Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Mi smo svejedno raspad. Ali koji je to nivo blamiranja da pred svojom publikom i uz nikad jasniji kriterijum igrači ovako sramotno flopuju.
Pa sviraće ti svejedno, ne benavi se.
Gleda vas rodbina, prijatelji...ide prenos lajv.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Sve je krneulo po zlu sa petorkom u kojoj su bili Lazarević, Simonović i Tobi. Više od 3 minuta nismo dali koš, a nismo bili ni blizu da ga damo. 

Posted
Just now, СтелаРоса said:

Treba nam ovaj samar. Samo da ne bude 20 razlike, valjda ce im neko reci da je bitno izgubiti sa sto manje razlike

Koliko šamara nam treba? Mi nismo dobili ozbiljnu utakmicu ove sezone.

• Like 4
Posted
Just now, Don Dusko said:

Uglavnom mi smo postali Uniks gde banda placenika izadje da odigra za svoju dusu. 

Tuga.

Iskreno, ja ne vidim ovde bandu placenika, vidim samo jednog placenika kojeg boli k da potrci. Svi se cimaju, trude, ne moze im se zameriti, e sad koliko znaju i mogu ie druga prica.

1 minute ago, quentin said:

Koliko šamara nam treba? Mi nismo dobili ozbiljnu utakmicu ove sezone.

Ma sprdam se od muke brate

• Like 2
Posted
Just now, СтелаРоса said:

Iskreno, ja ne vidim ovde bandu placenika, vidim samo jednog placenika kojeg boli k da potrci. Svi se cimaju, trude, ne moze im se zameriti, e sad koliko znaju i mogu ie druga prica.

Dobro preterujem za ceo tim ali tako izgleda jer taj je ipak najvazniji i najbolji i onda oslikava se na ceo tim.

+ sto smo koncepcijski uzasno slozeni + nam fale igraci.

Just now, Dobar Los Milos said:
2 minutes ago, Don Dusko said:
Uglavnom mi smo postali Uniks gde banda placenika izadje da odigra za svoju dusu. 

Tuga.

Uniks je cepao dobru kosarku sa Hezonjom, Braunom, Kenanom itd.

I Lorenzom. Al onaj pre tog tima?

Posted
5 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Totalno smo izgubili ritam sa petorkom Yago, Teo, Lazarevic, Simonovic, T9bey a oni dobili na samopouzdanju. 

Zeljko jase one koji igraju dobro pa tako prosli mec Puntera na klupu, danas Nunelly.

Nije nista ovdje gotovo, vraticemo se tokom 3/4.

Tačno je ovo, ali na žalost nemamo mnogo izbora sa skraćenom rotacijom na beku i visokima od kojih je pola skoro neupotreblljivo u ovom momentu. :classic_mellow:

• Like 2
Posted

Dobro je da je Covic ovako rano iskoristio dzokera u vidu smene trenera. Ostaje mu jos doselekcija od skrivalica pa da ga teramo ko ljudi.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Nele said:

Sta igra ovaj covek ????

Sad legenda teo treba da kaze izvedi ga i pusti me da dobijem utakmicu ali i on je sisa