Wingwalker Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 https://www.facebook.com/reel/1517591035712184?mibextid=9drbnH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ceo fazon 95-te je što smo dva puta dobili Grke na turniru.Prvo u grupi,potom u polufinalu,delom i zbog toga je krenuo potpuni skandal sa vredjanjem,neredom i navijanjem za Litvaniju.Ta generacija im srušila snove da kući uzmu zlato. Ovo pišem,jer je moj otac iste te godine prisustvovao fudbalskoj utakmici Grčka-Jugoslavija u Solunu gde im domaćini nisu davali ništa da plaćaju,plus je na kraju te utakmice skandirano "Srbija,Srbija" 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Sećamo se hita "Atina je velegrad a Grci su..." 😄😄 Luda vremena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Sećamo se hita "Atina je velegrad a Grci su..." 😄😄 Luda vremena. Zar ne bese "Atina je mali grad..." ? 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 2 minutes ago, Maximus said: Zar ne bese "Atina je mali grad..." ? 😄 100 posto ne 😄😄 Ali ne menja suštinu svakako 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) 31 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Ceo fazon 95-te je što smo dva puta dobili Grke na turniru.Prvo u grupi,potom u polufinalu,delom i zbog toga je krenuo potpuni skandal sa vredjanjem,neredom i navijanjem za Litvaniju.Ta generacija im srušila snove da kući uzmu zlato. Ovo pišem,jer je moj otac iste te godine prisustvovao fudbalskoj utakmici Grčka-Jugoslavija u Solunu gde im domaćini nisu davali ništa da plaćaju,plus je na kraju te utakmice skandirano "Srbija,Srbija" Slazem se s tim sto su bas Grci ziveli u oblacima misleci da mogu da osvoje medalju tu, objektivno gledano taj tim je bio solidan i bili su tu negde cetvrtfinale polufinale tih godina, ali posle Galisa ta generacija nikada nije uzela medalju, do nove generacije i Beograda kada su uzeli drugo zlato. Mada moguce je da su sebe precenjivali jer su bas cesto organizovali takmicenja, od 1987. do 2004. dva EP, SP i OI. Plus tada su ih i Litvanci oladili u grupi. Da su igrali sa njima SF, isto bi bilo. Edited September 4, 2023 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 100 posto ne [emoji1][emoji1] Ali ne menja suštinu svakako [emoji1]100% da, u izvođenju Dejana Tomaševića na balkonu skupštine grada. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 33 minutes ago, Arsenije Pesic said: I na kraju, mislim da je ovo pre svega na igračima. U smislu, spremiće svoje i Kari i Maksvitis, bio bih možda spokojniji da su uloge na klupama zamenjene, ali ovo su utakmice koje rađaju heroje, mnogo više je do igrača nego do trenera. Ukoliko u ovoj ekipi uopšte ima tog ratničkog i pobedničkog materijala, sportske drskosti, to mora da se pokaže sutra. na igračima je i zbog prvog pasusa gde pominješ odluke, disciplinu i prepoznavanje tih gomilica mikro-situacija. džaba i najbolja strategija + prilagođavanje trenera ako igrači donose loše odluke ili ih donose kasno. inače, odličnu definiciju litvanaca si dao, toeto @Problem sa licnim greskama, atina je mali grad x 3 se pevalo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 29 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: 100 posto ne 😄😄 Ali ne menja suštinu svakako 😄 Kako da ti kažem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 @Chaos Is Me @Arsenije Pesic Odlični postovi, svaka vam čast drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) Iskreno, ovaj rasplet dogadja najmanje odgovara Svetislavu Pesicu. Da smo otisli na USA, bilo bi: 1. Pobedili: Haha, ja sam direktor za Amerikance poyy 2. Izgubili: Jbg, to su Amerikanci, sta da se radi Ovako mora da napravi plan protiv ekipe koja ne igra na divljinu, koja ce da dodje naostrena na max nakon velikog skalpa, sa konstantno dignutom patkom na nas, spremni da nas biju i dave 40 minuta. edit: A onda u slucaju poraza mora da kaze javnosti kako smo prokockali poklon od samih Litvanaca, time sto smo izbegli USA. Edited September 4, 2023 by 40Wins 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ovo samo projektuješ kako bi ti razmišljao da si na Karijevom mestu. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 1 minute ago, 40Wins said: Iskreno, ovaj rasplet dogadja najmanje odgovara Svetislavu Pesicu. Da smo otisli na USA, bilo bi: 1. Pobedili: Haha, ja sam direktor za Amerikance poyy 2. Izgubili: Jbg, to su Amerikanci, sta da se radi Ovako mora da napravi plan protiv ekipe koja ne igra na divljinu, koja ce da dodje naostrena na max nakon velikog skalpa, sa konstantno dignutom patkom na nas, spremni da nas biju i dave 40 minuta. edit: A onda u slucaju poraza mora da kaze javnosti kako smo prokockali poklon od samih Litvanaca, time sto smo izbegli USA. Vec je neko od kolega pisao, ima i rezervni scenario: 1. Izgubimo, pa jbg i Ameri su izgubili od njih. Jaki su. 2. Dobijemo, pala je i ta Mocna Litvanija koja srusila Amere Nemas brige za matorog😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 2 minutes ago, MilošVB said: Ovo samo projektuješ kako bi ti razmišljao da si na Karijevom mestu. ovo projektujem nakon Karijevog: 2 razlike poraz, pa nije to tako strasno... 1 minute ago, Miki28 said: Vec je neko od kolega pisao, ima i rezervni scenario: 1. Izgubimo, pa jbg i Ameri su izgubili od njih. Jaki su. 2. Dobijemo, pala je i ta Mocna Litvanija koja srusila Amere Nemas brige za matorog😀 A jbg, nisam stigao da iscitam sve od prosle utakmice, i onda uhvatilo ovo sa Borisom, pa nisam ni razmisljao toliko o kosarci. Ali da, pokrio se Pirocanac za sve opcije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) 19 minutes ago, 40Wins said: Iskreno, ovaj rasplet dogadja najmanje odgovara Svetislavu Pesicu. Da smo otisli na USA, bilo bi: 1. Pobedili: Haha, ja sam direktor za Amerikance poyy 2. Izgubili: Jbg, to su Amerikanci, sta da se radi Ovako mora da napravi plan protiv ekipe koja ne igra na divljinu, koja ce da dodje naostrena na max nakon velikog skalpa, sa konstantno dignutom patkom na nas, spremni da nas biju i dave 40 minuta. edit: A onda u slucaju poraza mora da kaze javnosti kako smo prokockali poklon od samih Litvanaca, time sto smo izbegli USA. zar mislis da pesicu nije drago sto ima priliku da stigne u semis; nemojte se zezati sad da pravimo od trenera sa velikim T nekog pantica iz tesne koze mator je, imao je svojih gresaka i sranja ali dajmo ipak realne okvire hejtu. Edited September 4, 2023 by uini 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ja samo da pohvalim sve forumaše što se tiče pisanja prethodnih desetak strana. Počevši od osvrta na meč sa Litvancima, istoriji i podacima koji su podeljeni, bukvalno sve na jednom mestu. I sve poruke podrške Boriši. Ljubi brat u vrat prljavi 👏 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Realni scenario - gubimo. Mi smo se sa njima patili i kad smo bili velesila Nerealni scenario - Gudura se pretvara u Muduru,podivljaće sutra i dobijamo Na kladionici smo egal..ne znam kako..zaista..ovi su sve odrali,a tu je bilo ozbiljnih protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 na kladionici smo mi blagi favoriti, makar na amerikanskoj, video sam na ringeru ili bleacher reportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Secam se da je Teo uvek patio protiv Litvanaca. Mnogo fizike, tukli i umarali do besvesti, a on je nekako prvi uvek pocinjao da ispoljava frustraciju na parketu pri takvom stanju stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 koliko puta je teo igrao protiv litve? jednom ili dva puta cini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 1 hour ago, Polivalentni Stevica said: Ceo fazon 95-te je što smo dva puta dobili Grke na turniru.Prvo u grupi,potom u polufinalu,delom i zbog toga je krenuo potpuni skandal sa vredjanjem,neredom i navijanjem za Litvaniju.Ta generacija im srušila snove da kući uzmu zlato. Ovo pišem,jer je moj otac iste te godine prisustvovao fudbalskoj utakmici Grčka-Jugoslavija u Solunu gde im domaćini nisu davali ništa da plaćaju,plus je na kraju te utakmice skandirano "Srbija,Srbija" Prije dva i po mjeseca negdje na Peloponezu, sjedamo mi u kafanu i poručujemo, i kad smo poručili cura (ispostaviće se da je ćerka od gazde) kaže: - ver ju from? - Srbija. - oooooohhhh, vi lav Srbijans, vi bradrz! - zar ne volite sve ljude? 🙄 - zbun 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) 13 minutes ago, uini said: koliko puta je teo igrao protiv litve? jednom ili dva puta cini mi se 2010 i 2015 Edit : Vidim sad da je više, ali su mi ove dve utakmice ostale urezane Edited September 4, 2023 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 11 minutes ago, uini said: koliko puta je teo igrao protiv litve? jednom ili dva puta cini mi se Cetiri puta, skor 1-3. Nije igrao 2013. kad smo ih dobili u grupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 11 minutes ago, uini said: koliko puta je teo igrao protiv litve? jednom ili dva puta cini mi se Eurobasketi '09, '11, '13 i '15 i SP '10 da mi padaju ovako iz glave Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Just now, McLeod said: Cetiri puta, skor 1-3. Nije igrao 2013. kad smo ih dobili u grupi. skor teo vs lithuania? evo kolega @Урош19 kaže da je na dva turnira; nije to neki uzorak da donosimo executive decisions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts