СтелаРоса Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Treba nam ovaj samar. Samo da ne bude 20 razlike, valjda ce im neko reci da je bitno izgubiti sa sto manje razlike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Mi smo svejedno raspad. Ali koji je to nivo blamiranja da pred svojom publikom i uz nikad jasniji kriterijum igrači ovako sramotno flopuju.Pa sviraće ti svejedno, ne benavi se. Gleda vas rodbina, prijatelji...ide prenos lajv. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Ne pravi se pita od govana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Sve je krneulo po zlu sa petorkom u kojoj su bili Lazarević, Simonović i Tobi. Više od 3 minuta nismo dali koš, a nismo bili ni blizu da ga damo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Možda da probamo sa teranjem i ovog trenera, neki dupli sok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 Uglavnom mi smo postali Uniks gde banda placenika izadje da odigra za svoju dusu. Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Just now, СтелаРоса said: Treba nam ovaj samar. Samo da ne bude 20 razlike, valjda ce im neko reci da je bitno izgubiti sa sto manje razlike Koliko šamara nam treba? Mi nismo dobili ozbiljnu utakmicu ove sezone. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Just now, Don Dusko said: Uglavnom mi smo postali Uniks gde banda placenika izadje da odigra za svoju dusu. Tuga. Iskreno, ja ne vidim ovde bandu placenika, vidim samo jednog placenika kojeg boli k da potrci. Svi se cimaju, trude, ne moze im se zameriti, e sad koliko znaju i mogu ie druga prica. 1 minute ago, quentin said: Koliko šamara nam treba? Mi nismo dobili ozbiljnu utakmicu ove sezone. Ma sprdam se od muke brate 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Uglavnom mi smo postali Uniks gde banda placenika izadje da odigra za svoju dusu. Tuga.Uniks je cepao dobru kosarku sa Hezonjom, Braunom, Kenanom itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 2 minutes ago, K.Dot said: Kakvu je mućkalicu napravio Čović , alal mu vera. Valjevsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 Just now, СтелаРоса said: Iskreno, ja ne vidim ovde bandu placenika, vidim samo jednog placenika kojeg boli k da potrci. Svi se cimaju, trude, ne moze im se zameriti, e sad koliko znaju i mogu ie druga prica. Dobro preterujem za ceo tim ali tako izgleda jer taj je ipak najvazniji i najbolji i onda oslikava se na ceo tim. + sto smo koncepcijski uzasno slozeni + nam fale igraci. Just now, Dobar Los Milos said: 2 minutes ago, Don Dusko said: Uglavnom mi smo postali Uniks gde banda placenika izadje da odigra za svoju dusu. Tuga. Uniks je cepao dobru kosarku sa Hezonjom, Braunom, Kenanom itd. I Lorenzom. Al onaj pre tog tima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Nejpir namestio Bolomboju treću ličnu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Andjusic se baca i flopuje vec 3 4 put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 5 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Totalno smo izgubili ritam sa petorkom Yago, Teo, Lazarevic, Simonovic, T9bey a oni dobili na samopouzdanju. Zeljko jase one koji igraju dobro pa tako prosli mec Puntera na klupu, danas Nunelly. Nije nista ovdje gotovo, vraticemo se tokom 3/4. Tačno je ovo, ali na žalost nemamo mnogo izbora sa skraćenom rotacijom na beku i visokima od kojih je pola skoro neupotreblljivo u ovom momentu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Nejpir se krije, neće da igra čovek... Na kraju utakmice ga oterati bukvalno... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Sta igra ovaj covek ???? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Dobro je da je Covic ovako rano iskoristio dzokera u vidu smene trenera. Ostaje mu jos doselekcija od skrivalica pa da ga teramo ko ljudi. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 Shabazz resio da busi dok ga ne oteraju. Ako ti je to stav sto si onda i potpisivao sa Zvezdom?Sto nisi ostao u Italiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Toeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 ShabaZZ ovo je vec bezobrazluk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Nemoj da padate dole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Ako spojimo prvu cevtrtinu iz ove i drugu i trecu iz prethodne i cetvrta da se ne igra imamo ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 1 minute ago, Nele said: Sta igra ovaj covek ???? Sad legenda teo treba da kaze izvedi ga i pusti me da dobijem utakmicu ali i on je sisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Pre bih gledao Woltersa nego Šabaza trenutno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 30, 2023 Author Share Posted October 30, 2023 (edited) Izvuci cemo pozitivne utiske iz 1Q! Nema problema! Edited October 30, 2023 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts