Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

ćušpajz

Recommended Posts

1 minute ago, СтелаРоса said:

Da ne zaboravim da se zahvalim Dusku sto je dostojno predstavljao nas klub skoro godinu dana, osvojio dva trofeja i sto smo u jednom periodu igrali predobru kosarku i nizali pobede u EL sto cu vecno pamtiti. Takodje i istorijska pobeda u prvom EL derbiju ikada je pod njegovom palicom. 

I što je okrenuo sezonu kad su je mnogi već pustili niz vodu. 

1 minute ago, MilošVB said:

Meni je grozniji moj Partizan.

Svakom je njegova muka najveća. Inače prejako poređenje Plavšića sa Dostojevskim lol 

• Like 1

14 minutes ago, DameTime said:

Na šta tačno misliš ovim boldom?

Privatno je ok lik, ali jbg mora da bude govnar, kao što je i većina govnara privatno ok ali jbg moraju da budu govnari.

Kako drukčije biti govnar?

Edited by Smrtokapa
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, duboko said:

Znam da nije popularno, ali sta tacno Covic treba da uradi?

Из сезоне у сезону, у континуитету вуче погрешне потезе. Треба да оде!

Edited by suptil
slovo
  • Like 1

Just now, Smrtokapa said:

Privatno je ok lik, ali jbg mora da bude govnar, kao što je i većina govnara privatno ok ali jbg moraju da budu govnari.

Odavno ne verujem u tu bajku da je neko privatno drugačiji nego što je poslovno. Te dve sfere moraju da se prepliću.

• Like 3

16 minutes ago, MisaF said:

Dobijamo i novog predsednika uskoro, gradjevina usla u KKCZ.

htedoh da napisem nesto ali cu iskoristiti kvot za uvod

iz istog izvora gde sam letos cuo da cemo praviti "jaku domacu osnovu" pa nabrojao sve one igrace, koje smo na kraju i doveli, sad cuh sa je sve ovo vrlo moguce i deo fajta/dila izmedju postojece i neke nove uprave.

i ne zvuci mi besmisleno uopste. 

Ne mogu da pohvatam jos ko je koga placao, ko koga dovodio od igraca i sl. ali se po klubu busi uveliko. 

I ako je to istina i cena da udbaska mafijaska pudlica ode, samo mi kazite gde i kome da donesem burgije. Ma, hilti ako treba.

• Like 2
  • Love 2

4 minutes ago, СтелаРоса said:

Da ne zaboravim da se zahvalim Dusku sto je dostojno predstavljao nas klub skoro godinu dana, osvojio dva trofeja i sto smo u jednom periodu igrali predobru kosarku i nizali pobede u EL sto cu vecno pamtiti. Takodje i istorijska pobeda u prvom EL derbiju ikada je pod njegovom palicom. 

Zahvaljujuci igracu koji je prosle sezone imao ovogodisnji Teo tretman. Da se ne zaboravi.

Ja po cemu cu Duska pamtiti jesu 3 stvari:

1. Cibona

2. Izjava: "Pre utakmice sam rekao da je za mene je najvažnije koji ćemo je filing koji imamo posle ove utakmice, a to je da ćemo da dobijemo Partizan. I Partizan to zna". 

3. Poraz u finalu Aba lige i legendarno opravdavanje ove izjave pod 2

Svakako nek mu je sa srecom u daljem nastavku karijere.

• Like 8

1 minute ago, DameTime said:

Odavno ne verujem u tu bajku da je neko privatno drugačiji nego što je poslovno. Te dve sfere moraju da se prepliću.

Naravno da moraju, to je stvar karaktera.

Biće on privatno ok, sve do situacije kada i tu postane govnar, jer jebiga morao je.

• Like 3

2 minutes ago, NMX said:

htedoh da napisem nesto ali cu iskoristiti kvot za uvod

iz istog izvora gde sam letos cuo da cemo praviti "jaku domacu osnovu" pa nabrojao sve one igrace, koje smo na kraju i doveli, sad cuh sa je sve ovo vrlo moguce i deo fajta/dila izmedju postojece i neke nove uprave.

i ne zvuci mi besmisleno uopste. 

Ne mogu da pohvatam jos ko je koga placao, ko koga dovodio od igraca i sl. ali se po klubu busi uveliko. 

I ako je to istina i cena da udbaska mafijaska pudlica ode, samo mi kazite gde i kome da donesem burgije. Ma, hilti ako treba.

Čudno, ja sam očekivao da će bandit koji se dočepao plena otići ako ga lepo zamole. 

• Like 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Zahvaljujuci igracu koji je prosle sezone imao ovogodisnji Teo tretman. Da se ne zaboravi.

Ja po cemu cu Duska pamtiti jesu 3 stvari:

1. Cibona

2. Izjava: "Pre utakmice sam rekao da je za mene je najvažnije koji ćemo je filing koji imamo posle ove utakmice, a to je da ćemo da dobijemo Partizan. I Partizan to zna". 

3. Poraz u finalu Aba lige i legendarno opravdavanje ove izjave pod 2

Svakako nek mu je sa srecom u daljem nastavku karijere.

Ne dao Bog nekome da se tebi zameri :lol_2:

• Like 1
  • Ha-ha 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...