Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Jeste da igraju bez De Koloa, ali Asvel trenutno doživljava blamažu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 5 minutes ago, Stanko1997 said: Jeste da igraju bez De Koloa, ali Asvel trenutno doživljava blamažu. Mislim da ne igra ni Kahudi i da malo koriguju minutažu. Inače ovaj Saint Quentin je pre nedelju dana izgubio od Monaka u gostima košem Majka Džejmsa u poslednjoj sekundi, tako da su oni daleko od lošeg tima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 2 hours ago, DameTime said: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Zna li se oce li igrati Shabazz i ostali sto nisu igrali protiv Igoke-e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 43 minutes ago, Steve Gerrard said: Zna li se oce li igrati Shabazz i ostali sto nisu igrali protiv Igoke-e Za Davidovca ne znam bas Hanga i Sabaz bi trebali koliko znam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 43 minutes ago, Steve Gerrard said: Zna li se oce li igrati Shabazz i ostali sto nisu igrali protiv Igoke-e Verujem da će svi osim Bjelice biti spremni za Asvel. Za Hangu i Šabaza sam siguran da će u 12, za Dekija se ne bih kladio posle Daliborove partije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 4, 2023 Author Share Posted October 4, 2023 ^ako ilic bude u sastavu ispred davidovca, to bi znacilo da delje u kontinuitetu na treninzima, nece biti zbog jedne aba tekme 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 8 hours ago, Stanko1997 said: Jeste da igraju bez De Koloa, ali Asvel trenutno doživljava blamažu. Asvel je igrao sinoc nakon sto su igrali i u nedelju? Au jbt kakav raspored ali ne bunimo se😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Preporucio bih EuroLeague TV ljudima koji nemaju SK. Bio je neki early access za 3000 cela sezona i Evroliga i Evrokup. Sad je 3700, ali to je baš jeftino. Pazi, cela sezona. Strim radi fantastično, skine se app za TV i cepaj. Jedino ograničenje je što je za samo jedan uređaj istovremeno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tormund Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ja sam uzeo pretplatu, ali ne mogu da skinem app za moj LG. Ima li neko rješenje, savjet? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 :intervju bilo kog novog igraca KKCZ: cigani - u ocima mu se vidi koliko je dobar covek, imam osecaj da ce pokidati sezonu 3 2 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 :dobri div nas, volim ga ko brata rodjenog Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Teo, Šabaz, Jago, Nedović, Lazić, Hanga, Davidovac, Rokas, Simonović, Mitrović, Bolomboj, Tobi. Ako su svi zdravi, ovo bi trebalo da bude moja prognoza za sastav. Pretpostavljam da će se Davidovac, Simonović i Bolomboj rotirati na 4, iako nijedan od njih nije prava četvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Komšije, gledam sad malo raspored, mislim da možete do 4:0 do evroligaškog derbija, uopšte se ne bih iznenadio. ASVEL očekujem i jedni i drugi da rutiniramo, a ostale ekipe možete na dubinu rostera i suvi kvalitet da lomite, sem Monaka, tu očekujem da puca sa svih strana i da domaći teren donese prevagu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 5 minutes ago, pierre van hooijdonk said: Komšije, gledam sad malo raspored, mislim da možete do 4:0 do evroligaškog derbija, uopšte se ne bih iznenadio. ASVEL očekujem i jedni i drugi da rutiniramo, a ostale ekipe možete na dubinu rostera i suvi kvalitet da lomite, sem Monaka, tu očekujem da puca sa svih strana i da domaći teren donese prevagu... Ja mislim da možemo i do 5:0. 5 19 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Ne znam ko je Asvelu pravio raspored, ali hvala mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 2 hours ago, Tormund said: Ja sam uzeo pretplatu, ali ne mogu da skinem app za moj LG. Ima li neko rješenje, savjet? Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk LG koristi svoj operativni sistem, za koji nema aplikacije. Treba ti android, ili da gledas na nekom android uredjaju ili da kupis neki smart box pa na njega da instaliras. Ili gledaj na kompjuteru direktno na sajtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 inace vise volim tezi raspored na pocetku, jer smo mi po pravilu nespremni, povredjeni, doselektujemo nesto itddd na pocetku sezone, pa onda bolje da ne igramo utakmice gde smo favoriti dok ne dodjemo sebi, ali ovaj i ovakav Asvel (kod kuce) je idealan protivnik za pocetak EL kampanje. Oni su trenutno najgora ekipa u EL (i inace su tu sa Albom), ali Alba izgleda uigranije i smislenije u ovom trenutku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 4 hours ago, uini said: ^ako ilic bude u sastavu ispred davidovca, to bi znacilo da delje u kontinuitetu na treninzima, nece biti zbog jedne aba tekme Naravno, i ja sam više mislio na to da je Ilić verovatno spremniji za neke minute u EL od Davidovca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 (edited) Vidimo se sutra u Areni 🙂 Edited October 4, 2023 by VISOKOLETAC 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 13 hours ago, Sokmeniki said: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 6 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Sudije za sutra: Fernando Rocha, Carmelo Paternico, Piotr Pastusiak. 2/3 dobra, ja lično ovog Rochu ne volim ni na slici da vidim. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lesa1 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Stigla sezonska u 5 do 12, iskidaše mi džigericu:) Sad da zgazimo ove sutra... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts