atmsfr lnČ Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ma kolege nase su bile jako dobronamerne, ne znam sta vam je svima pa ste ovako skocili 🥸 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Just now, ScepanScekicSto said: Druze… pa jebote valjda forum sluzi za to… moramo li se samo hvaliti do beskonacnosti… a da je izasao tekst za nas, meni bi bilo svjedno ko je postavio, valjda je sustina u tekstu a ne u tome ko ga je postavio… Forum sluzi za diskusiju, ali ajde da se ne pravimo naivni sad. Mozda bi tebi bilo svejedno(i meni je iskreno da ti kazem) ali ima ovde drugih ljudi koji bi reagovali drugacije. To sto si ti isprovocirao ovu diskusiju bez potrebe kad je svima jasno da KKP I KKCZ daju deo kontigenta sezonskih svojim sponzorima. I ovim zavrsavam diskusiju na tu temu.Ako oces razjasnjenje posalji mi pm pa cemo lepo da prodiskutujemo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) Dragi Šćepane, suštna je u tome što taj tekst ne implicira nikakvu krivicu doktora robotike, iako mu je i to delom namera i iako, dozvolte mi da pretpostavim, i vi toj nameri inklinirate. U to biste i vi mogli lako da proniknete samo kada biste shvatili da u tekstu piše da je sponzor kupio neke karte od nekog kluba da bi, navodno a ne dokazano, sponzor (a ne doktor robotike) podelio te karte nekim pojedincima. Takođe, suština je i u tome što taj tekst pokazuje samu bit opozicije, koja će takvim budalasanjem od AV napraviti doživotnog vladara. Edited September 30, 2023 by Nek grmi jako 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 30, 2023 Author Share Posted September 30, 2023 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ok… ne vredi, zaisra mi nije bila to namera.. izvinjavam se… dobijes od dushka zuti karton i cepamo dalje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Jebo mamu, uradio bi ovo isto da je izaslo i za KKP okacio vest, da ljudi procitaju, slazu se/ne slazu i idemo dalje.. ne, sad sam problem ja jer sam tu vest okacio… opusteno… izvinjavam se jos jednom, ocigledno nisam razumeo kako ovde stvari funkcionisu… 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Na stranu Ćokijevo dizanje patke na saopštenja, ja se iskreno nadam da će da tuže ovu budalčinu. Jbt, pisao sam skoro kako sam izduvao (ok, svojom zaslugom) za sezonsku i eto slaboumne Rakićke da za Nova Ass objasni kako se naše karte dele SNSu. Daleko bilo da ih Ćoki neće deliti kad mu traže ali ovako nešto lupiti i ostati živ, nemam reči. No dobro, još 2.5 sata i momci igraju, to je najvažnije. Ko će da dočeka jbt. Osećaj ko da igramo F4 a ne u Laktašima 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 3 minutes ago, Nek grmi jako said: Dragi Šćepane, suštna je u tome što taj tekst ne implicira nikakvu krivicu doktora robotike, iako mu je i to delom namera i iako, dozvolte mi da pretpostavim, i vi toj nameri inklinirate. U to biste i vi mogli lako da proniknete samo kada biste shvatili da u tekstu piše da je sponzor kupio neke karte od nekog kluba da bi, navodno a ne dokazano, sponzor (a ne doktor robotike( podelio te karte nekim pojedincima. Takođe, suština je i u tome što taj tekst pokazuje samu bit opozicije, koja će takvim budalasanjem od AV napraviti doživotnog vladara. i super.. to je komentar teksta…budalastina po tvom misljenju… ali ovde mene napadose da provociram… Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 1 minute ago, ScepanScekicSto said: i super.. to je komentar teksta…budalastina po tvom misljenju… ali ovde mene napadose da provociram… Ma ti manje vise, namesti te kolega i pobeze kad je zagustilo 😁 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: i super.. to je komentar teksta…budalastina po tvom misljenju… ali ovde mene napadose da provociram… Dobro ajde sad da stvarno zavrsimo sa ovom diskusijom. Ti si tvoj stav razjasnio. Sledeci put te stvarno molim da pogledas i procitas malo bolje tekst i da razmislis da li je vredno kaciti ovde? I koji je izvor tog teksta. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Vidim brišu se komentari. Lepo. Prvi ban sam dobio,, jer nisam doprineo diskusiji". Danas kad se igra utakmica. Diskutuje se o utakmici i Bjelici. Uskoče dvojica,, dobročinitelja" da nam otvore oči i doprinesu diskusiji. I to je to. Puj pike ne važi. Skidam kapu,, glavešine ". Obrišite i ovo, postaviću opet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) 11 minutes ago, uini said: dobijes od dushka zuti karton i cepamo dalje @Stanko1997 Vadi ga, mislim žuti karton @ScepanScekicSto Ima i ta tema ABA liga 23/24, Euroleague 23/24. Edited September 30, 2023 by DameTime 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Naravno da su te napali, jer provociraš, a sad se praviš naivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nek grmi jako Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) Naravno, sad će doktor robotke zapucati iz svih oružja ka dotičnoj gospođi iz DS jer zna da u predmetnom slučaju nije kriv, pa će ovaj događaj pominjati možda i do kraja sezone gostujući po ružičastim deluzijama i ostalim ćoškovima agitpropa, i to kao dokaz da opozicija nema šta pametnije da radi nego da neosnovano napada KKCZ. Jer kad doktor robotike vidi takvu visoku peć, on se automatski hvata za lopatu i tovari u nju ugalj kako bi založio što veći oganj, jer zna da je priča o kartama i Telekomu kao visoka peć čiji će dim progutati suštinu, i u stvari odličan paravan za svašta nešto. Jednostavno, opozicija promašuje i jedanaestece i slobodna bacanja, baveći se nečim što je potpuno idiotski u odnosu na ono čime bi zapravo trebalo da se bavi da ima znanja i kapaciteta. Edited September 30, 2023 by Nek grmi jako 11 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ćoki resetovao gospodžu. Nije morao ubaciti "sportski pozdrav", mislim da nijedna druga sintagma ne budi u meni takav nagon za defekacijom. Proklet bio Nemanja Matić (komentator) i dan kad je izmisli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ima neko link za utakmicu večeras? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ok… ne vredi, zaisra mi nije bila to namera.. izvinjavam se… Ne brukaj mi prezime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 (edited) Yago k'o maskota, svi trče sa njim da se slikaju. Ja ni Gidru ne vidjeh da izadje iz busa (trip, vjerovatno). Tobi izlazi sa blazenim osmjehom, u fazonu "wtf is this"... Tu je i Gidra. Edited September 30, 2023 by Mendez . 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 34 minutes ago, Trigger said: Ima neko link za utakmicu večeras? Na rd-live stoji da će biti, valjda neće kočiti... https://rd-live.com/sports/basketball 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Na stranu sve meni se jako svidelo poentiranje na kraju u stilu Đokovićevog servis vinera Novac koji dobijemo od strane suda i naplatimo od Vas gospodjo Rakić, doniraćemo nekome po Vašem izboru! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Spreman sam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 2 minutes ago, Dobar Los Milos said: Spreman sam. Očekujem sliku zadovoljštine iz privatnog bioskopa kad krene meč. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Sa srećom Zvezdo moja, neka ovo bude prvi korak na dugačkom putu do titule šampiona ABA 23/24. Idemo cigani braćo,idemo šampioni! NAPRED ZVEZDO SAMO NAPRED.... ❤️🤍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Konacno utakmica! Puno zelim srece svima!! Idemo Zvezdo 🔴⚪️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Ajde Nemanja, kreće tvoja najbolja sezona u dresu voljenog kluba ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 🥰 1 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts