Zvezdan Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Slazem se da ne treba da poletimo zbog igara na pripremnim utakmica, al ne znam zasto je problem pohvaliti ako ima razloga za to. Nisam siguran da bi se toliko potenciralo da je pripremna utakmica da izgledamo lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Ozb ce oruzje Simonovic biti ako bude ovako sutirao za 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Simon kao u najboljim danima. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Samo kad mi nismo desetkovani, bez prvog centra, pleja i DeDe... I da, to sto se desilo fudbalerima, mora i kosarkasima. Nemojte se nikada radovati, niti oduseviti necim, samo crne misli i defetizam BAJO! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 naravno da je samo pripremna ali i corav vidi da je tim kvalitetan i da ima dubinu. i velika steta sto nismo zadrzali filipa, on i simon bi bili opasan tandem. i baba luka je dr kosarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Na gledajte! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Previse suteva za 3 u ovim momentima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 2 minutes ago, jaka blazic said: naravno da je samo pripremna ali i corav vidi da je tim kvalitetan i da ima dubinu. i velika steta sto nismo zadrzali filipa, on i simon bi bili opasan tandem. i baba luka je dr kosarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Pa prvi ćete vi, fudbalski navijači, kenjati po ekipi kad krenu porazi. Nema sumnje da ovo super izgleda protiv desetkovanog Bajerna (tačno, i nama fale igrači ali svakako imamo mnogo veću dubinu, Bajern 5, 6 likova odavde neće ni igrati EL kad budu kompletni). Niko nikad nije osporavao Teovu kreaciju, a vidi se čak i na ovakvim utakmicama da u reket više ne zalazi. Previše sam gledao košarke da bi me impresioniralo kako Teo igra pik protiv ovih nekih no name igrača i da bi mi se patka dizala na tu sliku. Ovde je važno samo da se niko ne povredi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 5 minutes ago, Čvarkov said: Nemojte se svadjati. Ima vremena za to, tek su pripreme. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Mora Teo u igru da malo pokrene napad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 kakavih idiotskih par minuta na obe strane... jago dve otvorene trojke promasio pre toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 1 minute ago, Chaos Is Me said: Pa prvi ćete vi, fudbalski navijači, kenjati po ekipi kad krenu porazi. Nema sumnje da ovo super izgleda protiv desetkovanog Bajerna (tačno, i nama fale igrači ali svakako imamo mnogo veću dubinu, Bajern 5, 6 likova odavde neće ni igrati EL kad budu kompletni). Niko nikad nije osporavao Teovu kreaciju, a vidi se čak i na ovakvim utakmicama da u reket više ne zalazi. Previše sam gledao košarke da bi me impresioniralo kako Teo igra pik protiv ovih nekih no name igrača i da bi mi se patka dizala na tu sliku. Ovde je važno samo da se niko ne povredi. Tu ste uvek vi, kosarkaski strucnjaci da nam otvorite oci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Revija promašaja za 3 i ovaj zicer Nedovića kao šlag. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Teo odbranijo prodor...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Šabaz, Teo, Hanga, Yago i samo Bolomboju da bacaju na vrh table i to je to. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Nije nam dosta podela, pa je sad potrebna i ona na fudbalske i kosarkaske navijace i to naravno, subjektivna ocena i procena kao sveto slovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Sad sam se uključio. Shabaz ne igra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 I naši igrači prebacili u manju brzinu u cilju održavanja mira na forumu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Podela na fudbalske i košarkaške navijače je sve što nam je nedostajalo. 😂 pa nije ovo peti razred osnovne da se delimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Yago mi deluje inferiorno sto i nije neko cudo naravno, ali nema mnogo koristi za sada od brzine sto mu je glavno oruzje. Gledam sve vreme Duskove rotacije i ne mogu nacisto da odlucim treba il tu jos dvojka ili ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Šteta što Beli nije dao ovu trojku nakon dandare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Leb te jebo koliko brzo igramo drugi put kamera ne stiže da snimi napad. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Abnormalan pas Tea za Hangu 🤯 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Režija nam već ostala kratka za dva Teova asista...a nie do njih. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts