Čočo Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Pozitivno jedino od večeras je da smo dobili Topa i da se videlo na koga se ne računa ozbiljno trenutno ( Yago, Tobi, Simonović, Šabaz pa Bogami i Giedraitis). Bitno je da je sklepan roster a to što imamo 5 funkcionalna igrača to ko ga jebe. 1
JPM Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Ej bre tolike milione dali na ove strance oni 3 poena ne umeju da daju. Svaka cast Bolomboyu, ostali sikter bre. 1
TB Told Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 5 minutes ago, Kankkunen said: DeDa izvadio stvar ... ceo dan ste u tom fazonu. Tako što su ga tri puta faulirali na zemlji bez da se kretao ka košu? 2
vlaDixXx Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 7 minutes ago, Markoss said: Ovde ako ne bude silbovanja i doselekcije. Nekako bezlicna ekipa, nepouzdana iako je nakrcana iskusnim igracima, sa losim sutem i jos gorom odbranom. To se videlo i na pocetku sezone. Pre smo makar igrali odbranu,ali hteli smo vise, bez nekog plana 1
robins Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Srećo qrata. Ceo život čekas "miCku Zver", i docekas Bolombaja na ovu ratluk ekipu. Uh. 2
bodo Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) Za mene je i Gidra veliko razočarenje do ovog momenta. Duboko se nadam da vraćamo Topa. Edited December 11, 2023 by bodo 2
suptil Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Pozitivno jedino od večeras je da smo dobili Topa i da se videlo na koga se ne računa ozbiljno trenutno ( Yago, Tobi, Simonović, Šabaz pa Bogami i Giedraitis). Bitno je da je sklepan roster a to što imamo 5 funkcionalna igrača to ko ga jebe. Mnogo bi bilo bolje da se crtaju akcije za Litvanca cesce. Umesto toga doslo je y hodu do preraspodele moci. Imam utisak da igramo neku samopromotivni basket. Meko vez obaveza u odbrani. Primili smo gotovo 90 poena veceras. I to smo uspeli. Nema te granice koju ovaj roster ne moze da srusi. Top je top! 2
Константин Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Струка би рекла да обарамо форму. Радује одбрана и шут за 3п.
leki bg Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Deda odigrao odlicnu odbranu na Topu i pogodio bacanja. Red je i da ga pohvalimo kad ga i kudimo (a i ja ga kudim). Top mora u decembru kod nas. Nema diskusije vise, cuvali smo ga najbolje sto se moze ili bar sto mi mozemo, odigrao je opet vrlo zrelo. 4
suptil Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 3 minutes ago, bodo said: Za mene je i Gidra veliko razočarenje do ovog momenta. Duboko se nadam da vraćamo Topa. Ako je sistem los mislis da ce Top da cveta i kod nas? Hm... 3
mister-no Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Urlam ja sad, nakon one ultra glupe sekvence, menjaj Gidru sve mu jebem.. I prođe mi kroz glavu nemoj! ući će Davidovac.I samo flashback..Mala digresija za ove mlađe što ne pamte gde smo bili (davno) pre 2011.U Pioniru jedno dvesta duša a na parketu "briljira" Karadžić koga je "veteranska" sekcija mesecima pre toga vređala, on ih zvao na tuču, plakao, ma drama..Elem, u praznom Pioniru posle još jedne u nizu Karadžine bravure odjekne - "Menjaj Karadžića sve mu jebem!"Onda neprijatna tišina nekoliko sekundi i zvonki glas Vlade Mauzera - "Nemoj, ući će Pavlović.."I kikotanje svih 200 duša.. 4 1 24
Don Dusko Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Bravo pobedili smo strasnu Megu! Ipak su oni dobili Partizan. :)))
No name Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 POJACANJA POD HITNO!!! Hodamo po ivici da posle EL kiksnemo i u aba. 2
Dragon Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Bolomboya hibdeckanproduzio na jos 2 godine, takav igrac i karakter nikada ne moze biti visak. Mislim da je svima jasno da Toby i Simonovic nemaju sta da traze kod nas. Topic, 2/3 i 4 igraci neophodni ako zelimo da odrzimo kakvo takvo interesovanje navijaca i poseru u Areni. 4
L' Imperatore Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Sferova reakcija kad mu kažu da je Top naš igrač na pozajmnici 2 25
Howie Roseman Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Megi su još 3 meča ostala do kraja godine, neće Topić puno manje minuta odigrati kod nas u 4-5 EL mečeva koje bi propustio ako potpiše tek 01.01. Sa ovakvim Nejpirom i Jagom od kog je već sad bolji mora već sutra da zaduži crveno-belo opremu. 1
Bogoljub Gagic Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: Bravo pobedili smo strasnu Megu! Ipak su oni dobili Partizan. :))) Погледај прошле сезоне поразе од Задра и Цибоне или пошто се овде највише угледате на комшије њихова 3 пораза за сада па почните мало више да цените победе у аба лиги. 6
TB Told Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Imajući u vidu da se pokazalo da je za Topića odluka da igra u Megi pravi potez, verujem da se njemu baš napušta Mega i dolazi u naš haos. Od toga nema ništa. 11
JPM Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Sad kad vratimo Topa i on u 3 kola izgubi svo samopouzdanje i zaboravi kosarku. Jer takav smo mi klub. 2
bodo Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 7 minutes ago, suptil said: Ako je sistem los mislis da ce Top da cveta i kod nas? Hm... Ne samo želim da se momak igra košarke ali kod nas. Pa šta bude.
Неле Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Pogresna a i populisticka odluka bi bilo vracanje Topica plus bi dalo prostora sa izgovore kako se pravi buducnost srpske kosarke i da rezultati nisu prioritet. 12 1
TB Told Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 (edited) 5 minutes ago, John Terry said: Sad kad vratimo Topa i on u 3 kola izgubi svo samopouzdanje i zaboravi kosarku. Jer takav smo mi klub. Nema to toliko veze sa nama, za njega su utakmice bez opterećenja i treninzi ono što mu je trebalo. Evo recimo i večeras je imao loše prvo poluvreme, pa je dobio maksimalnu slobodu u drugom. I drugi mladi igrači koji imaju ambicije da budu na draftu idu tim putem (umesto EL idu u timove koji igraju slabija takmičenja). Meni je samo neozbiljno da se misli da je za Topića dobro da dođe u ovako disfunkcionalan tim. Edited December 11, 2023 by TB Told 1
Bogoljub Gagic Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 1 minute ago, Nele said: Pogresna a i populisticka odluka bi bilo vracanje Topica plus bi dalo prostora sa izgovore kako se pravi buducnost srpske kosarke i da rezultati nisu prioritet. Да много боља одлука је чекати Шабаза и гледати Јага... 2
JPM Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 Just now, TB Told said: Nema to toliko veze sa nama, za njega su utakmice bez opterećenja i treninzi ono što mu je trebalo. Nisam siguran u ovo. Mora da se gradi i pobednicki mentalitet. U profi sportu nije dovoljno samo ucestvovati. Sto naravno ne znaci da mu ovo ne prija u Megi, ali jednom ce morati i da budu bitni razultati, a najbolje sto pre. 1
Неле Posted December 11, 2023 Posted December 11, 2023 3 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Да много боља одлука је чекати Шабаза и гледати Јага... Ne, najbolja odluka je da se navijaci i u hali i van hale maksimalno fokusiraju na teranje diletanata iz kluba. 1 1
Recommended Posts