Bishop Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 8 minutes ago, Igor_ said: Sta nam tacno znaci pobeda u ponedeljak? Mnogo više nego ova večeras po meni. Prošle godine smo startovali sa 1-6 i bili konkurentni za TOP8, a +2 u Aba ligi i to brejk na gostujućem terenu vredi mnogo više nego ova utakmica večeras. Osim ako nisi očekivao na početku sezone da je ova ekipa kadra da osboji EL...onda jbg 😐 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulelfc Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 55 minutes ago, VISOKOLETAC said: Da li je vas barem malo sramota? Ovakve 'navijace' ni najgorem neprijatelju ne bi pozeleo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Pitanje svih pitanja je zasto je Yago bio na klupi kad se lomilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ја као велики теољуб кажем да нас је он продао вечерас, а пре тога их је Шабаз вратио у игру, али шта сад нећемо их убити. Гедраитис се није појавио ни на једном гостовању. Боломбој, Јаго, Митровић свака част. Ханга након катастрофалног почетка одличан. Четворка мора да стигне колико до викенда. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Preko Šabaza i Tea su nam direktno dali najmanje 25 poena a njihovom zaslugom još po desetak. Šabaz je izgubio sedam jebenih lopti. Koji je to level nesnadjenosti u postavljanju napada. Traži blok na 8 metara od koša...? Osam li ti tetke bezobrazne. Baca živu loptu u ruke igrača Partizana i nema nikakve gestikulacije ili promene grimase na licu...Isplatite Dedu, dajte četvorku i beka i nek neko izšamara ovog dvomilijunaškog pozera...saraniće nas ovakav lelemudav do januara. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Zeljko zakucao Pantera kada je bio u kanalu, a ovaj zalizani zakucava jaga na klupu iako nije imao nijednu izgubljenu loptu na mecu i onda ga vraca na -3 zaprotivnika.Teodosic i Sabaz su glavni problem ove ekipe a ne treneri 12 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Pitanje svih pitanja je zasto je Yago bio na klupi kad se lomilo. Pa Teo izveo petorku bez njega. 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 ABA derbi je bitan možda čovićevim botovima, da pravdaju novi raspad u EL i oproštaj u decembru sa manjkom sreće ili šta već. Btw tu će KKP biti pod manjim pritiskom i očekujem lakšu pobjedu ali kao što rekoh, nebitan meč. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 4 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Pitanje svih pitanja je zasto je Yago bio na klupi kad se lomilo. Jbg, vjerovao je u dvojac ZZ-Teo. Ko bi rekao da ce promasiti 4 bacanja njih dvojica, Teo 3 i ZZ 1 kada se lomilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 42 minutes ago, СтелаРоса said: Mi sa Teodosicem na klupi nemamo nikakvu organizaciju igre i ne licimo na tim Ovo nije skroz tacno, lepo smo delovali sa Jagom, fino je povezivao redove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoki_dd Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 2 minutes ago, Crni said: Kao i Tea🤣 Teo nema trunke poštovanja prema treneru, suigračima i klubu. Rekoh ja gotovo je sad će hero airball i tako i bilo. I to dva samo što je kod jednog bio srećom faul. Još ako dođe Bjelica koji je još gori u bjesomučnom ispucavanju trojki sa jedva 20 posto, sezona je gotova. Trener dobro vodio meč. I Rokas neopravdano kritiziran, nije bila ni jedna akcija za njega u zadnjoj četvrtini,a čovjek se baš dobro kretao. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 4 minutes ago, Igor_ said: Pa Teo izveo petorku bez njega. A Sferopulos petorku kad je Yago u igri jel tako to ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Bolje jedan Stefan Jović nego 2 midgeta na pleju. Dobar je ovo tim, plej pozicija je problem. Guste tekme ce se gubiti na traci. Neiper je talentovani kiddo-esque playa. Ali zaustavlja dribling u centralnom bloku kad ga stisnes. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Jebes poraz, mi imamo karakondzulu od igre i ekipe. Pun k igraca, ima tu i kvaliteta, al u realnosti ne mozes nist iz toga izvuci i uvijek nesto fali, a nemas gdje dodati, jer je guzva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 47 minutes ago, Sector said: Imamo 1-4 i vrlo izvjesnih 2-7 ili 1-8 sa 12 mil budzetom ali nekima je ovo super sve samo su forumaši nepristojni. 😄 Mornar bi imao ovakav skor. Tacno je, Mornar bi imao ovakav isti skor jer bi verovatno druknuli raspali Asvel. Setio sam se i na koga me Statisticar podseca, isti je Pulen samo sa nekoliko puta vecom platom. Cak i onaj Nidam je slican, ali je on mnogo vise timski igrac. Prednost u driblingu koristi samo za sut, saigraci ga ne zanimaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Igra preko ovakvog Teodosica je defincija not sustainable u kosarci. I kad igra dobro, ne moze to dobro da izadje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Just now, Cavani said: Ovo nije skroz tacno, lepo smo delovali sa Jagom, fino je povezivao redove. Bio je ok za razliku od nekih prethodnih utakmica, ali ni blizu Teodosicu koji bukvalno sve poveze na terenu i sa njim svaki igrac deluje smisleno na parketu. Desi mu se po koja izgubljena lopta, ali je utisak da mnogo vise lakih poena izmisli neocekivanim asistencijama. Prodao je u zavrsnici, sto uopste ne potire ovo prethodno sto sam napisao. Jago do ovog meca nije licio na ozbiljnog igraca, a Sabaz nije kliknuo ni sa jednim saigracem iako igra pleja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juliet Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Veci problem od ovog poraza je sta dalje... Jako kompleksna situacija i nekako svake sezone uspevamo sve brze i brze da se oprastamo od te Evrolige i da narod izgubi zelju i taj famozni "hajp" oko kosarkaskog kluba. Znam da zvuci malo bzvz sta cu reci, ali za ovih 5 godina koje zivim u bg i potrosenih 150 hiljada na sezonske i brdo vremena na Zvezdu, a da ne pricamo o juranjavama s posla da se stigne na mec... ocekivao sam ipak malo vise na neki nacin od kluba da dobijem. Makar jedna sezona kao Partizanova prosla bila bi dovoljna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Da ne bude da se samo pljuje pohvale za Luku u vecem delu utakmice je bio dosta dobar u odbrani. Tobi isto odlican za minute koje je odigrao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 27 minutes ago, Stefi88 said: Vecina ocekivala lagan poraz sada ti isti pljulju jos jace zbog poraza hahaha Mi smo sou. Dobijamo u Ponedeljak. Dani u nedelji se pišu malim slovom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 10 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A Sferopulos petorku kad je Yago u igri jel tako to ide? Ne nego kad se Teo umori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) Sferopulos je dobro spremio utakmicu i vodio istu. Srezao je rotaciju na 9 igrača i izvukao maksimum iz ovog rostera. Očigledno je vidio da nemamo pravo četvorku, pa je kombinovao petorke sa dva centra, najčešće su to bili Mitrović i Bolomboj. Mi smo izuzev 1/4 i poslednjih 5 minuta odigrali odlično. I odbrana je bila jako dobra za naše standardne. Sad se svi vataju za Jaga, a ovo je bukvalno prva utakmica u kojoj je Jago dobio veći prostor. Odigrao je extra minute. Sferopulos je toga sigurno bio svjestan, ali je na kraju vratio Šabaza i Teodosića da privede utakmicu kraju, a ovi su mu uzvratili povjerenje tako kako su mu vratili. Edited October 26, 2023 by Wake in Fright 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) Davidovac +- 18 covece. Rokas isto nesto slicno. Mozda za pocetak stvarno da se krene sa njim van 12, ocigledno je da ne ide. U svakom slucaju, ako ovo Jagovo veceras nije bio incident, mislim da stvarno imamo cemu da se nadamo. Edited October 26, 2023 by BojanaCZV 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2023 Author Share Posted October 26, 2023 14 minutes ago, Mile1 said: Zeljko zakucao Pantera kada je bio u kanalu, a ovaj zalizani zakucava jaga na klupu iako nije imao nijednu izgubljenu loptu na mecu i onda ga vraca na -3 zaprotivnika.Teodosic i Sabaz su glavni problem ove ekipe a ne treneri nije da sam gledao tekmu ali moram da primetim kako je jedna od primarnih zamerki dushku bila sto stavlja napiera na klupu "jer takav igrac mora da igra zavrsnicu (zasto zeljko ne ladi puntera)" i vidi sad odjednom druga pravila mozda si se ti slagao sa ladjenjem napiera kod dushka, pojma nemam ali to je vecinsko raspolozenje bilo 17 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ma Sferopulosu nema sta da se zameri stvarno odlicno je vodio utakmicu vecim delom i dobro se prilagodjavao. Cak je pokusao da se igra na Bolomboja na kraju ali dzaba kad nasi bekovi to nisu zeleli. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts