Jump to content

Košarkaška reprezentacija Srbije


Recommended Posts

36 minutes ago, 40Wins said:

Plasim se se da ce sutra na fore i fazone da indisponiraju igrace tipa Avramovic, Vanja, NJovic, i da ce onda mahom teret da preuzmu Gudura i Bogdan sa nekim nerezonskim resenjima.

Iako ne podrzavam naturalizovanje stranaca, mislim da bi nam samo tako sad legao jedan Kevin Panter koji izlazi iz top sezone gde je bocnuo kad god treba sa pobedu. Iako smo doktorirali ranije da je Bogdan overall bolji igrac od Pantera, da smo imali njega umesto Bogdana protiv Italije, nema sanse da bismo izgubili.

 

Dobro je, počinjemo da polako dolazimo k sebi... 

 

Negooo, još jednom spavamo i Litvanija. Esus pomogi.

16 minutes ago, drperce said:

Plasio sam se da ce neko da priziva Jokica, ono jos gore priziva se Panter koji ima sanse da zaigra za reprezentaciju koliko i ja

 

Prihvatićemo i tebe, ako si plejmejker.

Edited by DameTime
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

U ovoj našoj reprezentaciji ima dovoljno igrača koji su selektovani ili/i igrali pod Duletom i Radonjićem. Većina njih.Nisu oni mekani i skupljenih mudasca kada treba. A obje karakteristike su potrebne za sutrašnji meč. Čvrstina-da im oduzmemo glavno oružje njihovu čvrstinu, (ne nije to šut za tri) i taj neki kiler insekt (muda do poda) koji imaju Bogdan i Gudura, pomognuti Dedom i Jovicem Štefanom, a iz pozadine da vrebaju Vanja, Dobrić i Aleksa. 

Ja verujem u pobjedu.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kad se setim kako su nas odrali od batina 2015, i pogledam random njihovu utakmicu na prvenstvu shvatim da se tu nista nije promenilo.


Dosta smo umirali u lepoti, sutra nam trebaju krvava kolena i strong difens puno bolji nego do sada. Oni drugacije ne umeju, mi drugacije moramo. 
 

Ako niko drugi, Bogdan ih je dobro zapamtio, pa bi bio red da sad oni zapamte njega.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sutra startna petorka

S.Jovic, Marinković, Bogdanović,

DeDa, Milutinov.

 

DeDa da pomogne da se na startu ne razigra Valancijunas.

Marinković je naš najbolji trojkas pa da pomogne piku Jovic-Milutinov. Protiv Dominikane je lepo Vanja otvorio tekmu i napravio prostora za pik.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nadam se da nećemo od starta poslati Jovića na Jokubaitisa jer ako bez nekog nemamo šta da tražimo u završnici to su on i Milutinov.
Neka probaju Vanja, Dobrić...Avram da ga zajaše u prenosu lopte jer ume da unervozi upravo organizatore igre jer ne vide teren od njega...plus ume da izvuče faul u napadu onako lagan i brzonog. Valjalo bi nam napadati Jokubaitisa i prodorom jer ako on udje u problem sa ličnim greškama smanjićemo im automatski broj lakih šuteva i čistih pasova unutra za ova dva medjeda.
Ako bi mogao da odaberem samo jednog našeg igrača koji će sutra odigrati partiju karijere...racionalno bi birao Gudurića.
Toliko mu ne verujem.







  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Valancijunas - Milutinov ce sutra da bude udarni mečap i u pobedniku tog duela vidim pobednika meča.
Problem je što kada izadje Valančiunas sigurno odmaramo i Milutinova a njima ulazi centar sa manjim "usage" ali jednako visok i gabaritan Montejunas...ko će igrati na njemu pod košem? Deda ? Filip ne može da ga zagradi ni viljuškarom.
Ako Milutinov uzme i neke minute na Montejunasu moraće da statira u odbrani jer nećemo ga imati u završnici.
Ja bi sa njim počeo meč da proba da napakuje Milutinovu dve lične i eto nama nervoze i haosa u rotaciji.






Link to comment
Share on other sites

Valanciunasa nastojati u pik uvlaciti jer ga protiv nas nece moci skrivati kao protiv CG, kad je bio na Radoncicu, posto nase četvorke nisu ciglari, vec naprotiv ne smije se rizikovati da se ostavljaju na sutu.

 

Edited by Bojdo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Brajan Suterer upravo otpremio video u kojem je izneo svoje obrazlozenje, pretpostavke u vezi Borisine povrede i predvidjanja glede daljeg nastavka kosarkaske karijere.


Inace, u pitanju je poznat "YT medicinar" koji iskljucivo obradjuje povrede na sportskim terenima u svojim videima. Koliko je strucan i dobar u svom poslu posmatrano sa akademskog aspekta, ne znam, ali meni kao laiku je zanimljiv i uglavnom ispratim njegove videe.

 

 

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Nismo favoriti. Litvanija je tim broj 3 u efikanosti posle Amera i nas, ali igrali su od poprilično jačih timova nego mi. Takođe šutiraju 46% za 3 poena. 

 

Ali takođe nismo ni bez šansi. Trebaće borbe, pitanje je da li možemo da pobedimo neku takvu utakmicu na prvenstvu pod Karijem. Teško ali moguće.

Link to comment
Share on other sites

Danas momci igrajte za sebe, svoju dušu, igrajte i za Borišu. Svi su uz vas! Ajde da zajedno verujemo da će jednog dana i o vama i svemu šta se dešavalo u toj Manili, napraviti film. Ajde, da još jednom zavlada,, sve je to normalno"! 🔥🇷🇸

Nebeska-udica-yt.png

Edited by Čočo
  • Like 10
  • Love 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...