O PDFu - Predlozi, pitanja, kritike... - Svetsko prvenstvo u košarci 2023. - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Chaos Is Me said:

Rado bih ali nemam baš vremena, narednih dana sam na moru i slabo pred ekranom.

Zabranicemo moru da te ometa.Pa ti napisi za jednu grupu.

Spoiler

Lepo se provedi

Posted
7 hours ago, Manu said:

Prvenstvo nam se opasno približilo, a volontera za otvaranje tema po grupama za sada nema. Pozivam još jednom sve da se prijave, a od usual suspectsa se nadam da mogu da pomognu:

@Del Piero, @goldberg, @McLeod, @Chaos Is Me, @Magia i ostali. Šta preostane, potrudiću se da pokrijem.

Pocastvovan sam predlogom, ali em smatram da sam nedovoljno strucan za tako nesto, em sam na putu do pocetka prvenstva :classic_sad:

Posted
9 hours ago, Manu said:

Prvenstvo nam se opasno približilo, a volontera za otvaranje tema po grupama za sada nema. Pozivam još jednom sve da se prijave, a od usual suspectsa se nadam da mogu da pomognu:

@Del Piero, @goldberg, @McLeod, @Chaos Is Me, @Magia i ostali. Šta preostane, potrudiću se da pokrijem.

Evo, ja se kao tvoj lik sa avatara stalno javljam, pa bih predstavio grupe E i H.

Jos samo da mi neko objasni kako najlakse da se ovde postavljaju slike i gifovi, jer mi mozda zatrebaju za prezentovanje grupa.

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Na kraju cu i ja da uletim, u stilu Borise Simanica... 😄  

Evo ja cu F, nekako mi je najegzoticnija od ovih preostalih.

A Angola, Italy, Dominican Republic, Philippines - @Del Piero

B South Sudan, Puerto Rico, Serbia, China - 

C United States, New Zealand, Jordan, Greece - 

D Egypt, Lithuania, Mexico, Montenegro - @Del Piero

E Germany, Japan, Finland, Australia -  @goldberg

F Slovenia, Venezuela, Cape Verde, Georgia - @Kooineeperk

G Iran, Brazil, Spain, Ivory Coast - 

Canada, France, Latvia, Lebanon - @goldberg

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Koliko je tanka Australija na C i PF, imaju 4 igrača na te dvije pozicije i to računajući Inglesa kao četvorku, a čak nemaju ni neko drugo gabaritnije krilo koje bi u krajnjoj nuždi moglo da glumi četvorku, eventualno Giddey da emulira MeđikĐonsona. Svaka povreda nekog od visokih igrača im je instant katastrofa.

Posted

Da, baš su tanki tu i povreda Landalea ih je dosta unazadila. Ovaj Cooks je zanimljiv igrač ali ne verujem da će ovde imati neki impact. Giddey i Ingles će sigurno uzeti neke minute na PF, verovatno i Thybulle koji je dobar fizikalac. Od 1 do 3 su sasvim lepo pokriveni. Grupa im je dosta zajebana jer protiv Nemaca nisu favoriti, a mogao bi Markkanen pogrom da im napravi. Možda bi i Japan sa Hachimurom i Watanabeom mogao isto nekog da namuči.

Posted

Unifikujte ovo da pise na primer Srbija - Uzivo, Ostale reprezentacije - Uzivo. A ne ovo Srbija - Uzivo, LIVE - Ostale reprezentacije.

• Like 3
Posted

@MetalHead

Dešava mi se samo na ovom podforumu da kada uđem na njega i imam više tema sa novim postovima nabodem zvezdicu pored jednog, iščitam nove postove i vratim se korak unazad puf! sve teme zasivljene kao pročitane, kao da sam bocnuo "mark forum as read", a nisam.

Ako idem redom po nepročitanim temama, odozgo na dole, to se ne dešava, u suprotnom, ćao nema više.

Na ostalim delovima foruma toga nema.

Firefox i na kompu i na androidu, ako nešto znači.

Posted
56 minutes ago, Stiletto said:

@MetalHead

Dešava mi se samo na ovom podforumu da kada uđem na njega i imam više tema sa novim postovima nabodem zvezdicu pored jednog, iščitam nove postove i vratim se korak unazad puf! sve teme zasivljene kao pročitane, kao da sam bocnuo "mark forum as read", a nisam.

Ako idem redom po nepročitanim temama, odozgo na dole, to se ne dešava, u suprotnom, ćao nema više.

Na ostalim delovima foruma toga nema.

Firefox i na kompu i na androidu, ako nešto znači.

Ne mogu da reprodukujem takvo ponasanje, kod mene radi normalno. Koristim Chrome i Brave. Probaj opet, ali polako 🙂

• Manu unpinned and pinned this topic