fancy Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 51 minutes ago, Don Dusko said: Italija je kao bik. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Haha bravo, znaš da si me naveo da nađem taj crtani i ponovo ga pogledam posle 150 godina. Italija vs USA indetična situacija kao Ferdinand vs toreador u areni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 50 minutes ago, Chaos Is Me said: Gražulis bi bio kao Shaq dominantan da igra onaj basket 3x3. Ovo sa bukvalno pomislio dok sa ga gledao na prvenstvu. Klasican onaj zajebani basketas sto je jak ko bik da te unese u kos zajedno s loptom i jos ima sasvim dobar sut. Prototip vrhunskog 3 na 3 basketasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 53 minutes ago, Chaos Is Me said: Gražulis bi bio kao Shaq dominantan da igra onaj basket 3x3. Baš to. Bolja verzija našeg Vasića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Ne znam cime mi to provociramo Italiju, a jos vaznije, ne znam zasto ih se plasimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 35 minutes ago, fancy said: "Nije fer bili smo prvi u grupi". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) ...pogresna tema. Edited September 7, 2023 by Romantik Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Gledam Ltu - Slo, biće ovde žestokog prangijanja... Nego, ćujem sad, Tobi slabo stoji sa slovenačkim iako im je godinama reprezentativac... šta mislite kako će da stoji sa srpskim od jeseni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Tobi ponovo u stelt modu. Doncic solira. Crta se Litvanija - Letonija za 5. mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Kompletna slovenačka košarka se svodi na prangijanje trojki, ozbiljna devolucija igre. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 2 hours ago, Alex_Serbia said: Ne znam cime mi to provociramo Italiju, a jos vaznije, ne znam zasto ih se plasimo. nisam stekao utisak da ih se plasimo a da si fan ita repke, jbga, do 1999e smo ih trpali gde smo stigli a onda i do 2019e, tako da razumem da su naspanovani protiv nas plus je prof nikolic prakticno doneo profi basket u italiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 uzas zivi, 12 pokusaja za 2 i 22 za 3. za 20 minuta 22 trojke opalili a sa odbranom su na vi. totalna indijastina od igre. juce primili 50, danas 53 za poluvreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Kako plače ovaj Poceko na nepravedan sistem, kme kme... A nas izbacili sa evropskog nakon naseg skora 5:0 i njegovih 3:2. Sad mi jos teze pada sto ih nismo rutinirali 20 razlike. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Zaista se i meni zgadio na ovom SP, a ranije mi nije bio toliko iritantan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) Zavrsi se i ova tuga od utakmice, zali Boze kakav mec🤦♂️ Edited September 7, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 A uterali su Slovencima maksimalno sa ovim terminom. Sreca po njih pa im je ovo revijalni meč, ulaznice za Olimpijadu već podeljene 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Kako Doncic postaje iritantan lik bez razloga.Stalno nesto place, danas se inati i u nebitnoj tekmi igra 38 minuta.Ne znam sta zeli sa tim postici.Bas klinacko ponasanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 25 minutes ago, Jerotije Pantic said: Kako Doncic postaje iritantan lik bez razloga.Stalno nesto place, danas se inati i u nebitnoj tekmi igra 38 minuta.Ne znam sta zeli sa tim postici.Bas klinacko ponasanje on dolazi redovno ljubio bih jokicev poster u usta da se isto ponasa kao luka, ukljucujuci i ucestalost dolaska. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 51 minutes ago, NikolaTest said: Kako plače ovaj Poceko na nepravedan sistem, kme kme... A nas izbacili sa evropskog nakon naseg skora 5:0 i njegovih 3:2. Sad mi jos teze pada sto ih nismo rutinirali 20 razlike. Ma jok, slađe je slušati ga ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 27 minutes ago, Jerotije Pantic said: Kako Doncic postaje iritantan lik bez razloga.Stalno nesto place, danas se inati i u nebitnoj tekmi igra 38 minuta.Ne znam sta zeli sa tim postici.Bas klinacko ponasanje Pa ne znam meni ta njegova isfrustriranost govori da je njemu bas dosta stalo do uspeha reprezentacije. Svakako da ide sve po loju u Slo da ne bi se ovako ponasao jbg. I ja bih voleo da on malo odraste i da se malo smiri. Ali opet mi je razumljivo to ponasnje(cak i kad pretera), Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 31 minutes ago, Jerotije Pantic said: Kako Doncic postaje iritantan lik bez razloga.Stalno nesto place, danas se inati i u nebitnoj tekmi igra 38 minuta.Ne znam sta zeli sa tim postici.Bas klinacko ponasanje Nema nebitnih utakmica na SP, to je neka luzerska logika. Naravno da je bolje biti peti, a ne osmi. Pritom su i Litvanci odigrali maksimalno sve vreme i izjavili odmah posle meca da ce se boriti za sto bolji plasman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 1 minute ago, Jurgen said: Nema nebitnih utakmica na SP, to je neka luzerska logika. Naravno da je bolje biti peti, a ne osmi. Pritom su i Litvanci odigrali maksimalno sve vreme i izjavili odmah posle meca da ce se boriti za sto bolji plasman. Pa recimo manje bitnih, je li tebi logicno da on u ovom mecu uzme vise od trecine suteva ekipe, da igra 38 minuta a da prije toga nije igrao vise od 32 minuta ni jednu tekmu.Da u manje bitnom mecu podjeli samo 2 asistencije za 38 minuta i da konstantno solira i ako ga ne ide i ako gube konstantno 20 razlike on ne pomislja da napusti teren i da neko drugi malo osjeti to SP zbog koga je utrosio dva mjeseca.Po meni je to cisti inat Lukin iz ne znam kog razloga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Quote "Ponosan sam što igram za Litvaniju, na taj način mogu da se odužim državi. Tako mogu da stavim moju državu na mapu. Nastaviću to da radim sve dok mi telo to dozvoljava. Dok sam potreban timu. Ponosan sam što to činim. Ne postoji drugačiji način da provedem leto nego igrajući za nacionalni tim", rekao je Valančunas. https://www.b92.net/sport/mundobasket2023/vesti.php?nav_id=2395393 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 Kapiram da bi budalu koja na Litvanskom forumu otvori temu "Valančijunas u reprezentaciji" automatski banovali i poslali u šumu da sluša norveški death metal...Sent from my phone using their app 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 10 hours ago, fancy said: Kapiram da bi budalu koja na Litvanskom forumu otvori temu "Valančijunas u reprezentaciji" automatski banovali i poslali u šumu da sluša norveški death metal... Sent from my phone using their app To bi bila nagrada. Doduše Norveška je mnogo poznatija po black metalu ali imaju i nekih jakih DM štihova. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts