Don Dusko Posted January 6 Share Posted January 6 Najgori moguci scenario smo napravili em smo potrosili nosioce da se vratimo u mec em smo izgubili. Na Asvel svom snagom. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted January 6 Share Posted January 6 Yago ima milion puta veci clutch od nedovica 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6 Share Posted January 6 Jel ima neko nekako info kako je Teo, mozda da je u hali. Kako se krece covek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 6 Share Posted January 6 Teska prica u ovom ritmu sa 5 meceva u 6 dana. To svakako nije lako izdrzati, a El ima svu prednost sto se rezultata tice. Mislim da nas cekaju jako teski mecevi u Francuskoj i Italiji, tema da cemo Asvel pobediti lagano ne sme da postoji, a pobeda je pod moranje. Jeben je to pritisak, a igraci sigurno nisu svezi sa ovim tempom. Vecerasnji mec to je i pokazao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 6 Share Posted January 6 Yago je suvo zlato, uvek daje 100%. Nedović je uspeo da da 20+ poena i nema nikakav impakt, što je slika i prilika njegove karijere. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 6 Share Posted January 6 Nadam se da su grcevi Yaga, samo nam to treba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6 Share Posted January 6 Kosmarna utakmica. Em poraz em Teo ugane clanak, Lazi strada nos a sada i Yago na kraju se povrijedi. Kosmar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted January 6 Share Posted January 6 Just now, Miki28 Teoljub said: Kosmarna utakmica. Em poraz em Teo ugane clanak, Lazi strada nos a sada i Yago na kraju se povrijedi. Kosmar Jel Teo ozbiljnije povredjen? Ne videh... I sta bi sa Jagom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 6 Share Posted January 6 4 minutes ago, John Terry said: Jel ima neko nekako info kako je Teo, mozda da je u hali. Kako se krece covek? Teo se nakon par minuta vratio u igru tako da sigurno nije ništa ozbiljno. Opet, pošto su već nategnute tetive postoji veliki rizik od teže povrede i verovatno nisu hteli da rizikuju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6 Share Posted January 6 Teodosic hramlje... Ma super... Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 6 Share Posted January 6 Nije sramota izgubiti od Cedevite u ovakvom razporedu i jos sa problemima sa povredama, ali nam ovolika potrosnja nije trebala u ovom momentu. Rokas 35, Yago 33, Nedovic 27 minuta... Jos na sve to povreda Tea. Uzas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted January 6 Share Posted January 6 Bezveze je pisati na ovaj dan sta sve zelim Nebojsi Covicu. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6 Share Posted January 6 1 minute ago, Manoly said: Jel Teo ozbiljnije povredjen? Ne videh... I sta bi sa Jagom? Mislim da nije, nagazio na nogu Comsa i izvrnuo clanak. Da vidimo kad se ohladi ali mislim da ce biti ok. Ne znam, samo odjednom poce da hramlje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted January 6 Share Posted January 6 3 minutes ago, DameTime said: Yago je suvo zlato, uvek daje 100%. Nedović je uspeo da da 20+ poena i nema nikakav impakt, što je slika i prilika njegove karijere. Budimo realni, 2 puta kada smo trebali da ih stignemo, Hanga je zasrao za sve pare. Ubedljivo je najgori bio. Mada se ni Bolomboj proslavio nije 5 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 6 Share Posted January 6 Bolje da nismo ni pokušavali da se vratimo u meč. Nama hitno trebaju dva pojačanja, jer mi nemamo igrače sa klupe koji u ABA ligi mogu da igraju ozbiljnu košarku. Davidovac treba da dobije počasnu stolicu pored klupe i da odmara do KLS-a, on je nivo ispod Lazarevića po korisnosti. Krije se po terenu na svakoj utakmici. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 6 Share Posted January 6 Možda nebitna utakmica ako se pogleda tabela, ali imamo gostovanje u Podgorici i utakmicu protiv Partizana na njihovom terenu, ne treba to zaboraviti. Pobeda bi bila bitna zbog nastavka dobre atmosfere, mnogo toga nam duguju ove sezone tako da i nemaju kredita. Znam da nisu mašine, normalno je da se pojavi i umor, ali na kraju krajeva sami su birali svoj posao za koji su dobro plaćeni. Nema kukanja. Večeras užasna utakmica, nije ni vredna komentara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 6 Share Posted January 6 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Kosmarna utakmica. Em poraz em Teo ugane clanak, Lazi strada nos a sada i Yago na kraju se povrijedi. Kosmar Naravno. Kad u ekipi imamo šljakere umesto košarkaša pa nosioci svaku utakmicu moraju da peglaju. Mi ove sezone možemo da se oslonimo na Teodosića, Yaga, Nedovića, Lazića, Rokasa, Hangu, Mitrovića i Bolomboja. Gilespi je tek došao. To je 8, eventualno 9 igrača. Od toga 4ica,5ica imaju doprinos u napadu a 2ica,3ica u odbrani. Nama treba bek i krilni centar da imamo kompletan tim sa kojim možemo na oba fronta. Ovako nećemo moći na dve strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 6 Share Posted January 6 Kad ja kazem “Covicu” vi kazete “ODLAZI” Covicu … 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 6 Share Posted January 6 Domacini smo Partizanu. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 6 Share Posted January 6 1 minute ago, Volter said: Možda nebitna utakmica ako se pogleda tabela, ali imamo gostovanje u Podgorici i utakmicu protiv Partizana na njihovom terenu, ne treba to zaboraviti. Pobeda bi bila bitna zbog nastavka dobre atmosfere, mnogo toga nam duguju ove sezone tako da i nemaju kredita. Znam da nisu mašine, normalno je da se pojavi i umor, ali na kraju krajeva sami su birali svoj posao za koji su dobro plaćeni. Nema kukanja. Večeras užasna utakmica, nije ni vredna komentara. Mi smo domacini u derbiju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 6 Share Posted January 6 Just now, Miki28 Teoljub said: Mi smo domacini u derbiju. Verovatno misli na terenu koji im je dobro poznat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted January 6 Share Posted January 6 Hanga bi mogao da prestane da baca ove floutere, ni jedan nije pogodio od početka sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 6 Share Posted January 6 Spoiler 1 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted January 6 Share Posted January 6 (edited) 1 minute ago, TB Told said: Verovatno misli na terenu koji im je dobro poznat. Pa i u EL je njihov teren bio, pa smo ih odglavili Edited January 6 by Zarco_srb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted January 6 Share Posted January 6 Mogu pojačanja da sačekaju, prvo da Teo povrijeđen igra po 30 minuta duplo kolo i da prođu svi praznici pa dok Bagzi i ekipa skautiraju igrače, doće neko taman do kupa a nama će roster brojati 6 zdravih igrača. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts