Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Nele said:

Cekam te da napises jedan komentar za Bogdana … Sramotan si

Nemojte da se svadjate, vi ste drugari.

• Ha-ha 1
Posted
Just now, realno *w said:

Ovo je bils dobra odbrana, ali jednostavno ubacuje čovek sve.

Ovo jeste bila odbrana ali je Bogi sramotan celu utakmicu na obe strane parketa.

Posted

Stvarno ovo nisam očekivao od Bogdana. Ali ajde, ovi momci su bar tu i trude se. Pešić i struka su morali ovu utakmicu spremiti bolje. 

Posted
Just now, realno *w said:

Ovo je bils dobra odbrana, ali jednostavno ubacuje čovek sve.

ODbrana je bila jako dobra. Mada bi ja rekao ni da ona Dobrićeva nije bila loša. Čovek mu je jednostavno tri puta metnuo preko ruke

Posted

Bogdanovic nas ubio. Manite se prica da ne mozemo ni bez njega nista, lik je na plus 16 krenuo da se ispucava, i promasio jedno 8 trojki zaredom. Sta posle toga da se igra kad ti lik sam proda utakmicu bezobrazlukom?

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
Just now, Čočo said:

Fontekio u poslednji 10 napada pogodio sve što i kad je trebao. 

S tim da bi to bilo potpuno irelevantno da Bogdanovic nije promasio 10 napada zaredom, jer je odlucio da se igra kosarke ispred zgrade. 

• Like 3
Posted

Nebitno je sad sve ovo i da izgubimo, ono sto je bitno je da smo za dva minuta umesto da udjemo u cetvrtu sa 20+ mi usli sa jedan razlike.

Iskljucivo idiotskom igrom jer smo hteli da se kurcimo i da ih pobedimo nekim hero ballom, a napravili smo razliku za 5 minuta igrajuci strateski, pametno i sigurno.

To ide iskljucivo na dusu "kapitenu" kao i treneru.

Nikola Jovic je odigrao takodje odvratnu utakmicu, ali decko ima 20 godina.

Ovo sto je Bogdanovic danas uradio je potpuno nedopustivo.

• Like 2
Posted

Persicu aj' zdravo. I opet zadnji napad ne znas da nabijes na Milutinova ispod kosa. Bas ispod proseka smo. Neinteligencija na parketu bas.

• Like 1