dogodine. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 15 Share Posted February 15 15 hours ago, Čočo said: Inače, ko koga ovde vodi? 😂 To je taj momenat koji sam pominjao. Ne bi me cudilo da su ga namestili da izadje bas sa najvisim detetom 😄 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted February 15 Share Posted February 15 6 hours ago, Topgun said: Au ljudi koliko je bitno sada dobiti Cacak 94.. Ma da. Utakmica sezone. Bice napeto... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 15 Share Posted February 15 Nego, sto se DeDe tice, mozda je proigrao sada kada je shvatio da dobija konkurenciju u vidi TTa. Zeli da dokaze da je DD>TT 🙂 Ako, kako god, samo neka igra one igre po kojima ga pamtimo u pozitivnom smislu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted February 15 Share Posted February 15 3 hours ago, NikolaTest said: Ma da. Utakmica sezone. Bice napeto... Ne shvata se znacaj igranja finala nacionalnog kupa. Davidovac je spreman i to je bitnoooo Znacice deda mnogo i da casno i posteno zavrsimo sezonu u El Link to comment Share on other sites More sharing options...
Topgun Posted February 16 Share Posted February 16 Euforija raste ko ce docekati 17 h ja ne znam samo, najvise volim domaca takmicenjaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 16 Share Posted February 16 4 minutes ago, Topgun said: Euforija raste ko ce docekati 17 h ja ne znam samo, najvise volim domaca takmicenjaaa 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 16 Share Posted February 16 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted February 16 Share Posted February 16 20 minutes ago, Topgun said: Euforija raste ko ce docekati 17 h ja ne znam samo, najvise volim domaca takmicenjaaa Da se pošibamo pa šta bude. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 16 Share Posted February 16 3 minutes ago, Čvarkov said: Da se pošibamo pa šta bude. Da sto skuplje prodamo kozu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 16 Share Posted February 16 3 minutes ago, Don Dusko said: Da sto skuplje prodamo kozu! Otkud koze u Nisu? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 16 Share Posted February 16 6 minutes ago, Don Dusko said: Da sto skuplje prodamo kozu! Zar nisu tvoji ispali preksinoc? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted February 16 Share Posted February 16 33 minutes ago, Topgun said: Euforija raste ko ce docekati 17 h ja ne znam samo, najvise volim domaca takmicenjaaa 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 16 Share Posted February 16 16 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Zar nisu tvoji ispali preksinoc? Zvezda ili FMP? Jer su oba moja kluba!!! Spoiler Sprdnja brate Miki. Ne mora se sve ozbiljno shvatati. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 16 Share Posted February 16 Hmmm DeDa odigrao odlicno, Neda isto. Teo se vratio. Ilic izdominirao kao i Luka. Debitovao mali Kostic. Rutinska pobjeda u 1/2. Sreca pa je sutra mec u 21h inace bi zamrla tema. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted February 16 Share Posted February 16 Деда кренуо по мвп признање у купу. Браво Андреј, надам се неким минутима и у аба лиги за њега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted February 16 Share Posted February 16 Veliko srce za Ilića i DeDu. ❤️ Za malog Kostića sam pre neki dan pisao da je od trojice mladih koji su krenuli do sada najviše pokazao u juniorima. Danas je pokazao da i u profesionalnim vodama ima materijala. Bravo mali. Tako se koristi ukazano poverenje i minuti. 💪🔥 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 16 Share Posted February 16 Šteta što od Ilića nismo uspeli da napravimo korisnog igrača rotacije za EL, on samo na račun fizičkih predispozicija dominira nad ovim kls ligašima i da igra na tom nivou imao bi dabl dabl prosek. Niko se nije povredio i to je to, ionako smo u Niš došli zbog ovoga što sledi sutra. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted February 16 Share Posted February 16 Dalibor mora da pruzi neki doprinos u finalu i siguran sam da nesto i moze. Ne bi bilo lose da mu Sfero da 2-3 min na startu utakmice, da vidimo kako ce da otvori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 16 Share Posted February 16 Nego jel moguce da su stavili da se finale igra u 21h? Pa nece se zavrsiti do ponoci osim ako moji sugradjani ne naprave iznenadjenje vcrs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 16 Share Posted February 16 Mali zamalo da prestigne Radulju na all-time listi poentera CZ 🙂 Drzim mu fige da udje sutra u poslednjem minutu na jedno 7,8 razlike za nas ( iako poznajuci ove nase ludake to nije siguran rezultat ) 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts