Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

1 minute ago, uini said:

nije problem toliko u 1/10 iz igre i jednoj asistenciji za 15 minuta, vec u nacinu i pristupu koji je pokazao na tekmi.

linija manjeg otpora.

a ovde je igrao teodosic umesto njega, legenda i najbolji igrac zvezde na utakmici, ne neki rendom andjusic.

Potpis

Nije proslo, malo srece, malo straha, malo sudjenja...jbg.

Edited by leki bg

Treba biti realan pa reci i da smo mi ekipa sastavljena od gomile backup igraca. Jedan jedini igrac za kojeg mozes reci da bi i u jacim klubovima bio glavni baja, makar na svojoj poziciji, je Napier. U ovim godinama Teo i Hanga su igraci sa klupe, Bolomboj celu karijeru rezervna petica, od domacih igraca je jedino Nedovic nesto sto lici na prvu opciju ali kroz karijeru to nije bio u nekim jacim klubovima. Gedraitis ne bi bio prvo krilo ni u jednoj ekipi koja zeli top8 ili f4, zato je i zavrsio kod nas. Tobi je bio drugi centar Barse prosle sezone, a mi sa njim kao prvim centrom zelimo da dobijemo tu istu Barsu. I sve ovo su vec zreli i isprofilisani igraci, nema tu previse prostora da neko od njih odigra bolje od onoga sto je do sada u karijeri igrao. Jedina sansa je da funkcionisemo dobro kao tim, sto je na kraju i najvaznija stvar, ali poenta je da smo daleko od nekog wow sastava. Kojeg igraca od ovih koji su nama prve opcije bi doveli Real, Barsa, Oly? A mi se lozimo na F4.

• Like 2

1 minute ago, uini said:

nije problem toliko u 1/10 iz igre i jednoj asistenciji za 15 minuta, vec u nacinu i pristupu koji je pokazao na tekmi.

linija manjeg otpora.

a ovde je igrao teodosic umesto njega, legenda i najbolji igrac zvezde na utakmici, ne neki rendom andjusic.

Jbg sad. Lazarevic uvek ima vrh pristup, pa neka ga kad se lomi.

Morao je sabaz zajedno sa teom da bude tu.

5 minutes ago, berti said:

Da je Panter kod Zeljka imao 0:15, veceras bi igrao zavrsnicu. A kod Duska bi bio na klupi, a Andjusic bi resavao. Jer Panter moze i kad je loš da prelomi, a Andjusic nikada nece da reši.

Da je Lazarevic bio u sastavu veceras, igrao bi barem 7 minuta u zadnjoj cetvrtini. 

Ne može to da bude isto.

Prvo, Teo nije Anđušić, a drugo...plej je plej, a bek je bek. Ako plej ne može celu utakmicu da organizuje apsolutno ništa, niti da probije, a ni da dribla loptu da mu ne ispadne, nije loša odluka da jedan preiskusni igrač, koji igra odličnu utakmicu, odigra tu završnicu. 

Bek koji je sve promašio, može da bude u igri na kraju, možda i kao taktika da bude meta odbrane, ali kad se plej ne meša u svoj posao, onda imaš mnogo ozbiljniji problem. 

3 minutes ago, leki bg said:

Znaci zamerka Dusku je sto zavrsnicu, umesto Tea ili Nedovica, nije igrao Napier? Nas najbolji igrac overall, ali ubedljivo najgori bek veceras? 

@berti poredjenje sa Panterom moze za 3 meseca

Ne pricam uporedjujem kvalitet njega i Pantera, vec uloge koje imaju. Sabaz je doveden i da resava utakmice.

• Like 1

Nejpir da je mogao, večeras bi se sakrio i u svlačionici koliko je igrao alibi košarku. I takav nam je trebao u završnici gde je bilo na krv i nož? Aha, važi. Ovo naravno ne znači da neće natrpati najcrnje nekog sledećeg protivnika. Jednostavno večeras pojedini igrači nisu došli na utakmicu (Šabaz, Tobi, Rokas, Simonović...). Teraj dalje. Rano je bilo posle pobede nad Asvelom da se donose zaključci, tako je i posle ovog poraza.

• Like 6

Da se  ne lazemo vise Ivanovic je ocajan trener koji redovno gubi velike razlike u zavrsnicama. Svi se secamo Bajerna,Panate,Zalgirisa,

Partizana... od prosle godine i nista to nije slucajno. Pogubljeni trener koji samo vrti izmjene bez ikakvog smisla,bez ikakvog uticaja na utakmicu , jako loseg autoriteta na sudjenje (sto nije nimalo nebitno), nikakvog trenerskog pecata...jednom recju BEZVEZNJAK!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 1

Dobili nas standardno, Smits, Ulanovas...i malo Butke. Publika 6. igrac, nismo bili dovoljno dobri da pobedimo, a to je jedini nacin da ucutkas velike sportske prijatelje iz Viljnusa. Zakucavanje Butkeviciusa, Teova odbrana, ALI kasnjenje Bolomboja na faul ili blokadu, par ekselans. Mitrovic 1. centar, mislili smo da ce biti 3.

1 minute ago, Stanko1997 said:

Nejpir da je mogao, večeras bi se sakrio i u svlačionici koliko je igrao alibi košarku. I takav nam je trebao u završnici gde je bilo na krv i nož? Aha, važi. Ovo naravno ne znači da neće natrpati najcrnje nekog sledećeg protivnika. Jednostavno večeras pojedini igrači nisu došli na utakmicu (Šabaz, Tobi, Rokas, Simonović...). Teraj dalje. Rano je bilo posle pobede nad Asvelom da se donose zaključci, tako je i posle ovog poraza.

Bez ove 4 ke, tesko cemo tuci jake protivnike.

• Like 1

4 minutes ago, FireKeeper said:

Sta kukate na Mitra, decko vrlo dobro odigrao. Imali su sansu i Tobi i Bolombaj pa je bilo kilavo. U napadu nikakva produkcija, odbrana onako.

To sto je on najefikasniji govori vise kako su drugi odigrali.

Ja sam donekle zadovoljan kako je igrao. Mada to uglavnom iz poruka ne deluje tako, jer mi smeta što igra u završnici. On je mek i fizički i psihički i nije slučajno da je u skoro svim preokretima kada smo gubili velike prednosti prošle sezone bio na terenu, a bio je na terenu protiv i Bajerna u završnici(slažem se prijateljska utakmica, ali je ipak neka indicija). Jednostavno čim se pojača intenzitet igre on nestaje. Osnovni element za centra je odbrana i kontrola reketa i takav centar treba da bude na terenu u završnicama.

Danas je nakon što je na 8.49 do kraja dao dva poena iz ulaza, do kraja je igrao još 6.51 i učinak mu je 2 poena iz bacanja (za pohvalu je što je ubacio oba) i ništa više, ni jedan skok, niti učinak u odbrani. Da se pomene i ono mlataranje rukama na kraju posle Nedovićeg promašaja, umesto da pravi faul.

Može neko da se zavarava, ali nije slučajnost da sa njim, Nedovićem i Teodosićem ništa nismo odbranili.

Za mene je nedospustivo da se izgubi na ovaj nacin, Dusko trosi sve kredite.

Prosle godine su mu mrlje Alba, Pao, Zalgiris, Bajern, KKP, Italijanska turneja i finale aba, ona izjava da cemo ih dobiti u finalu isto.

Ove godine je imao odresene ruke, veliki budzet a ishod isti.

I da, Nedovic je luzer.

• Like 4

3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ne može to da bude isto.

Prvo, Teo nije Anđušić, a drugo...plej je plej, a bek je bek. Ako plej ne može celu utakmicu da organizuje apsolutno ništa, niti da probije, a ni da dribla loptu da mu ne ispadne, nije loša odluka da jedan preiskusni igrač, koji igra odličnu utakmicu, odigra tu završnicu. 

Bek koji je sve promašio, može da bude u igri na kraju, možda i kao taktika da bude meta odbrane, ali kad se plej ne meša u svoj posao, onda imaš mnogo ozbiljniji problem. 

Da li bi Zeljku ovakvu zavrsnicu igrao Exum sa najgorom utakmicom ili recimo Jaramaz da je bio tu prosle godine? Da, Teo je Teo, ali bi Dusku presudne minute igrao i Jago, samo ne Šabaz. 

Sta mislis,, da li bi Laza i Lazarevic dobar deo zadnje cetvrtine bili na terenu?

30 minutes ago, Miki28 said:

Ivanovic:

"Igrali smo mekano, u poslednjoj deonci nismo igrali odbranu. Ove utakmice se dobijaju odbranom. Ulanovas je igrao dobro pod košem, sjajno su igrali pod košem, a mi loše u odbrani."

Pa majstore daj Hangu, Bolomboja koji igraju odbrane???

Bolombaj je bio najgori na terenu u 4.četvrtini, ono kucanje je kriv koliko i Teo. Hanga je mogao umesto Nedovića koji je imao dobru utakmicu do onog promašenog prodora kojeg bi nekad zakucao i promašenog bacanja.

Šabaz očajna tekma, tri poena od 9 je dao iz bacanja , a na osnovu Ivanovića i  saveta da iz auta ide na šut.

Ovako smo i mi nekad dobijali, na hasl i tuču. Mi ćemo ove godine igrati veliki broj tesnih utakmica, nerviranje nam ne gine.

• Like 1

Zalgiris verovatno ni sam ne zna kada je postigao 29 poena za cetvrtinu poslednji put. A kako i ne bi kada nam spolja zavrsavaju Nedovic i Teo, a unutra Mitar i Deda, probijali su iz dva pasa i bukvalno im skakali po glavama.

Dusko kao onomad Kari sa Jokicem, zakucao najbolje na klupu kada se lomi kao vaspitnu meru. Takve metode vise ne prolaze.

5 minutes ago, TB Told said:

Ja sam donekle zadovoljan kako je igrao. Mada to uglavnom iz poruka ne deluje tako, jer mi smeta što igra u završnici. On je mek i fizički i psihički i nije slučajno da je u skoro svim preokretima kada smo gubili velike prednosti prošle sezone bio na terenu, a bio je na terenu protiv i Bajerna u završnici(slažem se prijateljska utakmica, ali je ipak neka indicija). Jednostavno čim se pojača intenzitet igre on nestaje. Osnovni element za centra je odbrana i kontrola reketa i takav centar treba da bude na terenu u završnicama.

Danas je nakon što je na 8.49 do kraja dao dva poena iz ulaza, do kraja je igrao još 6.51 i učinak mu je 2 poena iz bacanja (za pohvalu je što je ubacio oba) i ništa više, ni jedan skok, niti učinak u odbrani. Da se pomene i ono mlataranje rukama na kraju posle Nedovićeg promašaja, umesto da pravi faul.

Može neko da se zavarava, ali nije slučajnost da sa njim, Nedovićem i Teodosićem ništa nismo odbranili.

Kad ovako obrazlozis onda je drugacije, ofrlje upis gde po difoltu pljucnemo Mitra bas i nije kul.

Luka je nama TREĆI centar. TREĆI.

I kao treci centar bude medju najboljim ako ne i najbolji na utakmici.

Ne moze se on kritikovati jer prva dva centra igraju nicas kao kurac. Zato sto on daje maksimum koji moze i zna. To je za respekt po meni i to veliki.

Pogotovo na ovoj utakmici gse je u poredjenju sa ostatkom tima zmaj.

• Like 17

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...