Jump to content

Košarkaška reprezentacija Srbije


Recommended Posts

2 minutes ago, Barkley#34 said:

Tri bambija za mene koji sam se uključio u 9.55, utišavam ton da ne slušam studio dok pCujem što se ne uključuju u prenos nego razglabaju...

 

... da bih na kraju shvatio da sam debelo poranio. :classic_biggrin:

 

Nazad na projektovanje, što bi rekao Pera Kojot.


To pocinje sad tj za pola sata? Koji sam ja teletabis :ajme:ono pet popodne je lokalno vreme. 

 

:thumbsup:
 

Srecno! Da ih “istamburaju”.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, alpaka Bereta Sida said:

Repriza meca s Australijom sa OI 2016. 

 

Da se citiram. Nakon nedjeljnog razvoja dogadjaja ovaj scenarij mi je bio toliko ocekivan. Srbija se mentalno digla nakon onog raspada protiv Italije, Borisina tragedija je homogenizirala tim, momci su dobili dodatni motiv da odigraju ostatak turnira za njega i Dominikanska Republika je rutinski pregazena. Litvanci su protiv USA odigrali utakmicu kakvu nece vise nikad ponoviti. Uz sve mane i izostanke, ova Srbija ipak ima veliki broj igraca sa dugogodisnjim EL iskustvom i ogromnim brojem jakih meceva iza sebe za razliku od Litvanaca kojima dobar dio ekipe cini nizerazredni igraci. Srbija je prosto demonstirala silu, nije usla neozbiljno u utakmicu niti se pogubila kad su ovi pogodili prve 4 trice. Uporno se pritiskalo litvanske bekove na prenosu lopte, Valanciunas je vrhunski targetiran u piku, a Milutinov mu je u sredini maksimalno isparirao. Realno disertacija Pesica i svi koji smo ga pljuvali se trebamo posuti pepelom. Neko ce reci da je imao srece sa zrijebom i izbjegavanjem najjacih ekipa al t je sve sviranje kurcu. Ko te pita protiv koga se igrao kad dodjes do polufinala, a fali ti minimalno 6-7 igraca koji bi bili medju nositeljima od kojih je jedan najbolji igrac svjeta. 

Sto se daljeg turnira tice, glavni cilj je ovime vjerovatno ostvaren sem ako Slovenija il Italija ne prirede neko iznenadjenje epskih razmjera (ovi drugi). Plasman na OI je osiguran i mislim da bi svi navijaci Srbije sa tim razvojem dogadjaja sa svim izostancima prije prvenstva bili prezadovoljni. U ce Kanada ako ne bude iznenadjenja biti solidan favorit no vidjeli smo protiv Brazila da se i njima moze zalomiti losa suterska utakmica (sa Barrettom, Brooksom i Dortom medju nosiocima nije se nerealno nadati tome). Uglavnom sve cestitke svim navijacima Srbije i pootovo Pesicu i momcima. 

  • Like 27
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...