drakon1 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Just now, Borky said: Jel igrao Nedovic u drugom p. ? Neka ga na klupi samo. Odlican je tamo danas. 2
Volter Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Imamo ih, sad ih lomi. Šta bre oće ovaj Mumbru?
Borky Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Just now, drakon1 said: Neka ga na klupi samo. Odlican je tamo danas. Ma siguran sam da je Plavsic za nekoga rekao da nije izasao iz svalcionice al sam mislio da je Nepier pa reko da nije Neda ostao. 1
Čočo Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 (edited) Šabazov govor tela danas i prethodnih meseci nebo i zemlja, a i sampouzdanje je bolje. I odmah se vidi razlika. Edited December 6, 2023 by Čočo 5
srlepajce Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Just now, Čočo said: Šabazov govor tela danas i prethodnih meseci nebo i zemlja, a i sampouzdanje je bolje. I odmah se vidi razlika. Samo da sa ledjima ne bude veci problem
drakon1 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Just now, Cavani said: pokajte se nevernici Ne dolazi u obzir dok na kraju nije rezultat za nas. Ovo izgleda vise plod njihove lose suterske igre i slucajnosti nego sto je do nas.
Bad Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Jeste malo bolji nego inače ali meni je ovo i dalje loše od Nejpira 2
srlepajce Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 2 minutes ago, Cavani said: pokajte se nevernici Haha mora neka za srčku zavrsnica
drakon1 Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Davidovac ostavlja Clavera na sutu za tri. Pa sve nece promasiti, majku mu.
Markoss Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Ja u zivotu nisam video sutera koji je ovoliko mehanicki navezbao sut kao Rokas. On bukvalno moze da da trojku samo iz mesta i to kada ima sekund da namesti noge. Ako nije taj slucaj, ne da ce promasiti, nego ce delovati kao da je nogom napucao.
Henry Chinaski Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Nejpir ko da se tek priključio ekipi, pa ne zna akcije
Problem sa licnim greskama Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 E moj Shabazze...nesuđeno moje pojačanje.
dzakala Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Ne mozemo nista se Nejpirom da uradimo, zao mi je ali jednostavno je tako. Od kako je usao ni jedan organizovan napada nismo imali.Ma kakav napad, ni jedan blok, pas, nista
Recommended Posts