Igor_ Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 @Markoss daj neki info. Uskrati muke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 1 minute ago, СтелаРоса said: Da ne zaboravim da se zahvalim Dusku sto je dostojno predstavljao nas klub skoro godinu dana, osvojio dva trofeja i sto smo u jednom periodu igrali predobru kosarku i nizali pobede u EL sto cu vecno pamtiti. Takodje i istorijska pobeda u prvom EL derbiju ikada je pod njegovom palicom. I što je okrenuo sezonu kad su je mnogi već pustili niz vodu. 1 minute ago, MilošVB said: Meni je grozniji moj Partizan. Svakom je njegova muka najveća. Inače prejako poređenje Plavšića sa Dostojevskim lol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 3 minutes ago, suptil said: Са трибина Човићу одлази? У најави, ништа? Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Just now, DameTime said: Inače prejako poređenje Plavšića sa Dostojevskim lol Lol tebi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Just now, MilošVB said: Lol tebi! Opet ti je neko hakovao nalog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Just now, duboko said: Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? Da se nosi, to bi baš bilo super 😎 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 A što se Plavšićevog teksta tiče, šta je u njemu fundamentalno pogrešno? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 1 minute ago, duboko said: Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? Da preuzme ekipu....da bude zvanicno. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Dosta zajebancije, nego recite vi meni, po čemu je tačno Pablo Laso bolji trener od Sferopulosa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) 14 minutes ago, DameTime said: Na šta tačno misliš ovim boldom? Privatno je ok lik, ali jbg mora da bude govnar, kao što je i većina govnara privatno ok ali jbg moraju da budu govnari. Kako drukčije biti govnar? Edited October 21, 2023 by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 17 minutes ago, MisaF said: Dobijamo i novog predsednika uskoro, gradjevina usla u KKCZ. Naši penzioneri na prvom treningu 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 (edited) 3 minutes ago, duboko said: Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? Из сезоне у сезону, у континуитету вуче погрешне потезе. Треба да оде! Edited October 21, 2023 by suptil slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 2 minutes ago, duboko said: Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? Pa da ode Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Just now, Smrtokapa said: Privatno je ok lik, ali jbg mora da bude govnar, kao što je i većina govnara privatno ok ali jbg moraju da budu govnari. Odavno ne verujem u tu bajku da je neko privatno drugačiji nego što je poslovno. Te dve sfere moraju da se prepliću. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Opet ti je neko hakovao nalog. Nije nego sam pijan. Odoh da nastavim da pijem. 2 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 16 minutes ago, MisaF said: Dobijamo i novog predsednika uskoro, gradjevina usla u KKCZ. htedoh da napisem nesto ali cu iskoristiti kvot za uvod iz istog izvora gde sam letos cuo da cemo praviti "jaku domacu osnovu" pa nabrojao sve one igrace, koje smo na kraju i doveli, sad cuh sa je sve ovo vrlo moguce i deo fajta/dila izmedju postojece i neke nove uprave. i ne zvuci mi besmisleno uopste. Ne mogu da pohvatam jos ko je koga placao, ko koga dovodio od igraca i sl. ali se po klubu busi uveliko. I ako je to istina i cena da udbaska mafijaska pudlica ode, samo mi kazite gde i kome da donesem burgije. Ma, hilti ako treba. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 4 minutes ago, СтелаРоса said: Da ne zaboravim da se zahvalim Dusku sto je dostojno predstavljao nas klub skoro godinu dana, osvojio dva trofeja i sto smo u jednom periodu igrali predobru kosarku i nizali pobede u EL sto cu vecno pamtiti. Takodje i istorijska pobeda u prvom EL derbiju ikada je pod njegovom palicom. Zahvaljujuci igracu koji je prosle sezone imao ovogodisnji Teo tretman. Da se ne zaboravi. Ja po cemu cu Duska pamtiti jesu 3 stvari: 1. Cibona 2. Izjava: "Pre utakmice sam rekao da je za mene je najvažnije koji ćemo je filing koji imamo posle ove utakmice, a to je da ćemo da dobijemo Partizan. I Partizan to zna". 3. Poraz u finalu Aba lige i legendarno opravdavanje ove izjave pod 2 Svakako nek mu je sa srecom u daljem nastavku karijere. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 4 minutes ago, duboko said: Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? Padaju mi mnoge stvari na pamet, ali nisu za forum... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 1 minute ago, DameTime said: Odavno ne verujem u tu bajku da je neko privatno drugačiji nego što je poslovno. Te dve sfere moraju da se prepliću. Naravno da moraju, to je stvar karaktera. Biće on privatno ok, sve do situacije kada i tu postane govnar, jer jebiga morao je. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 5 minutes ago, duboko said: Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi? Da ide u penziju, njemu je šeset peta-šesta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 Do juce svi pricali kako je Dusko izlapeo i kako lose vodi utakmice, a sada su svi odjednom razocarani jer je smenje... 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 @NMX Covic je bivsi, to je jasno. Samo je pitanje trenutka, sada ili na ljeto ali svakaki je svoje odsvirao. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 2 minutes ago, NMX said: htedoh da napisem nesto ali cu iskoristiti kvot za uvod iz istog izvora gde sam letos cuo da cemo praviti "jaku domacu osnovu" pa nabrojao sve one igrace, koje smo na kraju i doveli, sad cuh sa je sve ovo vrlo moguce i deo fajta/dila izmedju postojece i neke nove uprave. i ne zvuci mi besmisleno uopste. Ne mogu da pohvatam jos ko je koga placao, ko koga dovodio od igraca i sl. ali se po klubu busi uveliko. I ako je to istina i cena da udbaska mafijaska pudlica ode, samo mi kazite gde i kome da donesem burgije. Ma, hilti ako treba. Čudno, ja sam očekivao da će bandit koji se dočepao plena otići ako ga lepo zamole. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 7 minutes ago, Perkos2 said: Što se čudiš, Plavšić je čovićeva podguzna đuva, seti se samo kako je pljuvao Brauna a hvalio sina Filipa. To je bila verovatno xxl tarifa 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 21, 2023 Share Posted October 21, 2023 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Zahvaljujuci igracu koji je prosle sezone imao ovogodisnji Teo tretman. Da se ne zaboravi. Ja po cemu cu Duska pamtiti jesu 3 stvari: 1. Cibona 2. Izjava: "Pre utakmice sam rekao da je za mene je najvažnije koji ćemo je filing koji imamo posle ove utakmice, a to je da ćemo da dobijemo Partizan. I Partizan to zna". 3. Poraz u finalu Aba lige i legendarno opravdavanje ove izjave pod 2 Svakako nek mu je sa srecom u daljem nastavku karijere. Ne dao Bog nekome da se tebi zameri 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts