Cavani Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 6 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо. Jel im igra bar jedan visoki, posto je jedan dovoljan. 2 minutes ago, uini said: čuvari šabazove vatre ili čuvari vatre generalno?? Cuvari Shabazzove vatre, posto rekose da nije kurcobolja/bojkot. Zanima me sta imaju da kazu na one atake loptom na prve redove u publici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 12 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ефес ће играти без Жижића, Вилса, Брајанта и Плајса. Такве осакаће их просто морамо добити како знамо и умемо. Ovo ozbiljno ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 27, 2023 Author Share Posted November 27, 2023 3 minutes ago, Cavani said: Cuvari Shabazzove vatre, posto rekose da nije kurcobolja/bojkot. Zanima me sta imaju da kazu na one atake loptom na prve redove u publici. crtaš im metu 😐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Што се тиче меча, ђед и баба су опет били иза коша овог пута у зимској опреми. Није било унучади, паметан избор, боље их је сачувати за Барселону, Милано или Монако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Sabaz jeste bio najgori od sve dece ali upropastili su mu u prvom poluvremenu bar 3 asis kojih se secam Mislim kad vec potencirate na izgubljenim Nije da ga bas briga, vidi se da ga nervira sve ovo On ima privatnih problema (zena ga napustila i odvela dete po abrovima) plus sad maska koja mu ne ide u prilog, svaki cas je dodiruje i proba da je pomera ne znam ni koliko mu promena trenera odgovara, on je kod Duska bio mnogo bolji 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 (edited) Shabaz ima neki ozbiljan psihološki problem i trebao bi neki stručnjak da se pozabavi sa njim. Nemoguće da je onoliko isključen, glavom van igre i terena skroz. Edited November 27, 2023 by propolis Eto taman post iznad odgovora,ako je tačno naravno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 1 minute ago, srlepajce said: Sabaz jeste bio najgori od sve dece ali upropastili su mu u prvom poluvremenu bar 3 asis kojih se secam Mislim kad vec potencirate na izgubljenim Nije da ga bas briga, vidi se da ga nervira sve ovo On ima privatnih problema (zena ga napustila i odvela dete po abrovima) plus sad maska koja mu ne ide u prilog, svaki cas je dodiruje i proba da je pomera ne znam ni koliko mu promena trenera odgovara, on je kod Duska bio mnogo bolji Tačno sam na live temi rekao da ovakva igra i pristup može biti samo iz lične i privatne prirode. Ovo više nema veze sa košarkom. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 10 minutes ago, Čočo said: Odakle informacija da Efes dolazi bez Žižića, Brajanta, Wilisa i Plajsa? https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1588529/ante-zizic-out-one-month-efes-euroleague/amp/ Rekao je njihov trener imali su utakmicu u 17h kad i mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 (edited) 4 minutes ago, srlepajce said: Sabaz jeste bio najgori od sve dece ali upropastili su mu u prvom poluvremenu bar 3 asis kojih se secam Mislim kad vec potencirate na izgubljenim Nije da ga bas briga, vidi se da ga nervira sve ovo On ima privatnih problema (zena ga napustila i odvela dete po abrovima) plus sad maska koja mu ne ide u prilog, svaki cas je dodiruje i proba da je pomera ne znam ni koliko mu promena trenera odgovara, on je kod Duska bio mnogo bolji Onu kad je trazio Nedu koji dolazi po loptu ka liniji za 3 a ovaj salje pas u korner ili onaj kada u kontri zadrzava loptu a u skoku je? Ona kad je krenuo da dribla je bila odlicna takodje? Edited November 27, 2023 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 8 minutes ago, Stefi88 said: Ovo ozbiljno ili? Ја сам прочитао на инстаграму на страници кошарка на длану, они не инсајдеришу каче само шта је сигурно, за Жижића су написали месец дана ван паркета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 13 minutes ago, Cavani said: Sta kazu cuvari vatre, kakav je bio Shabazz? Čestitaju na jedva dočekanoj još jednoj lošoj utakmici i kažu da i dalje ostaje teška izmišljotina da ne trči za igračem nazad, što je dokazano juče na tvom primeru Monaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keli165 Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Klub koji se takmici u euroligi i ima (kako je na pocetku sezone receno) njavise ambicije u istoj ne moze da dozvoli da u svom sastavu ima igraca kao sto je Jago. Svakakvih je neznalica proslo kroz klub ali ovolika neznalica nikad nije obukla dres kkcz. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 6 minutes ago, srlepajce said: Sabaz jeste bio najgori od sve dece ali upropastili su mu u prvom poluvremenu bar 3 asis kojih se secam Mislim kad vec potencirate na izgubljenim Nije da ga bas briga, vidi se da ga nervira sve ovo On ima privatnih problema (zena ga napustila i odvela dete po abrovima) plus sad maska koja mu ne ide u prilog, svaki cas je dodiruje i proba da je pomera ne znam ni koliko mu promena trenera odgovara, on je kod Duska bio mnogo bolji I ako je to istina, bato raskini ugovor i bavi se svojim problemima. Ovako ne ide. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Ja lepo pricam daj Topica, nema ni zenu ni decu. Posle Vildoze i Sabaza, na kecu najbolje da dovedemo nekog baticu sri ne preferira zene. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 2 minutes ago, Crni said: da dovedemo nekog baticu sri ne preferira zene. #NoHomo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Sabaz izgleda stvarno ima ozbiljnih porodicnih problema. Mislim da je pametnije da bude odsutan neko vreme, bar dok ne sredi to. Ovako nicemu ne doprinosi i izaziva revolt kod ljudi. On jeste profesionalac, ali nije od kamena pa da moze tek tako da sve skloni u stranu. Dakle, skloniti ga od tima, sacekati desetak dana.Pa ako defnitivno ne ide,,onda da se trazi modus za rastanak. A dotle, neka nam bog pomogne. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 12 minutes ago, srlepajce said: On ima privatnih problema (zena ga napustila i odvela dete po abrovima) Ako nije ironicno zbog prosle godine, zar moramo imati svake godine po jednog koji je u kanalu jer ga je zena u Beogradu napustila😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 8 minutes ago, keli165 said: Klub koji se takmici u euroligi i ima (kako je na pocetku sezone receno) njavise ambicije u istoj ne moze da dozvoli da u svom sastavu ima igraca kao sto je Jago. Svakakvih je neznalica proslo kroz klub ali ovolika neznalica nikad nije obukla dres kkcz. Samo u ovoj sezoni imaš 7-8 mnogo većih neznalica. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Nek čovek uzme neplaćeno odsustvo i neka proba da se dovede u red. Dva miliona je apsurd ako ne može da igra. Kako smo zaređali moraćemo i posebnu klauzulu u ugovore da stavljamo za ovakve stvari. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayrton senna Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Sad gledam inatagram, mislim da je ranije imao neke porodicne slike izgleda da ih je sklonio, nemoguce koliki smo bakauzi akk je ovo stv tacno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Zato mi prave Delije nemamo problema. Jedino u zenskom rodu sto nas zanima je Zvezda. 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Plajs je pod znakom pitanja, a sigurno su bez Brajanta, Vilisa, Zizica i Ozdemiroglua. Neko ce reci jebes ovog poslednjeg, ali ko se na Bortolanija opece, i u Ozdemiroglua duva... 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 (edited) I ne znam za vas ja se trenutno isto osećam kao posle onog potopa od Milana u Areni. Edited November 27, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 Eh, a sta da je Fićo Čovkins imao porodične probleme. Da li bi se imalo razumevanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 27, 2023 Share Posted November 27, 2023 1 minute ago, fradler said: Plajs je pod znakom pitanja, a sigurno su bez Brajanta, Vilisa, Zizica i Ozdemiroglua. Neko ce reci jebes ovog poslednjeg, ali ko se na Bortolanija opece, i u Ozdemiroglua duva... Ma Klajburna vracamo u full formu garant. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts