Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Crni said:

Valjda najbolji navijaci, ubedjen sam da ce najbolji trener to i veceras naglasiti.

Inace sam svako postovanje prema Zeljku izgubio onog trenutka kad je drpao za sisu onu devojku u kolima, da je to uradio rendom matorac bio bi tema dana, ovako su lepo zataskali ceo incident, pa ovaj i dalje prodaje pricu kako je ne znam kakav gospodin.

Nece vec ce vjesto izbjeci odgovor s recenicom "znate moje misljenje o tome".

2 minutes ago, Don Dusko said:

Fazon dosao sam da uspostavim odnose izmedju 2 strane a onda kada treba da se pokaze.Mucak.

Dobro razumem kada krene da prica o nasim manjkavostima(kao navijacima) i postujem i rec mu necu reci samo cu reci bravo Zeljko.Imas ime i stojis iza svojih reci.

I onda vidis kako cuti za sranja svojih navijaca i onda jebiga...Licumur si.

kratko i jasno. 

• Like 1
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Evo ovde se cuje sta prica "hvala na IZVANREDNOM navijanju ALI zaustavice utakmicu" Kakva sisica.

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ocekujem price da nije njegovo da se bavi time

Posted

I sta da ocekujemo u trecoj utakmici?

Praznik kosarke?

Coviceve jedinice za spec operacije su vec pocele kondicione pripreme za subotu.

Zar mora ovo ovako jebes ti i sport i nas sve zajedno sa njima.

• Like 8
  • Ha-ha 3
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Fazon dosao sam da uspostavim odnose izmedju 2 strane a onda kada treba da se pokaze.Mucak.

Dobro razumem kada krene da prica o nasim manjkavostima(kao navijacima) i postujem i rec mu necu reci samo cu reci bravo Zeljko.Imas ime i stojis iza svojih reci.

I onda vidis kako cuti za sranja svojih navijaca i onda jebiga...Licumur si.

Čuti on za mnogo toga. Ne vidi da se panter I naneli ne pozdravljaju, ne vidi da se trifunović krevelji ka gostujućoj  klupu, andjusic koji provocira publiku,  ne vidi srednji prst madara, pantera...

Ali je video dete od 6 godina ispred hale kako psuje. 

Ah da. Došao da smiri situaciju.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Zeljko Obradovic zasluzuje svako polivanje govnima koje trenutno dobija na ovim stranicama.

Ali, vređati nečije dete... Koji je to stepen umobolnosti, patoloske mrznje... Ne verujem da se to čulo u Jazinamabi Gripama, ali kod ovih se čuje.

Svaki eventualni ban zbog ovoga što se sada piše je totalna besmislica i glupost.

• Like 19
  • Thanks 3
Posted

Ajde spustite loptu malo. Obradović nije idealan i to je odavno jasno ali nije ni trener od 2021. Kao klinca na Kosovu prva sećanja na košarku me vežu za Obradovića i reprezentaciju. Još mi krivo zbog EP u Francuskoj. Zbog svega stvarno ne zaslužuje da ga nazivamo odronom itd. 

• Ha-ha 4
  • Tuzno 7
  • WOW 1
Posted
5 minutes ago, СтелаРоса said:

Evo ovde se cuje sta prica "hvala na IZVANREDNOM navijanju ALI zaustavice utakmicu" Kakva sisica.

Čekaj, stvarno je ovo rekao...

Arealno, što bi rekao jedan od kolega forumaša

• Like 3
Posted
1 minute ago, berti said:

Svaki eventualni ban zbog ovoga što se sada piše je totalna besmislica i glupost.

Necemo biti laki na obaracu, samo kazem da se ipak malo iskontrolisete i olaksate nama posao.

• Like 1
  • Love 1
Posted

Realno ovo što radi deo navijača Partizana je kukavičluk. Sedam uzastopnih poraza, sezona užasna, digli ruke i od ove titule pa udri sa vređanjem, i na upozorenja udri još jače, ko ga jebe ako i izgubimo za zelenim stolom.

• Like 7
Posted

Ljudi smirite se, nemojte bezveze dobijati banove,sve nam je ovo bilo jasno i prije ovog,znamo vrlo dobro ko je Željko i kakav je.

Posted

Pa za njih je ovo izvanredno navijanje, tako iskazuju ljubav prema klubu, vredjajuci protivnika. 

Ali ajde ovde igraju protiv nas, pa da i razumes, ali oni to rade na 90 % utakmica kada igraju protiv drugih timova. 

• Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, Taki said:

Ljudi smirite se, nemojte bezveze dobijati banove,sve nam je ovo bilo jasno i prije ovog,znamo vrlo dobro ko je Željko i kakav je.

Ma nek dobijem ban bas me briga, ne mogu vise da sklapam rostere za sledecu sezonu, svega mi je preko glave

• Like 1