mister-no Posted January 25 Share Posted January 25 Sfero ih je lepo skautirao, isto kao i Asvel. Ne treba mu niko jbg samo oni koji dižu kvalitet kao Gilespi. Namestio čovek igru nema greške, cepamo konstantno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 4 minutes ago, Cavani said: Fun fact, imamo 0 poena sa pozicije PF za 28 minuta. 15 min Deda+13 min Mitar, zbirno bez poena. Zajedno igraju za 1.3 miliona. Ali zato imamo 30+ primljenih preko njih dvojice, kakva smo mi bezmuda ekipa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 25 Author Share Posted January 25 Jebiga momci pomislili ovo je Alba lako cemo. I onda je ovo rezlutat. A jbg ne maju kvalitet da ikoga potcenjuju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Mislim da me najvise nervira kako oni pogadjaju valjda sve floutere (naravno bez koske), a mi mozda jedan i to na visokom uzorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Posted January 25 Share Posted January 25 Ovo je sramota, jedna od vecih u poslednjih 10 godina. Ekipa od 15 miliona od ovakve Albe da gubi 20p, da primi 51p u prvom, zaista sramota. Cova legenda treneru ekipe koja je u kanalu dovede Gilespija, Smarta koji je decno kao sa marsa da je pao, prvi put vam usa i igra takmicarsku kosarku. Cetvorku ne dovodis. Mars bre stoko, od mene nakon 15 godina sledece nema sezonske dok stoka ne ode iz kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 25 Share Posted January 25 Zadrzati Tea, Bolomboja i Hangu. Ostalo sve najuriti pod obavezno. Bude li ostao jos neko, ostace onda svi Svi ti Mitrovici, Lazici, Nedovici, Lazarevici, Davidovci, Ilići i ostali Kuzmici ostaju uvek u paketu. Sve najuriti na celu sa bitangom Čovićem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 25 Share Posted January 25 Evo ne znam kako se Hanga kontrolise da ne isamara pola ekipe, pocev od Mitrovica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted January 25 Share Posted January 25 Drži nas Alba na 15-20 razlike kao da su Lejkersi. Ne možemo ni da zapretimo. Dominacija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, berti said: Zadrzati Tea, Bolomboja i Hangu. Ostalo sve najuriti pod obavezno. Bude li ostao jos neko, ostace onda svi Svi ti Mitrovici, Lazici, Nedovici, Lazarevici, Davidovci, Ilići i ostali Kuzmici ostaju uvek u paketu. Sve najuriti na celu sa bitangom Čovićem I Gedraitisa, covek je odlican u zdravom sistemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, Don Dusko said: Jebiga momci pomislili ovo je Alba lako cemo. I onda je ovo rezlutat. A jbg ne maju kvalitet da ikoga potcenjuju. Ne mislim da je to. Lose skautirana utakmica i nemanje odgovora na njihovu agresivnu odbranu. Tu je dovoljno da promasis par koseva i udjes u kontraritam. Tu je i do trenera, ali naravno najvise do igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 25 Share Posted January 25 Alba jebe...ne pokriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 A hebo te Mitrović više, stvarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 25 Share Posted January 25 Daj bre teraj više ovog Mitrovića i Davidovca u pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 25 Share Posted January 25 Protiv ovakvih ekipa treba samo da udješ u kost od prve sekunde i da igraš sa mudima, Kakve role Luke i Dede. Koji ce nam cetvorka? Pored ovih vanzemaljaca? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 25 Share Posted January 25 Cccc šta su nam večeras počinili Davidovac i Mitrović na obje strane parketa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted January 25 Share Posted January 25 Ko nam je treca cetvorka Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted January 25 Share Posted January 25 Mi smo najbolje i igrali onaj period kad je Rokas bio na 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: I Gedraitisa, covek je odlican u zdravom sistemu. Da, zaboravio sam na njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 25 Share Posted January 25 Prvi put gasim pre kraja. Sramoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 1 minute ago, Issey said: A hebo te Mitrović više, stvarno... Definitivno mu je uspelo da bude gori i iritantniji od Davidovca. A to treba moći... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted January 25 Share Posted January 25 Najbitnije je da se ravnomerno raapodeli minutaza. Nemoj slucajno neko da se umori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted January 25 Share Posted January 25 Gilespiju menadžer rodjeni brat Sferopulosa A za Smarta isto neka grčka kombina Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 25 Share Posted January 25 Smart barem ume da polozi. Za razliku od mnogih u nasoj ekipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, drakon1 said: Smart barem ume da polozi. Za razliku od mnogih u nasoj ekipi. I da pogodi bacanja... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 25 Share Posted January 25 Just now, Filbi said: Gilespiju menadžer rodjeni brat Sferopulosa A za Smarta isto neka grčka kombina Smart cija god da je kombina - hvala mu, jer je dobar igrac u pitanju. Kamo srece da smo neku kombinu doveli na PF umesto zrenjaninskog penzionera. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts