Милица Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Kako su mi ruzni ovi dzemperi sto nose linijske sudije. Kao da im ih je baba ostrikala od vunice sto joj pretekla od drugih radova, a onda ih oni oprali na pogresnoj temperaturi i crvena strafra pustila boju 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 28, 2022 Author Share Posted May 28, 2022 (edited) inace, tenis ne moze a da ne pravi nepotrebno dramu. pred mec Sabalenke i Djordji prilazi sudinica Kamili i pita je ima li drugu majicu da se pesvuce jer ova ima napred reklamu. Kamila kaze da nema, nije ponela presvlaku, ona je pita moze li da donese iz svlacionice, Kamila kaze da nije ostavila nista u svlacionici. Onda udinica zove supervizora, a Sabalenka gleda u cudu sta se desava, objasnjava nesto kao: u cemu je problem? ovo je sasvim normalno, Kamila kaze u prethodnom mecu joj niko nista nije ekao... Dolazi supervizor (valjda Ali Nili ili kako se zove), gleda u cudu sta mu sudinica kaze, onako zbunjeno kao: nek pocnu s igrom, na sta ova sudinica kaze kako treba to da se razjasni. elem, Kamila ima s leve strane na majici neki natpis, nista manji ili veci od onog sto je npr. Danka imala napred na svojoj majici i sto evo sad gledam, Rodzers ima na svojoj. ludnica s tenisom, niko ne zna pravila niti ih homogeno primenjuje. evo sad gledam, i Lejla ima neki dugacki natpis na prednjoj strani majice, duplo duzi od onog kod Kamile, i niko joj nista nije rekao... Edited May 28, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 30, 2022 Author Share Posted May 30, 2022 Kamila pomerila natpis sponzora s prednje strane majice na rukav, ocigledno tu nikome ne smeta, narocito velicina... da citiram Stjuarta Frejzera: bizarno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 31, 2022 Author Share Posted May 31, 2022 (edited) Sad gledam: Trevisan ima ogroman natpis napred na majici (pored imena proizvodjaca odece), meni se cini veci od onog koji je imala Kamila, i ne vidim da se neko bunio (nisam gledala pocetak meca, da li je sudija pravio problem). Edited May 31, 2022 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 To izgleda kako koji sudija zapadne, niko nije sto posto siguran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Pa je tako, Serena sigurno ne bi popila opomenu za verbalno nasilje da je bila ona Britanka...Ne bi čak ni za koučing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 nike i osaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Šta je bre ovo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 samo da nije normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 1, 2022 Author Share Posted June 1, 2022 to oprema za USO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 Za nocnu sesiju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Sta kazete za Jeleninu kombinaciju juce, moram da priznam da sam malo prevrnuo ocima. Zato je vojvotkinja bila po mom ukusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ok je bila Jeca, premda je nedopustivo da se u istoj haljini pojavi na stadionu i na balu u istom danu. Inače, ona žuta haljina koju je Kejt nosila je dizajnerke Roksande...e sad ne znam prezime...Minčić, Rančić, tako nekako.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Vojvotkinja je mila Ma kojeg outfita bila 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 ilincic roksanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 26 minutes ago, Milutinov Tata said: Sta kazete za Jeleninu kombinaciju juce, moram da priznam da sam malo prevrnuo ocima. Zato je vojvotkinja bila po mom ukusu. Pa sramotno je da se u istoj haljini pojavi na meču i na Šampionskom balu, to je sve što se može reći. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Sara Kej verzija Zapravo nisam videla celu haljinu nego samo gornji deo kad su je snimali u loži, ali preterano za moj ukus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 4 minutes ago, alcesta said: Sara Kej verzija Zapravo nisam videla celu haljinu nego samo gornji deo kad su je snimali u loži, ali preterano za moj ukus. Meni je slatka, možda je samo roze nijansa prejaka za moj ukus. I bila je ok izbor za meč, ali ne za Šampionski bal - tu je ipak potrebna elegantnija večernja kombinacija. A definitivno nije ukusno obući istu haljinu u kojoj si bila na meču, sad se pitam da li se i kupala uopšte xD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) ja pogledam ponekad kreacije r.ilincic na njenom sajtu i uglavnom su neke svedene linije, nisam doduse vec podugo pogledala ali ta boja i ti balon rukavi su sad u trendu izgleda medju svim kreatorima . izgledaju mi kao bombonice ili lilihip .... secam se da je na jednoj wimledon wta zurki ana ivanovic nosila njenu kreaciju .to je ovo Edited July 11, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 Ma ok je i Jelenina haljina, Al ono što Dame kaže, jesil' se ženo okupala ili samo zapitala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 (edited) ma, taj sapun od njenog izmuzenog mleka mnogo dobro pere i ne cuje se ( posto jelte ne voli parfeme i mazalice, navodno ) Edited July 11, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 11, 2022 Share Posted July 11, 2022 @double fault Ova pink jeste hit sezone, zajedno sa narandžastom bojom, takođe "balon" rukavi su opet u trendu. Ali to ne menja činjenicu da je haljina dnevna i da Jeca nema šta da traži u njoj na večernjem event-u, naročito ako se već znojila u istoj ceo dan. 😄 @Helena Da li je gore ako se ne okupaš ili se okupaš pa navučeš nošenu garderobu, pitanje je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 Baš lepu haljinicu ima Olga Više je za Vimbldon, ali ne smeta svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 10, 2022 Share Posted August 10, 2022 Mnogo mi se sviđa ovo što nosi Medvedev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts