Don Dusko Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ala su otvorili Q3 Kanadjani... Just now, Marvin said: Nekako je Francuska izgledala dosta ozbiljnije na pocetku, a jos je i Shai solidno ciglario. Ako se njemu otvori sut ode ovo na 15 Evo ga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ovo je već ozbiljna prednost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) 9 minutes ago, Princeton said: @McLeod Definiši visok plasman? 😊 Ko su ti 1/4 finalisti, a ko polufinalisti? Medalja. Oziji mi deluju bas ozbiljno, kao i Nemci. Sai ih razbi sam. Edited August 25, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Kanada ide do kraja tj. 1/2 finale. Baš su kratko ćebe. Kanada, Nemačka, USA i navijački Srbija. Ne znam da li je moguće zbog ukrštanja ali ovo bi bila moja prognoza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Yabusele beskoristan, Okobo uplašen - Francuska praktično bez dva igrača u petorci. Ne može tako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Takeover Shai-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ubrizgajte mi jednog Šeja Gilgameša Alexandra u venu, ne pitam kolko košta! Kakav bajone, prelepo za oko i kada promašuje 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Au sta je ovo @Beonegro gledas li Arnolda? Zbog njega je OKC plej in ekipa u NBA. Edited August 25, 2023 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 SGA se poigrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Dobra stvar kod Kanade je sto se likovi poput Dorta i Bruksa ne stekaju nego peglaju elitnu odbranu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 19-4 za Kanadu u Q3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Just now, McLeod said: Dobra stvar kod Kanade je sto se likovi poput Dorta i Bruksa ne stekaju nego peglaju elitnu odbranu. To su 2 najboljih defanzivaca na prvenstvu spolna. Zveri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Usrase ih nacisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nastavnik fizickog se na 20 razlike setio Batuma na 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Just now, Miki28 said: To su 2 najboljih defanzivaca na prvenstvu spolna. Zveri Znam ali cesto na prvenstvu NBA igraci lade jaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Lesor doneo Francuskoj iz Partizana "ona naša treća" 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ne dobija ovo SGA nego kanadska odbrana. Brooks dokazuje da je zasluženo dobio ozbiljan ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nikako ne bih volio da se sretnemo sa Kanadom, Bogi bi lipsao u 1 pol. Okobo ne presmijesan igrac. Jedan od najprecenjenijih igraca EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 7 minutes ago, mister-no said: Kanada ide do kraja tj. 1/2 finale. Baš su kratko ćebe. Kanada, Nemačka, USA i navijački Srbija. Ne znam da li je moguće zbog ukrštanja ali ovo bi bila moja prognoza. Sviđa mi se kako ti nadolazi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 8 minutes ago, Don Dusko said: Au sta je ovo @Beonegro gledas li Arnolda? Zbog njega je OKC plej in ekipa u NBA. Auuuuu, 10 minuta sam se isključio da napišem neki ozbiljniji mail, kad ono brisanje patika o Francuze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Sreća po sve druge selekcije da ovi nisu kompletni. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Da su Kanadi dosli svi bili bi broj jedan ovde. Sa druge strane skoro nikome i nisu. Zavisice sve od toga da li mogu da izguraju bez klupe do kraja. Edited August 25, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Ko Kanadi još fali? Murrey bi dodao extra dimenziju ovim ludacima 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Bilo bi prelijepo da Latvija zaspe Francuze s jedno 17 trica i posalje ih kuci. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 3 minutes ago, Princeton said: Ko Kanadi još fali? Murrey bi dodao extra dimenziju ovim ludacima 😁 Wiggins, Joseph, Brisset, Clarke, Boucher, Birch, Lyles, Nembhard, Mathurin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts