Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Miki28 Teoljub said:

A sta je tacno skrivio? Ubacio ga u petorku sa 4 ocajna igraca, izgubio ritam. Pogodio tesku trojku posle tajmauta i onda pas u noge od MVP Makabija i posle toga i Melija? Pa nije cudotvorac. 

Nel se zapita malo trener zasto neko igra 20+ minuta a ne zasluzuje ni 5.

Samo je simpaticno sto mu nije prvi put. Promasio bacanje(tehnicka). Mada Mirota je najmanji problem. Isporucuje on al treba se navici i na ta nestajanja u finisu jbg.

Posted
10 hours ago, Miki28 Teoljub said:

@Sharp jel se moze uraditi nesto povodom sve veceg i veceg odugovlacenja ubacivanja lopte u igru nakon postignutog kosa? 

Nerijetko prodje po 7-8 sekundi da se ubaci lopta jer namjerno centar te ekipe koja primi kos nece da izvede loptu i baci je kod kamermana iza kosa.

Mi smo protiv Litvanije i Kanade solidno vremena ukrali na tu foru.

Posted
7 minutes ago, Del Piero said:

Mi smo protiv Litvanije i Kanade solidno vremena ukrali na tu foru.

Da da, to bas iritira.

Schroder i Jokic su doktorirali na tu temu pa jos oni to ocigledno rade u smislu da i drze loptu i setaju se po osnovnoj liniji a ne izvode loptu ili je namjerno sutnu nogom pa se setkaju do iste ( kod Jokica to najvise dolazi do izrazaja u 4/4 ) + naravno nezaobilazno izvodjenje lopte po parketu.

Nba zaustavlja vrijeme u poslednjih minut od 1/4 do 3/4 nakon postignutog kosa a u 4/4 i OT na 2 minuta do kraja. U Fiba je samo u zadnja 2 minuta 4/4 i OT jel tako?

Posted

Zamislite samo kakva bi havarija bila da Zvezda ima roster i trenera Armanija. I bogati plaču.

Osim Mirotića (ali uvek mu se nepogrešivo skupe mudanca u završnici), Shieldsa i donekle Voigtmanna - niko tamo ništa ne igra, a roster imaju brutalan posebno pod košem. Dosta toga kreće od očajne forme Pangosa. Kad se vraća Baron?

• Like 1
Posted

Klubovi i Evroliga postigli dogovor: Uvodi se seleri kep, biće drugačije u odnosu na NBA ligu

“Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas.

https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/

Posted

Jel ima nesto oko banana i odvojenih spavacih soba? Koliko sme na to da se potrosi? 😄 

Zajebancije bez, treba nekog reda uvesti. Ali kao sto Miki kaze, daj da prvo vidimo detalje pa onda da komentarisemo. Dobro je da se barem nesto radi. 

Posted

U čemu je fora sa ovim dolaskom Nunna u Evropu? Baš niko nije htio da mu da više od minimuma u NBA?

Nisam ga nešto posebno pratio, ali meni je ovo jedan od najjačih potpisa u EL ikad, imajući u vidu da lik ima u rukama bez problema 15ppg sa vrlo solidnim procentima, da ima 28 godina i da ne djeluje kao neko ko je sahranjen povredama (jeste imao veći problem pretprošle sezone, ali je prošle odigrao 70 utakmica).

Posted
13 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Jedino mi zao sto ne ode u Oly, zasluzili su takvog igraca.

oly nikada ne bi pazario takvog igraca.

oly je ideal onoga sto zele srbski milionaski timovi od performansa: grit n grind sa prstohvatom magije.

• Like 1
Posted

Ataman je dobio neograničen budžet, uzeli su im Slukasa, poslali su Mirotiću veću ponudu, sad verovatno i za Nunna, ne mogu da se setim da li su još nekog igrača oba kluba jurila.

Posted
1 hour ago, Chaos Is Me said:

Želeo je Oly Nunna i pregovarali su ali je na kraju završio u PAO-u. Ne znam što ga Oly ne bi hteo, nije kao da nemaju indijanaca (Canaan, Brazdeikis).

pa zato sto dva sporedna indijanca nisu isto sto i glavni indijanac.