propolis Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Tanak je Milano spolja već godinama i oseti se neigranje Berona jer bi sa njim ova ekipa značajno bila bolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: A sta je tacno skrivio? Ubacio ga u petorku sa 4 ocajna igraca, izgubio ritam. Pogodio tesku trojku posle tajmauta i onda pas u noge od MVP Makabija i posle toga i Melija? Pa nije cudotvorac. Nel se zapita malo trener zasto neko igra 20+ minuta a ne zasluzuje ni 5. Samo je simpaticno sto mu nije prvi put. Promasio bacanje(tehnicka). Mada Mirota je najmanji problem. Isporucuje on al treba se navici i na ta nestajanja u finisu jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ali odlazak Nejpira iz Milana koji je u sustini ujebao i njih i nas. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ako ovako Milano nastavi uskoro i Mesina na birou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 10 hours ago, Miki28 Teoljub said: @Sharp jel se moze uraditi nesto povodom sve veceg i veceg odugovlacenja ubacivanja lopte u igru nakon postignutog kosa? Nerijetko prodje po 7-8 sekundi da se ubaci lopta jer namjerno centar te ekipe koja primi kos nece da izvede loptu i baci je kod kamermana iza kosa. Mi smo protiv Litvanije i Kanade solidno vremena ukrali na tu foru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 7 minutes ago, Del Piero said: Mi smo protiv Litvanije i Kanade solidno vremena ukrali na tu foru. Da da, to bas iritira. Schroder i Jokic su doktorirali na tu temu pa jos oni to ocigledno rade u smislu da i drze loptu i setaju se po osnovnoj liniji a ne izvode loptu ili je namjerno sutnu nogom pa se setkaju do iste ( kod Jokica to najvise dolazi do izrazaja u 4/4 ) + naravno nezaobilazno izvodjenje lopte po parketu. Nba zaustavlja vrijeme u poslednjih minut od 1/4 do 3/4 nakon postignutog kosa a u 4/4 i OT na 2 minuta do kraja. U Fiba je samo u zadnja 2 minuta 4/4 i OT jel tako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 1, 2023 Author Share Posted November 1, 2023 Zamislite samo kakva bi havarija bila da Zvezda ima roster i trenera Armanija. I bogati plaču. Osim Mirotića (ali uvek mu se nepogrešivo skupe mudanca u završnici), Shieldsa i donekle Voigtmanna - niko tamo ništa ne igra, a roster imaju brutalan posebno pod košem. Dosta toga kreće od očajne forme Pangosa. Kad se vraća Baron? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Quote Klubovi i Evroliga postigli dogovor: Uvodi se seleri kep, biće drugačije u odnosu na NBA ligu “Biće to fer-plej pravila, biće drugačije. Ključ je u tome da kontrolišemo troškove i ograničimo sumu koju klubovi mogu da troše na igrače. To nije lak proces, ali kada se uvede lako ga je kontrolisati. Biće reči o igračima koji su zvezde, ali i mladim igračima. Nije ovo “kopi-pejst” iz NBA lige. Ne možemo to da uradimo. Ali naši zaposleni su uradili sjajan posao sa ovim pravilima. Proverili smo sa klubovima i mislim da smo uspeli da se nađemo na sredini, tako da klubovi budu srećni, a mi dobijemo šta smo hteli”, zaključio je Motiejunas. https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 8 minutes ago, Kankkunen said: https://meridiansport.rs/kosarka/evroliga-seleri-kep-plate-ogranicenje/ Da vidimo sta su ti mozgovi smislili pa da damo svoj sud. Ipak nisam optimista cim se pomene fer plej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Kad dobiju jedan xls u spam ima da se češaju. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Jel ima nesto oko banana i odvojenih spavacih soba? Koliko sme na to da se potrosi? 😄 Zajebancije bez, treba nekog reda uvesti. Ali kao sto Miki kaze, daj da prvo vidimo detalje pa onda da komentarisemo. Dobro je da se barem nesto radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 U čemu je fora sa ovim dolaskom Nunna u Evropu? Baš niko nije htio da mu da više od minimuma u NBA? Nisam ga nešto posebno pratio, ali meni je ovo jedan od najjačih potpisa u EL ikad, imajući u vidu da lik ima u rukama bez problema 15ppg sa vrlo solidnim procentima, da ima 28 godina i da ne djeluje kao neko ko je sahranjen povredama (jeste imao veći problem pretprošle sezone, ali je prošle odigrao 70 utakmica). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ozbiljno je on propao nakon odlaska iz Heata. Prvo propustio citavu sezonu u Lakersima pod nekim misterioznim okolnostima, a kad se vratio nije bio ni sjena igraca iz Heata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Jedino mi zao sto ne ode u Oly, zasluzili su takvog igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 13 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Jedino mi zao sto ne ode u Oly, zasluzili su takvog igraca. oly nikada ne bi pazario takvog igraca. oly je ideal onoga sto zele srbski milionaski timovi od performansa: grit n grind sa prstohvatom magije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 2, 2023 Author Share Posted November 2, 2023 Želeo je Oly Nunna i pregovarali su ali je na kraju završio u PAO-u. Ne znam što ga Oly ne bi hteo, nije kao da nemaju indijanaca (Canaan, Brazdeikis). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ataman je dobio neograničen budžet, uzeli su im Slukasa, poslali su Mirotiću veću ponudu, sad verovatno i za Nunna, ne mogu da se setim da li su još nekog igrača oba kluba jurila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Ima zanimljivih komentara, al ni jedan Come to Red star bro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 B92: Mirotić demantovao: Patrijarha nikada nisam sreo http://www.b92.net/sport/euroleague/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=02&nav_id=2426198 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 30 minutes ago, Kankkunen said: Ima zanimljivih komentara, al ni jedan Come to Red star bro. Imamo iskustva sa tatinim sinovima. :D 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 1 hour ago, Chaos Is Me said: Želeo je Oly Nunna i pregovarali su ali je na kraju završio u PAO-u. Ne znam što ga Oly ne bi hteo, nije kao da nemaju indijanaca (Canaan, Brazdeikis). pa zato sto dva sporedna indijanca nisu isto sto i glavni indijanac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Bajern 7 izgubljenih lopti za 8 minuta.Košarka na nivou KLS. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Papajanis postao ozbiljan igrač u Feneru. A navijači cz i kkp bili gadljivi na njega ljetos. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Madar ima veću slobodu od Wilbekina, u poslednjim minutima. Možda se i nije zajebao odlaskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 2, 2023 Share Posted November 2, 2023 Auuu ljudi nek neko okaci snimak Voigtmanovog crossovera pri kraju 1/4. Kako polomi coeka Cornielle zrtva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts